Trustpilot

Gratis wietzaden

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de zaden van Royal Queen Seeds, dat we besloten hebben tot een promotiestunt. U weet dat wij zaden van een hoge kwaliteit leveren voor een redelijke prijs, en dat een aantal van onze stammen internationale cannabisprijzen gewonnen hebben. Juist. Daarom hebben we voor een beperkte periode besloten om GRATIS topklasse zaden WEG TE GEVEN!


U leest het goed; u krijgt GRATIS zaden bij elke bestelling die u doet! Een niet te missen aanbod. Die gratis zaden kunnen van onder andere de volgende soorten zijn: Amnesia Haze; de legendarische 'brain-resetting' monsterwiet, White Widow; de geheimzinnige stichter van 'de witte familie', Ice; het Indica-kristal, Critical; de productieve groene bom, en Royal Moby; de indoor-reus.

Bij een besteding van slechts € 25 in onze winkel krijgt u 1 willekeurig geselecteerd zaadje gratis; bij meer dan € 50 krijgt u 3 gratis zaden; bij een bestelling van € 75 ontvangt u 5 gratis zaden, en boven de € 135 zelfs 10 zaden van topklasse; helemaal gratis.

We kunnen u niet vertellen welke soorten zaad u zult gaan ontvangt, want ze worden willekeurig gekozen. De speciale discrete verzending van RQS is overigens niet beschikbaar voor de gratis zaden.

Als u vragen hebt over deze speciale promotie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice; wij zullen u graag helpen.
gratis vrouwelijke cannabis zaden met uw bestelling

Gratis cannabis rokers items