Besteed meer dan € 80 en ontvang 5 extra wietzaadjes. Gebruik nu de code 98THC.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Overzicht

Het RQS Growers Club is een nieuw loyaliteitsprogramma dat is bedoeld voor alle klanten van Royal Queen Seeds. Alle klanten met een RQS profiel kunnen zich na een aankoop via www.royalqueenseeds.nl registreren voor het RQS Growers Club. Met dit programma ontvangen klanten punten voor al hun online aankopen op www.royalqueenseeds.nl. Klanten krijgen geen punten voor aankopen die zijn gedaan in fysieke Royal Queen Seeds winkels. Om mee te kunnen doen aan het RQS Growers Club geldt als enige voorwaarde een leeftijd van 18+. Royal Queen Seeds is niet verantwoordelijk als een minderjarige zich niet aan deze voorwaarde houdt.

Alle punten en daarbij behorende beloningen zijn het eigendom van Royal Queen Seeds. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om lidmaatschappen eenzijdig te beëindigen. Ook mag het bedrijf het programma afschaffen of veranderen zonder dat vooraf te melden. In voorkomende gevallen vervallen alle niet ingewisselde punten zonder enige verplichting of aansprakelijkheid.

2. Lidmaatschap

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om lid te kunnen worden. Alle punten zijn het eigendom van slechts een persoon. Het is daarom niet mogelijk om punten uit te wisselen tussen accounts. Je kunt je direct aanmelden via www.royalqueenseeds.nl. Klanten behouden hun huidige rang, mits ze de komende 12 maanden aan de voorwaarden voldoen.

3. Verdiensten

A) Alle geregistreerde klanten verdienen punten voor elke euro die ze uitgeven op onze website. Je kunt geen beloningspunten verdienen met bestellingen die je met punten betaalt. In aanmerking komen reguliere aankopen en aanbiedingen die je koopt op de Royal Queen Seeds website (www.royalqueenseeds.nl). Je kunt ook punten verdienen door bepaalde acties uit te voeren op sociale netwerken. Ook kun je punten verdienen door het plaatsen van een recensie op de Royal Queen Seeds website. Je kunt ook punten verdienen door een aanbeveling bij een vriend te doen of je in te schrijven voor de RQS Nieuwsbrief. De punten worden op je balans bijgeschreven zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Bij annulering of retournering van een bestelling, of als deze onbestelbaar is, worden de punten van het klantenaccount verwijderd.

B) Als ‘doorverwijzing’ geldt een persoon die nog nooit een aankoop heeft gedaan bij Royal Queen Seeds. Daarbij doet deze persoon de eerste bestelling via een doorverwijzings-ID of een doorverwijslink. Bij verzending van een doorverwijsbestelling, krijgen de eigenaren van beide accounts punten. De klant die de verwijzing heeft gebruikt en degene die de verwijzing heeft doorgestuurd.

C) Recensiepunten worden bijgeschreven zodra een klantenrecensie is goedgekeurd en geplaatst op onze website. Deze bonus is alleen van toepassing voor producten die door de klant zijn gekocht.

D) Verjaardag: Op je verjaardag ontvang je een extra bonus. Zorg ervoor dat je geboortedatum correct is vermeld in je RQS profiel.

4. Ledenvoordelen

Het RQS Growers Club bestaat uit vier niveaus of rangen: Starter, Kweker, Groene vingers en VIP. Elk niveau kun je bereiken op basis van onderstaande criteria en daarbij ontvang je de genoemde voordelen:

Starter (0-149€)

  • Verdien 1 punt voor elke € die je uitgeeft
  • Als eerste op de hoogte (van aanbiedingen, kortingen)

Grower(100-399€):

  • Verdien 1 punt voor elke € die je uitgeeft
  • 1 extra GRATIS zaad bij je eerste bestelling in deze rang

Greenfinger (400-999€):

  • Verdien 1 punt voor elke € die je uitgeeft
  • 3 extra GRATIS zaad bij je eerste bestelling in deze rang

VIP (meer dan 1000€)

  • Verdien 2 punten voor elke € die je uitgeeft
  • 10 extra GRATIS zaad bij je eerste bestelling in deze rang
  • GRATIS bezorging door UPS (optioneel) *
  • GRATIS discrete verzending (optioneel)

*GRATIS bezorging door UPS is alleen van toepassing in landen waar de dienst kan worden geleverd. Lees ook onze bezorginformatie
Alle voordelen van je nieuwe rang gelden vanaf het moment dat je de eerste bestelling doet nadat je het volgende niveau hebt bereikt.
Het lid profiteert een jaar lang van een bepaalde rang nadat deze is bereikt. Je moet in dat jaar voldoende punten verdienen om de rang nog een jaar te behouden. Anders ga je weer terug naar de vorige rang.
Sommige producten zijn alleen verkrijgbaar voor leden. Special editions zijn alleen verkrijgbaar voor leden van het RQS Growers Club.

5. Privacy en e-mail

Door je te registreren voor het programma, stem je ermee in dat je transactionele e-mails ontvangt over het RQS Growers Club en Royal Queen Seeds. Dat kan gaan om informatie over punten en beloningen, updates van het programma en andere verwante materialen die Royal Queen Seeds bepaalt. Leden kunnen zich uitschrijven van het ontvangen van nieuwsbrieven door contact op te nemen met onze klantenservice.

Een van onze hoogste prioriteiten is ervoor zorgen dat de persoonlijke informatie van de bezoekers van onze website veilig is. Lees daarom ons Privacybeleid. Door jouw deelname aan het programma stem je ermee in dat Royal Queen Seeds jouw persoonlijke informatie gebruikt. Ook bevestig je daarmee dat je ons privacybeleid hebt gelezen en daarmee akkoord gaat.
Heb je nog vragen over deze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact met ons op via [email protected]

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.