• High Journal
  • High Journal
  • High Journal
  • High Journal

High Journal

Wat doe jij meestal als je high bent? Leg die afstandsbediening en smartphone weg en geef jezelf over aan de wereld van creativiteit. Schrijf, teken, kleur en droom weg met het Royal Queen Seeds High Journal. Neem een hijs en word creatief!
(1) Schrijf een recensie
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

High Journal: roken zal nooit meer hetzelfde zijn!

De Royal Queen Seeds High Journal geeft cannabisliefhebbers de kans om zich in een rijke zintuiglijke en reflectieve ervaring onder te dompelen. Deze bundel pagina's is meer dan alleen een dagboek; het geeft je de kans om je gedachten uit te storten op papier, maar het biedt nog zoveel meer.

Waarom probeer je niet eens een drieregelige High-Ku te schrijven? Geen zin om te schrijven? Geen zorgen! Sla gewoon een paar pagina's over en teken een paar portretten. Als je liever wat inkleurt, maak dan de mandala, golfpatronen en psychoactieve beelden zo mooi mogelijk af. En dan is dat nog niet eens alles!

The High Journal geeft je ook de kans om je eigen wietsoort een naam te geven en te beschrijven, een heerlijk spacecake-recept te proberen en je reizen in kaart te brengen naar de bestemmingen waarvan je altijd al hebt gedroomd (maak je geen zorgen, we hebben uitgelicht waar cannabis momenteel legaal is).

Waarom transformeer je je rooksessies niet van het nemen van alledaagse trekjes in een immersieve ervaring die je creativiteit zal aanwakkeren? De High Journal is zorgvuldig ontworpen om je humeur te verbeteren en je high naar een hoger niveau te tillen met creatieve activiteiten. Het boek is vervaardigd in Spanje en bestaat uit hoogwaardig papier en een omslag met een esthetische zilverstempel.    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.