• Bio-Grow Voeding

Bio-Grow Voeding

Met de organische meststof Bio-Grow kun je je resultaten aanzienlijk verbeteren. Deze vloeibare mix is ontwikkeld om de prestaties van planten te verhogen. Het heeft een perfecte NPK-verhouding en bevat enzymen, aminozuren en organisch materiaal om plant- en bodemgezondheid te optimaliseren. Stimuleer weelderige groei en verrijk het bodemleven als basis voor een succesvolle bloei van je planten.
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 10.50 No Stock

€ 10.50 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Bio-Grow Voeding: laat je planten optimaal groeien

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben we eindelijk onze op maat gemaakte, vloeibare, organische meststof op de markt gebracht. Maak kennis met Bio-Grow! Deze organische plantenvoeding bevat alles wat je wietplanten tijdens de vegetatieve fase nodig hebben.

Ruil je kunstmest in voor deze organische meststof met een perfect evenwichtige NPK-verhouding van 3-3-3. Het bevat de ideale mix van stikstof, fosfor en kalium, wat nodig is voor een weelderige bladgroei. Ook zijn talloze aminozuren toegevoegd om de ontwikkeling van planten te stimuleren. Daarnaast bevat het 15% organisch materiaal; dit helpt om de fysieke, biologische en chemische eigenschappen van de aarde te verbeteren. Tot slot bevorderen enzymatische activatoren de groei van nuttige microben, waardoor een ongerepte en vruchtbare levende bodem ontstaat. Zo kweek je heerlijke bio wiet, zonder dat je een ingewikkeld voedingsschema hoeft te kopen!

Hoe gebruik je Bio-Grow vloeibare voeding?

1. Goed schudden voor gebruik.
2. Voeg 1-2ml per liter water toe.
3. Grondig roeren voor het aanbrengen.
4. Gebruik als bladspray of voed het aan de wortels.

Bio-Grow: bewaren en veiligheid

Niet mengen met sterk zure producten. Bewaar Bio-Grow op een donkere en droge plaats bij een temperatuur tussen 5 en 35°C. Buiten bereik van kinderen houden. Eet, drink of rook niet tijdens het gebruik van het product. Als je wat morst, ruim het dan op met wat water; niet in het milieu lozen.

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.