Welkom op Facebook pagina van Royal Queen Seeds

De opvallende groene winkelgevels en het unieke interieur van Royal Queen Seeds verschijnen overal in de legale wereld van cannabis liefhebbers. De winkels van RQS zijn je favoriete marihuana marktplaats. Onze vriendelijke en bekwame medewerkers garanderen elke keer weer een eersteklas cannabis winkelervaring.

Als we nog geen locatie bij jou in de buurt hebben, of als je meer wilt zien van wat we te bieden hebben, bezoek dan de Facebook pagina van Royal Queen Seeds.

Onze Facebook feed staat vol met foto's van toppen die je doen watertanden. Elke dikke cola is het eindresultaat van een tevreden klant die zaden van Royal Queen Seeds kweekt. Aanbevelingen voor voedingsstoffen en metgezel planten, biologische bodem samenstellingen en hoe je een geweldig jointje rolt. Het is hier allemaal hier te vinden.

Maar afgezien van de klassieke “wietporno”, biedt onze Facebook pagina een vriendelijk platform voor klanten om hun vragen en opmerkingen te uiten. Net als in onze winkels bestaat ons sociale media team uit ervaren kwekers en kenners die er zijn om jouw vragen te beantwoorden!

Facebook

MEER OVER RQS

Hier bij RQS leveren we een uitgebreid assortiment aan cannabis genetica, afkomstig van een wereldwijd verbonden team van toegewijde telers. Honderden jaren van gebundelde kweek ervaring resulteert in uitstekende kwaliteit. We hebben de klassiekers die nooit uit de mode raken, evenals interessante hedendaagse kruisingen. Van CBD-rijke medicinale marihuana tot couch-lock indica’s en van uitstrekkende heldergroene sativa's tot geavanceerde autoflowering wonder planten. RQS levert een kwaliteitsassortiment van zaden voor zelfs de meest kieskeurige marihuana-kenner.

Ons team kan je helpen de soort te selecteren op basis van je persoonlijke voorkeur en kweekomgeving. We hebben onze eigen exclusieve RQS-zaden, evenals die van een aantal gerespecteerde kwekers. Als we de soort die je zoekt niet hebben, dan bestaat ze waarschijnlijk gewoon niet. Onze medewerkers stellen graag specifieke technieken voor om je te helpen de prestaties van je gekozen genetica te maximaliseren. Klanten kunnen een persoonlijke ervaring verwachten. Ze krijgen hulp van cannabis experts die zich in de voorhoede van de moderne marihuana teelt begeven.

Of je nu in de buurt van de poolcirkel of de evenaar woont, we kunnen je cannabis problemen oplossen en je vragen over wiet beantwoorden. RQS staat synoniem voor producten van topkwaliteit en hoogwaardige knowhow. Je hoeft geen professionele teler te zijn om te profiteren van wat we te bieden hebben. Onze online en fysieke winkels vervullen de behoeften van elke connaisseur. Dit omvat grinders, geprinte T-shirts en alle marihuana vriendelijke spullen die je maar kunt bedenken. RQS is toonaangevend op de cannabis markt. Gebruik onze store locator om een winkel of geautoriseerde wederverkoper bij jou in de buurt te vinden. Tot ziens op Facebook!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.