RQS Pro: innovatie- en ontwikkelingsleider in de cannabissector

RQS Pro: innovatie- en ontwikkelingsleider in de cannabissector

Ons klimaat en milieu worden ernstig bedreigd. Met de opwarming van de aarde, ecologische ineenstorting en wijdverbreide vervuiling staat onze planeet op een belangrijk kantelpunt. Aangezien overheden mondiaal maar moeizaam in beweging komen, is het aan ons als burgers en bedrijven om hier iets tegen te doen.

Bij RQS staan we bekend om onze milieuvriendelijke en baanbrekende werkwijzen. Denk bijvoorbeeld aan biologische kweektechnieken, het gebruik van natuurlijk licht en investeren in efficiëntere technologie om onze planten te kweken. Toch geloven we dat we nog een stap verder kunnen gaan en dit willen we graag met de wereld delen.

Daarom hebben we RQS Pro opgericht. Met onze jarenlange ervaring en kennis willen we onderzoek en educatie in de cannabisindustrie bevorderen en nieuwe manieren zoeken om deze zo innovatief en duurzaam mogelijk te maken.


Wat is RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Pro is volledig gericht op het onderzoeken en ontplooien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cannabisgenetica, kweek- en veredelingstechnologieën, technieken en cannabinoïden.

"De missie is tweeledig: we willen betere, productievere en stabielere cannabissoorten ontwikkelen — en de grenzen van de sector verleggen."

Met ons onderzoek naar cannabis en cannabinoïden gaan we beter inzicht in cannabinoïden krijgen, zodat we niet alleen voor elke klant een perfecte cannabisvariëteit kunnen ontwikkelen, maar ook meer begrip verwerven over de mogelijke toepassingen van cannabinoïden, zowel therapeutisch als recreatief.

Wat is RQS Pro?

Royal Queen Seeds en RQS Pro: een synergetische relatie

De missie van RQS Pro ligt in het verlengde van waar RQS al sinds jaar en dag voor staat: niet alleen een marktleider zijn, maar ook toonaangevend zijn op het gebied van wieteducatie, onderzoek en ontwikkeling. RQS Pro brengt ons een stap dichter bij het vervullen van die missie.

De ontdekkingen van RQS Pro zullen aan de basis staan van RQS en uiteindelijk hun weg naar de markt vinden. Via dit proces kunnen we mogelijkheden van nieuwe technologische ontwikkelingen identificeren. Van genetisch onderzoek tot de ontwikkeling van verlichtingssystemen, irrigatie en biologische teelt — de innovaties van RQS Pro zullen de systemen die RQS gebruikt drastisch verbeteren.

Maar ook omgekeerd. Net als RQS Pro ten goede komt aan RQS, helpen de feedback, ervaringen en behoeften van onze klanten bepalen in welke ontwikkelingen RQS Pro tijd en moeite steekt.

Wat dit uiteindelijk voor de wietplant betekent? Daarvan zal de kwaliteit — of het nu gaat om de smaak, opbrengsten, sterkte of stabiliteit — nog sneller verbeteren.

Op deze manier zullen beide takken van RQS elkaar continu gaan aanvullen, wat vast en zeker in geweldige ontdekkingen zal resulteren.

Wie weet waar dit allemaal toe gaat leiden!

Video id: 673601992

Met RQS Pro de wereld verbeteren

Geen van deze ontwikkelingen zou echter de moeite waard zijn als ze het proces van wiet kweken niet milieuvriendelijker zouden maken. Daarom staat duurzaamheid centraal in ons onderzoek.

Door planten te ontwikkelen die sneller groeien en compacter blijven, kunnen we besparen op de middelen die elke plant nodig heeft voor de groei. Door nieuwe, innovatieve technieken te ontwikkelen die de kracht van de natuur benutten en onze milieu-impact beperken, kunnen we helpen garanderen dat onze planeet gezond blijft voor de komende generaties. Met het investeren in onderzoek, proberen we de grenzen van de industrie te verleggen en bij te dragen aan betere educatie en kennis over de hieraan verbonden aspecten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.