Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

 • Verplantpot van geotextiel
 • Verplantpot van geotextiel
 • Verplantpot van geotextiel
 • Verplantpot van geotextiel

Verplantpot van geotextiel

Deze verplantpot heeft een zijopening met klittenband, waardoor het verwijderen van je plant en de grond gemakkelijker dan ooit is! Het materiaal is ademend en biedt uitstekende afwatering en beluchting, wat zorgt voor een gezonde wortelontwikkeling en weerstand tegen rot en schimmel. Koop er vandaag nog een en maak het leven van jou en je plant gemakkelijker!
(1) Schrijf een recensie
Maat:
5 L
€ 5.90
8L
€ 6.20
11L
€ 6.50
Aantal stuks
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 6.20

€ 6.20 (-0%)

Koop en win 7 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Verplantpot van geotextiel: verplanten eenvoudig gemaakt

De verplantpot van geotextiel van RQS maakt het overbrengen van je zaailing naar een andere pot zeer eenvoudig. Met een klittenbandwand kun je de pot makkelijk openen, waardoor je de grond en plant eenvoudig kunt verwijderen, en er niet aan hoeft te trekken. Vervolgens kun je de plant gemakkelijk in een ander exemplaar zetten.

De stof (dikte: 350g/m²) bevat een Aqua Breath-systeem, waardoor een bijna perfecte afwatering en beluchting mogelijk is. Hierdoor blijven de wortels gelukkig en gezond terwijl ze zich in hun nieuwe thuis ontwikkelen.

De potten, die verkrijgbaar zijn met een inhoud van 5, 8 en 11 liter, bieden een geweldige plek voor planten om te floreren. Of het nu een tijdelijk of permanent thuis voor ze is, je planten zullen zich happy voelen in de ademende bekleding.

De potten trekken ook amper aandacht, met het grijs en het groene borduursel. En dankzij het design zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten. Het wordt nog beter; omdat ze biologisch afbreekbaar zijn, zullen ze ook geen resten achterlaten als ze af zijn. Bovendien kun je ze in de was doen voor een gemakkelijke reiniging.

Vereenvoudig het verpotten van je planten met deze stoffen verplantpot van RQS!


  Door S. O. Geplaatst op 08/May/2022 :

  Aanhef : The perfect pot
  Commentaar : Finally I've found the perfect pot that I can use over and over. It is so well built with strong fabric, strong seams and an extremely strong velcro closing flap. It holds water too without leaking it out the sides as you water like cheap pots do. I'm delighted with this pot, I'm sure it will last me many years. Outstanding product.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Stel een vraag
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK