Special Queen 1

 4.5/5 (669) Write a review
€ 10.50 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
In de jaren ´90 waren zaadkwekers en -verkopers in een strijd verzeild geraakt om de ultieme Skunk te vinden. In deze periode hebben veel kwekers geprobeerd om die Mexicaanse, Colombiaanse, Afghaanse hybride te reconstrueren, wat resulteerde in een enorme variëteit aan Skunks van een nieuwe generatie.

In de jaren ´90 waren zaadkwekers en -verkopers in een strijd verzeild geraakt om de ultieme Skunk te vinden. In deze periode hebben veel kwekers geprobeerd om die Mexicaanse, Colombiaanse, Afghaanse hybride te reconstrueren, wat resulteerde in een enorme variëteit aan Skunks van een nieuwe generatie. De genetische kenmerken van deze cannabisplanten zouden later de basis vormen voor bijna alle marihuanaplanten in Europa.

Bij Royal Queen Seeds hebben we besloten om je een typische Skunk hybride te brengen tegen een lage kostprijs. Ideaal wanneer je voor het eerst kweekt en niet te veel wilt investeren in de experimentele groei. Deze Special Queen is een klassieke skunk die gemakkelijk groeit, niet te veel oprekt en na 8 weken geoogst kan worden.

Indoors wordt ze 1,4 m hoog, dus ze heeft wat meer ruimte nodig. Outdoors zal deze marihuanaplant meer dan 2.7 m hoog worden. Ze heeft veel zon nodig en is niet geschikt voor Noord-Europese klimaten, zoals in Nederland en Groot-Brittannië. Ze is sativa dominant en haar buds zijn verspreid over de plant, waardoor ze voor een 8-weekse sativa een uitstekende oogst oplevert.

Indoors zal de gefeminiseerde Special Queen ongeveer 50 g per plant opbrengen, of 500 g per vierkante meter onder een lamp van 600W. Outdoors zal de plant groot en sterk worden en kan meer dan 550 g per plant opbrengen. Zorg ervoor dat ze de benodigde voeding en water krijgt om groot en sterk te worden, maar let erop dat je haar niet teveel geeft.

Dit cannabisras is relatief eenvoudig om te kweken, en is vanwege het geringe onderhoud een kanshebber voor de commerciële ‘marktgewassen’. Special Queen doet het perfect in zowel aarde- als hydro-installaties, en is zeer geschikt voor Sea of Green/ Screen of Green processen. We raden een bloeitijd van 8 weken aan voor dit cannabisras, hoewel sommige kwekers al in week 7 oogsten.

De smoke van de gefeminiseerde Special Queen is een klassieke skunk stoned. Special Queen biedt rokers een verheffende high, met name in het hoofd, die zelfs de meest bezorgde rokers doet ontspannen.

Special Queen is een klassieke skunk die wordt aangeboden als gefeminiseerd zaad, tegen een redelijke prijs. We weten zeker dat het moeilijk is om een gefeminiseerd zaad te vinden met een even grote waarde als de Special Queen.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 200 - 270 cm
 • Bloeitijd: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Power Bud x Skunk
 • Type: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Effect: Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend
 • Klimaat: Warm
   

  By R. R. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By A. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By F. T. on 25/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Nice strain
  Comment : Nice taste and very strong. 100% Germination. I like it.

  By S. T. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By H. L. on 21/Apr/2017 :
  (5)

  Title : The special queen.
  Comment : Very recommended plant for those who like to enjoy from the crietiviti benefit of the canabis, kipping your body on the ground and the mind is free to explor. In addition relatively easy growing strain, excellent yield. Thank you royal queen seeds for introducing us the special queen.

  By C. M. on 20/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Une valeur sûre !!
  Comment : 20 graines plantées, 18 jolies pieds, quoi rêver de mieux à ce prix là ?! Ca pousse partout et fait bien son boulot après récolte !

  By B. S. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Very good weed
  Comment : this is one of the best strains i ever growed!!

  By P. G. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Recommented
  Comment : Cheap but great strain ! Recommented 100%

  By M. R. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Super Sorte
  Comment : Preis Leitungsverhältnis ist optimal. Toller Strain. Immer wieder zu empfehlen!!!

  By A. K. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Really nice surprise
  Comment : It was a really good harvest last year

  By J. K. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : I recommend.
  Comment : Seamless, rich and strong flower. Nice!

  By A. L. on 12/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Real queen
  Comment : Good smoker , love the skunk side in it , Royal really know pick up genetics :)

  By M. M. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Rien a redire
  Comment : Les graines sont en prépa pour l'extérieur ! Toute germées ! À dans quelques mois !

  By S. R. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : RQS Queen
  Comment : I bought 10 seeds because i see the low price and all the reviews of this strain. I wait the Special Queen to finish .

  By N. T. on 06/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Hohe Keimrate und schnelle Keimung
  Comment : Also, diese Samen kann ich nur jedem empfehlen, sie kamen schnell an und das senden von Bargeld hat auch 1a geklappt. Keine Abzocke, keine schlechten Seeds. Sie kamen nach 7 Tagen an, ich habe sie zwischen zwei mit warmen Wasser befeuchtete Wattepads getan, am nächsten Morgen waren sie gekeimt, dann in die Anzuchtserde, unter die Lampe und los geht's. Diese Sorte eignet sich übrigends bestens für den Outdoor Bereich.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.