• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)

Mother Gorilla combineert de wereldberoemde kracht van Gorilla Glue #4 met de terpeenrijke charme van Reina Madre.
 4.5/5 (47) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Mother Gorilla: Een Sativa Die Je Inspiratie Geeft

Mother Gorilla is een nieuwe en verbeterde versie van Royal Madre. De oorspronkelijke soort betreft een kruising tussen Jack the Ripper en Reina Madre (Queen Mother) en is een stevige sativa met een cerebraal effect. Toch zagen we nog ruimte voor verbetering. We wilden haar kracht naar een hoger niveau tillen. Het lag voor de hand om Gorillagenen erbij te betrekken. Onze deskundige veredelaars zijn de ambitieuze uitdaging aangegaan om Reina Madre te kruisen met Gorilla Glue (GG #4).

Reina Madre diende als uitstekende genetische basis voor de kruising. Haar indrukwekkende THC-gehalte en stimulerende sativa-high gaf ons veel om mee te werken. Daarnaast bood ze een complex terpeen-profiel met zoete, zure en kruidige aroma’s. Mother Gorilla nam veel van deze kenmerken over.

Reina Madre zorgde voor de smaak, maar Gorilla Glue bezat ongeëvenaarde kracht. Deze krachtige cultivar staat overal bekend om haar waanzinnige high. Het sativa-effect wordt gevoed door een kolossaal THC-gehalte van soms wel 30%. De plant biedt tevens fantastische aroma’s van dennen en chocolade met bevredigende dieselsmaken. Deze indrukwekkende eigenschappen hebben de soort diverse prijzen opgeleverd op de High Times Cannabis Cup en de High Times World Cup.

Samen hebben deze twee oudersoorten geleid tot het ontstaan van een grandioze hybride. Mother Gorilla biedt enorme gehaltes THC, spectaculaire smaken en een korte bloeitijd. Ze is sativa-dominant en levert een bevredigende opbrengst op.

EFFECT, SMAAK EN AROMA VAN MOTHER GORILLA

Mother Gorilla heeft een stimulerend effect dat typisch is voor sativa-dominante variëteiten. Haar high veroorzaakt echter geen ongewenste zenuwen of paranoia. In plaats daarvan biedt ze een perfecte mate van energie en opwinding. Ze zorgt dat de geest snel ontwaakt en neuronen door de hersenen bewegen, zonder overweldigend te zijn. Gebruikers ervaren een stimulerende en creatieve mindset die, bij kleine doses, vaak geschikt is voor artistieke en atletische activiteiten. Rook je echter wat meer, dan wordt het effect regelrecht euforisch.

De soort is geweldig voor kleine samenkomsten en feestjes en brengt je in een sociale stemming. Anderzijds is ze ook ideaal om thuis van te genieten, wanneer je wat inspiratie en introspectie zoekt.

De toppen van Mother Gorilla hebben een indrukwekkend THC-gehalte van 23–25% — meer dan genoeg om therapeutische effecten te ervaren als je medicinaal gebruikt. De soort heeft het potentieel om pijn te verlichten en de eetlust op te wekken. Deze wiet bevat ook flinke gehaltes van de terpeen caryofylleen, een soort “voedingscannabinoïde”. De strain is daarnaast rijk aan de stemmingsverhogende en ontspannende terpenen limoneen en myrceen. Dit terpeen-profiel culmineert in de smaken van rijke chocolade en aarde, aangevuld met zoetigheid en kruiden.

DE TEELT VAN MOTHER GORILLA

Mother Gorilla is een gemakkelijke fotoperiodieke soort om te telen. Ze behoudt een gemiddelde hoogte van 140-180cm en is klaar voor de oogst na een zeer schappelijke bloeiperiode voor een sativa-dominante strain. Kweek je deze soort binnen, dan mag je maximaal 500g/m² verwachten na slechts 8-9 weken. Buitengeteelde planten leveren een maximale opbrengst op van 650g/plant en zijn begin oktober klaar.

 • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 25%
 • CBD: Laag
 • Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 140-180 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische achtergrond: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
 • Type: Sativa 70% Indica 30%
 • Effect: Relaxed and Euphoric
 • Klimaat: Warm
 • Aroma: Chocolate, Zoet, Aardsgezind

  By M. C. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : 2/3
  Comment : Sólo germinaron 2 de las 3 semillas que planté. Una en el plazo estimado (3-5 días) y la otra al cabo de una semana y 2 días de su plantación. Después de casi 2 semanas desde la plantación aun tengo la esperanza de que la 3º salga y sigo dejando caer, de vez en cuando, algunas gotas del líquido "bacto" que guardé el día que las planté.

  By D. J. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Io
  Comment : Vsekakor ste najboljši ponudnik. 🏆

  By L. P. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : my first time
  Comment : this bank seeds is high quality in the strain in the shipping I'm very happy with my order and my plants 3 seeds and all germinaid, so good

  By F. G. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : Impresionante calidad
  Comment : Me han salido 5/5

  By R. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla
  Comment : produit au top un grand merci

  By Y. T. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : seeds
  Comment : Satisfait de la commande, bonne germination

  By D. H. on 29/Apr/2020 :
  (1)

  Title : didn't germinate - pas de germination
  Comment : Aucune germination sur cette variété. Le support me dit de me rabattre sur les graines d'une autre variété qui m'ont été envoyé et n'envoi rien d'autre. No germination on this variety. The support tells me to fall back on the seeds of another variety sent to me and send nothing else.

  By M. M. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Title : royal marbre
  Comment : Satisfait du produit envoie rapide bien emballé content satisfait .

  By C. H. on 14/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Schnelle Lieferung
  Comment : Noch kann ich nichts zu sagen, bin gespannt auf den unterschied zu royal Gorilla!

  By C. D. on 11/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 💥😜👍
  Comment : 😉🤙🏿🎉

  By F. V. on 18/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Taste really good
  Comment : I tried it outdoor in Belgium. I had so much shitty water. Worst in ten years. I had a a small harvest obviously. But the weed tasted REALLY good

  By N. S. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Nice Smell
  Comment : Gutes Wachstum. Klasse Geruch und Wirkung.

  By A. T. on 29/Nov/2019 :
  (4)

  Title : royale madre
  Comment : belle graines

  By A. N. on 12/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Royal Madre
  Comment : 08/10 came out.

  By B. B. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Looks Great!
  Comment : Still growing but damn does she looks good! Cant waits to taste it! Thumbs up on every aspect for now!!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.