Hoe betaal je met BitCanna voor Royal Queen Seeds producten

Belangrijk advies met betrekking tot BitCanna betalingen

Vanwege onderhoud aan BitCanna, zijn betalingen met BitCanna tijdelijk niet mogelijk. Heb je nog BCNA over? Lees dan onderstaand artikel zodat je actie kunt ondernemen.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna is het antwoord op de financiële hindernissen waar de cannabisindustrie mee te maken heeft. Deze veilige en schaalbare betalingsoplossing zet instellingen (banken, creditcardmaatschappijen en andere betalingsdiensten) die nog steeds weigeren om juridische transacties binnen de branche af te handelen, buitenspel. De kern van het BitCanna-platform is de BitCanna Coin (BCNA), die als betrouwbare betaalmethode kan worden gebruikt. Hieronder lees je hoe je BitCanna gebruikt om je aankopen in de Royal Queen Seeds-webwinkel mee te betalen.

Heb je je coins al geswapt? BitCanna is op 30 september op een nieuw en verbeterd blockchainnetwerk overgestapt. Deze verandering betekende ook nieuwe coins! Als je voor 30 september coins hebt aangeschaft, moet je deze handleiding raadplegen om ze in te wisselen.

Bitcanna, powered by the Industry

Betalen met BitCanna bij Royal Queen Seeds

  • De Keplr-browserextensie → om BCNA te versturen, ontvangen en bewaren, heb je een digitale wallet nodig. Keplr dient als de digitale wallet voor alle Cosmos-SDK blockchainapplicaties. Deze extensie werkt het beste met Chrome, hoewel je het ook met de Brave browser kunt gebruiken. De functies zijn in dat geval echter beperkt.
  • BitCanna Coin (BCNA) → De valuta die wordt gebruikt om betalingen mee te maken.

Belangrijke feiten over betalen met BCNA bij RQS

  • Je kunt zoveel BCNA-coins kopen als je wilt. Alle coins die je na je aankoop over hebt sla je op in je BitCanna-portemonnee voor toekomstig gebruik. Houd er rekening mee dat de waarde van BCNA onderhevig is aan schommelingen. Dit betekent dat je coins in de loop van tijd meer of minder waard kunnen worden.
  • De kans bestaat dat je al een crypto wallet hebt en een divers portfolio beheert. Als je nog geen cryptocurrency hebt, moet je op een handelsplatform als Coinmerce een account aanmaken en verifiëren.

Hoe betaal je met Bitcanna (Complete PDF Gids)

Een back-up van je portemonnee maken

Alleen jij hebt toegang tot je BitCanna-portemonnee (s). Om je BitCanna-portemonnee veilig te houden, is het belangrijk dat je je wachtwoorden en back-ups op een betrouwbare plaats opslaat (USB-stick, etc.). Dit is de enige manier om je portemonnee te herstellen of naar nieuwe apparaten over te zetten.

Maak kennis met BitCanna

Wat is BitCanna?
BitCanna is een gedecentraliseerd betalingsplatform geïnitieerd door en voor de cannabisindustrie. Het is een veilig alternatief voor banken, creditcardmaatschappijen en andere betalingsproviders die geen transacties verwerken die gerelateerd zijn aan de cannabisindustrie. De BitCanna Coin (BCNA) is de (digitale) valuta die wordt gebruikt om cannabisgerelateerde producten aan te schaffen.
Wie heeft BitCanna uitgevonden?
Enkele van de meest vooraanstaande zakenmensen in de cannabisindustrie zijn verantwoordelijk voor de introductie van het BitCanna-platform. Hun doel is om zowel consumenten als bedrijven een veilig en betrouwbaar betalingsnetwerk te bieden. Daarnaast wil men met BitCanna het respect van toezichthouders en conventionele betalingssystemen verdienen.
Voordelen van het gebruik van BitCanna:
Het gebruik van BitCanna is niet alleen eenvoudig, maar biedt ook tal van voordelen, waaronder:

• Fondsen beveiligen
• Zeer lage transactiekosten
• Volledige privacy
• Volledige controle over je portemonnee en BCNA
• Promoties, kortingen, etc.
• Gemeenschap van gelijkgestemde consumenten en bedrijven

BitCanna is ontworpen om zowel het bedrijfsleven als de consument ten goede te komen. Het maakt het voor klanten gemakkelijk om hun favoriete producten te kopen en hun favoriete bedrijven passend te beoordelen.
Welke winkels accepteren BCNA?
Op dit moment kun je BCNA gebruiken in de webwinkels van Royal Queen Seeds en Zamnesia. Op termijn komen daar veel meer webwinkels bij. Bekijk de volledige lijst met deelnemende BitCanna Alliance-leden op de BitCanna-homepagina. Momenteel zijn BCNA-aankopen alleen online mogelijk, maar binnenkort kun je er ook bij fysieke winkels mee betalen.
Waar komt de huidige circulerende BCNA vandaan?
BitCanna heeft de huidige circulerende BCNA verkocht aan investeerders in een ICO. De opbrengst van deze verkoop is gebruikt voor de ontwikkeling van het platform en de producten.
Wat heb ik nodig als ik met BitCanna wil betalen?
Het enige dat je nodig hebt om je favoriete producten te bestellen is je portemonnee en je BCNA-coins!

BitCanna-portemonnee

Wat is een portemonnee?
Een portemonnee is waar je je BCNA digitaal opslaat. De BitCanna Mobile wallet-app is beschikbaar voor je telefoon (Android & Apple), of je kunt de Lite-wallet op je desktopcomputer (Windows / MacOS) installeren. De mobiele portemonnee maakt gebruik van een eenvoudige QR-codetechnologie om betalingen mee te maken, terwijl de Lite-portemonnee bestellingen via je computer mogelijk maakt.
Kan ik zowel een Lite- als een mobiele portemonnee gebruiken?
Dat kan zeker, maar het is niet verplicht. Het hebben van beide portemonnees geeft je wel meerdere opties om voor producten te betalen. Deze portemonnees staan echter niet met elkaar in contact, wat betekent dat je geld niet tussen deze portemonnees wordt gesplitst.
Wat is de lange reeks cijfers en letters in de mobiele portemonnee en de Lite-portemonnee? Voorbeeld: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Dit is je unieke portemonnee-adres - eigenlijk zoals een bankrekeningnummer. Hiermee verzend en ontvang je je BCNA. Je portemonnee-adres wordt automatisch aangemaakt bij het downloaden en openen van de mobiele en / of Lite-portemonnee. Houd er rekening mee dat je portemonnee-adres niet hetzelfde is als je privésleutel. Hoewel dit ook een reeks cijfers en letters bevat, mag je privésleutel met niemand worden gedeeld.
Waar kan ik mijn BCNA-saldo vinden?
Je kunt je BCNA-saldo zien op het dashboard van je Lite-portemonnee of mobiele portemonnee.
Hoe zet ik mijn portemonnee over naar een ander apparaat?
Een "recovery phrase" is vereist om je mobiele portemonnee naar een ander apparaat te verplaatsen. Deze zin bestaat uit 12 woorden en wordt gegenereerd wanneer je je portemonnee aanmaakt. Zonder deze zin kunt je je portemonnee niet overboeken. Als je je Lite-portemonnee naar een ander apparaat wilt overzetten, heb je zowel het back-upbestand als het wachtwoord nodig dat je invoerde bij het creëren van je portemonnee. Je kunt ook je privésleutel gebruiken om je Lite-portemonnee over te dragen. Zonder één van deze twee kun je je portemonnee niet overboeken.
Ik ben de recovery phrase voor mijn mobiele portemonnee kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?
Als je je recovery phrase bent kwijtgeraakt, kun je deze herstellen in je mobiele portemonnee onder "Settings". Je hebt de verificatiecode nodig die je gebruikt om in te loggen op je portemonnee. Als je zowel je recovery phrase als je verificatiecode bent kwijtgeraakt, kun je je geld niet terugkrijgen. Om die reden wordt het ten zeerste aanbevolen om je recovery phrase op een veilige locatie op te slaan, bijvoorbeeld een tekstdocument op een USB-stick.
Ik ben het wachtwoord, de privésleutel en het back-upbestand voor mijn Lite-portemonnee kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?
Als je het wachtwoord, de privésleutel en het back-upbestand voor je Lite-portemonnee bent kwijtgeraakt, heb je helaas geen toegang tot je geld. Bewaar daarom je back-upbestand, wachtwoord en privésleutel op een veilige locatie.
Ik heb geen toegang meer tot mijn telefoon en heb nu geen toegang tot mijn mobiele portemonnee. Wat moet ik doen?
Als je de toegang tot je telefoon bent kwijtgeraakt, kun je je recovery phrase gebruiken om je mobiele portemonnee op een nieuwe telefoon te herstellen. Zorg daarom dat je een back-up maakt van je recovery phrase op een externe schijf.

Bitcanna (BCNA) coins kopen

Hoe koop ik BitCanna Coin (BCNA)?
Je kunt BCNA kopen met je creditcard, hoewel de aankoop minimaal € 50 moet zijn. Dit komt doordat Indacoin, de partner van BitCanna, voor elke transactie een commissie in rekening brengt. Deze commissie maakt het mogelijk dat je gemakkelijk je bestelling kunt betalen zonder dat je te maken krijgt met cryptocurrency-exchanges. Om je tegemoet te komen, en zodat je nog steeds profiteert van betalen met BitCanna, bieden we 15% korting op aankopen.
Om BCNA te kopen, surf hier naar de website van BitCanna.
Als alternatief kun je BCNA-coins kopen bij de cryptocurrency- exchanges Coindeal en Stex. Als je niet bekend bent met crypto-exchanges, raden we je aan de bovenstaande methode te gebruiken.
Wat zijn de transactiekosten?
De transactiekosten van BitCanna zijn verwaarloosbaar; meestal rond de $ 0,00001 / € 0,00001 per transactie, afhankelijk van hoe druk het systeem is. Het kopen van BitCanna met een creditcard heeft echter een vast bedrag van ongeveer € 3 tot € 4 per transactie. Indacoin’s commissie is nodig zodat je BCNA gemakkelijk kunt gebruiken zonder dat er een exchange aan te pas komt.
Hoe weet ik hoeveel BCNA-coins ik moet kopen?
Wanneer je een bestelling plaatst bij Royal Queen Seeds en BitCanna als betaalmethode kiest, krijg je automatisch 15% korting op je bestelling. Nadat je je portemonnee gedownload hebt klik je op de RQS-afrekenpagina op Bevestigen. Je kunt nu de prijs in BCNA-coins zien. Met je creditcard kun je deze coins direct kopen. Als je al genoeg coins hebt, kunt je je bestelling direct afrekenen.
Ik heb meer BCNA gekocht dan ik aan mijn bestelling heb uitgegeven. Wat kan ik ermee doen?
Je kunt je resterende BCNA-coins voor je volgende aankoop in je portemonnee bewaren. Houd er rekening mee dat de waarde van BitCanna fluctueert afhankelijk van vraag en aanbod. Het bedrag in je portemonnee kan dus in de loop van tijd veranderen, zelfs wanneer je geen coins verzendt of ontvangt.
Hoe lang duurt het voordat mijn BCNA arriveert nadat ik ze bij Indacoin heb gekocht?
Coins worden doorgaans binnen 15 minuten op je BitCanna-adres bezorgd. Als het langer dan een uur duurt, neem dan contact op met Indacoin via de live chat-knop op hun website. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met BitCanna.
Waarom fluctueert de waarde van BCNA?
BitCanna Coin (BCNA) wordt, net als elke andere cryptocurrency, live verhandeld op cryptocurrency-exchanges. Vraag en aanbod bepalen op elk moment de waarde van BCNA. Dit betekent dat de waarde van de BitCanna Coin niet stabiel is. Als je BCNA in je portemonnee hebt opgeslagen, zal het bedrag in de loop van de tijd waarschijnlijk iets toenemen of afnemen.

Je bestelling bij Royal Queen Seeds betalen

Weet mijn bank dat ik cannabisgerelateerde producten heb gekocht?
Nee. Privacy is van het grootste belang voor BitCanna. Op je bankafschrift is niet te zien dat je cannabisgerelateerde goederen gekocht hebt, noch waar je ze hebt besteld. Bij het veilig kopen van BCNA is Indacoin’s commissie de enige gerelateerde transactie die zichtbaar is.
Wat zijn de transactiekosten?
Transactiekosten bedragen ongeveer $ 0,00001 / € 0,00001 per transactie, afhankelijk van hoe bezet het systeem is. Bij aankoop van BitCanna met een creditcard, wordt er voor een naadloze gebruikerservaring een vast bedrag van ongeveer € 3 tot € 4 per transactie betaald aan Indacoin.
Kan ik mijn BCNA veranderen in fiat (euro's, dollars of ponden)?
Ja, maar je moet dit doen bij een crypto-exchange. Houd er rekening mee dat dit buiten het bereik van BitCanna valt. Meer informatie vind je hier.
Kan ik BCNA naar andere gebruikers sturen?
Uiteraard! Het enige dat je nodig hebt is het unieke BitCanna portomonnee-adres van de ontvanger, en klaar is kees!

Privacy en beveiliging

Hoe garandeert BitCanna de veiligheid van mijn BCNA-coins?
Privacy en veiligheid zijn van het grootste belang voor BitCanna. Het is gebouwd op veilige blockchain-technologie met een gedecentraliseerd systeem om de privacy van gebruikers te beschermen. Alleen jij hebt toegang tot jouw geld, zelfs BitCanna niet! Maak daarom een back-up van je portemonnee en wachtwoorden op een externe schijf of iets dergelijks. Op deze manier weet je zeker dat je je telefoon- of portomonneegegevens kunt herstellen mocht je deze kwijtraken.
Hoe zet ik mijn portemonnee over naar een ander apparaat?
Een "recovery phrase" is vereist om uw mobiele portemonnee naar een ander apparaat te verplaatsen. Deze zin is een reeks van 12 woorden die wordt gegenereerd wanneer u uw portemonnee maakt. U kunt uw portemonnee niet overzetten zonder een recovery phrase. Om uw Lite-portemonnee naar een ander apparaat over te zetten, heeft u het back-upbestand en het wachtwoord nodig dat u bij het aanmaken van de portemonnee heeft ingesteld. U kunt ook uw privésleutel gebruiken om uw Lite-portemonnee over te dragen. Zonder een van deze twee kunt u uw portemonnee niet overboeken.
Ik ben de recovery phrase voor mijn mobiele portemonnee kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?
Als je je recovery phrase bent kwijtgeraakt, kun je deze herstellen door naar "Settings" in je mobiele portemonnee te gaan. Je hebt de verificatiecode nodig die je gebruikt om in te loggen in je portemonnee. Als je zowel je recovery phrase als je verificatiecode bent kwijtgeraakt, kun je je geld niet terugkrijgen. Om die reden wordt het ten zeerste aanbevolen om je recovery phrase op een veilige locatie op te slaan.
Ik ben het wachtwoord, de privésleutel en het back-upbestand voor mijn Lite-portemonnee kwijtgeraakt. Wat zal ik doen?
Als u alle drie bent kwijtgeraakt, krijg je geen toegang tot je geld. Bewaar daarom je back-upbestand, wachtwoord en privésleutel op een veilige locatie.
Ik heb geen toegang meer tot mijn telefoon en heb nu geen toegang tot mijn mobiele portemonnee. Wat moet ik doen?
Als u geen toegang meer heeft tot je telefoon, kunt je op een nieuw apparaat je recovery phrase gebruiken om opnieuw toegang tot je mobiele portemonnee te krijg. Maak dus een back-up van je recovery phrase op een externe schijf.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.