By Max Sargent

RQS ALS BESTE ZADENBANK OP SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Beste Zadenbank Op Spannabis 2019Spannabis 2019, dit jaar de 16e editie van de beurs, was een opwindend, leuk en stampvol informatief weekend. Er heerste een ontspannen sfeer en er was geweldige muziek. Onze terugkeer naar Spannabis was dit jaar beter dan ooit als een van de meest toonaangevende zadenbanken ter wereld. Dit gegeven werd bevestigd door het hoogtepunt van het weekend: Royal Queen Seeds werd uitgeroepen tot “Beste Zadenbank”. Op de extreem competitieve Europese en wereldwijde cannabismarkt heeft die titel ons een warm en geliefd gevoel gegeven. We zijn daarbij vereerd en trots op onze fans en ons toegewijde team.

DE STAND VAN ROYAL QUEEN SEEDS

Vele bezoekers werden op livemuziek getrakteerd terwijl ze bij perfect weer de stands van 200 cannabisondernemingen afgingen in de Fira de Cornellà. Ook RQS was aanwezig met een stand van twee etages, die 75m² per etage besloeg. Bezoekers genoten volop van de zonnige vibes van Royal Queen Seeds. We hadden zelfs een speciaal spel voor fans: het Jackpotspel. Iedereen vond het geweldig en velen wonnen prijzen. Dat zorgde voor veel blije gezichten die vervolgens hun weg op de beurs vervolgden.

Video id: 484519527

HET ONTMOETEN VAN VRIENDEN, FANS EN CANNABIS-BEROEMDHEDEN OP SPANNABIS 2019

Uiteraard zou ons bezoek aan Spannabis niet compleet zijn zonder rechtstreeks contact met anderen. We hadden boeiende gesprekken met klanten, fans en branchegenoten in een positieve, wietvriendelijke sfeer.

Daarnaast waren we vereerd talloze cannabis-beroemdheden bij onze stand te mogen ontvangen. Hieronder ook Ed Rosenthal, die al sinds het begin van de strijd voor cannabishervormingen actief is. Bovendien schreef hij een van de eerste boeken over het kweken van wiet. Ook hebben we Urban Remo ontmoet, een hedendaagse kweekexpert met verstand van goede cannabis. Andere invloedrijke figuren die langskwamen om te chillen, waren Yoidi Ganja Zone, That Weed CoupleEl Sendero de la María en 4.20cult. Zoals je ziet, hebben we behoorlijk wat sterren voorbij zien komen!

Een belangrijk gespreksonderwerp was de toekomst van cannabis. Spannende projecten wereldwijd, met name in de VS en Canada, maken de weg vrij voor een goed gereguleerde mondiale cannabisindustrie. Dit was een heet hangijzer, waarbij eerder in het weekend door de ICBC werd gedebatteerd over hervormingen van cannabiswetgeving in recalcitrante landen. Het is dus een spannende tijd in de cannabisbranche en ieder jaar ziet er weer groener uit!

Spannabis Stand Royal Queen Seeds 2019

TOT VOLGEND JAAR OP SPANNABIS 2020!

De komende 12 maanden, tot Spannabis 2020, blijven we de fantastische cannabiszaden, service en informatie aanbieden waar wij en onze gemeenschap groot mee zijn geworden. Maak je echter geen zorgen. We doen het niet rustig aan en blijven innoveren. We blijven je nieuwe soorten en deskundige hulp bieden. Hopelijk tot volgend jaar!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.