• Indoor Cannabis Kweekset
 • Easy Start
 • RQS Kweekpot Geotextiel
 • Cookies Gelato
 • LST Plantenclips van RQS
 • ScrOG Netting
 • Cannabis Geurneutralisator

Indoor Cannabis Kweekset

Ben je van plan om binnen te kweken? Onze Indoor Cannabis Kweekset bevat alles wat je nodig hebt, of het nu je eerste of vijftigste kweekavontuur is. Je ontvangt zaden, een kiemkit, potten, materiaal om je planten te trainen en nog veel meer. Haal jouw kweekset vandaag nog in huis!
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 63.00

€ 63.00 (-0%)

in plaats van € 79.10

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

RQS Indoor Kweekset: alles wat je binnen nodig hebt

Door je wiet binnen te kweken, kun je de perfecte omgeving voor je planten creëren, ongeacht het weer. Daarnaast loop je minder risico op ongedierte en verklein je de kans dat nieuwsgierige buren je wietplanten opmerken. Toch kleven er ook nadelen aan een binnenteelt, zoals het beheersen van de geur. Ook moet je weten hoe je in een tent of andere kweekruimte de plantengroei kunt optimaliseren. Gelukkig maakt onze Indoor Cannabis Kweekset het binnen kweken een stuk eenvoudiger. Zo ontvang je onder meer zaden en alle kweekbenodigdheden om gezonde planten te telen. Bestel je set vandaag nog en kweek heel eenvoudig uitstekende wiet.

Elke kweekset bevat:

Easy Start

Het kiemings- en zaailingstadium zijn belangrijke stadia in de groeicyclus van de wietplant. Maar zaailingen zijn kwetsbaar en dat maakt een goede start best lastig. Met onze Easy Start zaadkiemkit is het opkweken van gezonde plantjes echter heel eenvoudig. Deze kit bevat een tray met twintig potjes, gevuld met een goed belucht medium. Ook krijg je een pakje Bacto micro-organismen om de wortelgroei te stimuleren en je zaailingen tegen bacteriën en schimmels te beschermen.

Kweekpotten van geotextiel met een inhoud van 11 liter

Ruimte is soms een grote zorg als je je wietplanten binnen kweekt en de plantengrootte is gerelateerd aan het formaat van je potten. Onze textiele potten hebben een inhoud van 11 liter. Daarmee zijn ze niet te klein en niet te groot. Je planten hebben hierin voldoende ruimte om een gezond wortelstelsel te ontwikkelen, maar zullen niet onbeheersbaar worden. Dankzij het speciale design is bovendien een maximale luchtstroom naar de plantenwortels verzekerd. Daarnaast worden verstrikte wortels voorkomen, omdat de lucht ze 'snoeit'. Kortom, de plantenwortels blijven gezond en kunnen optimaal water en voedingsstoffen opnemen.

ScrOGnet

ScrOG (Screen Of Green) is een beproefde en bewezen techniek die voor binnenkwekers erg nuttig kan zijn. Als je je planten namelijk traint om door een net te groeien, kun je hun hoogte beter beheersen. Ook kun je de ruimte beter benutten: je stimuleert je wietplanten om zijwaarts te groeien in plaats van omhoog. Bovendien kun je met een ScrOG, in combinatie met LST en topping, planten met meerdere cola's kweken, terwijl je de lichtpenetratie naar de belangrijkste toppen optimaliseert. Het resultaat: een grotere oogst en compactere wiettoppen. Deze kweekset bevat een ScrOG-net van 120cm × 120cm, maar je kunt ook een deel afknippen.

LST Plantenclips

Een beperkte ruimte wil je natuurlijk optimaal benutten en dat maakt het beheersen van de hoogte van je planten erg belangrijk. Low stress training biedt dan uitkomst. Bovendien kun je dit combineren met de ScrOG-methode en topping, om een vol bladerdak te creëren dat barst van de toppen. Het resultaat is een zwaardere oogst. Om LST uit te kunnen voeren, is dit zakje met 25 LST Plantenclips ideaal. Hiermee kun je heel eenvoudig je planten buigen en vastzetten.

Geurneutralisator

Onze Indoor Cannabis Kweekset zou zonder Geurneutralisator niet compleet zijn. Voor jou is de wietgeur misschien een waar genot, maar dat geldt wellicht niet voor je buren of huisgenoten. Onze Geurneutralisator maskeert de geur van wiet. Het gebruik ervan is heel eenvoudig: draai het deksel eraf en zet hem buiten je kweekruimte. Terwijl de geparfumeerde was verdampt, wordt de geur van zelfs de meest welriekende soorten verdoezeld. Voor de beste resultaten raden we aan om hem in de buurt van je afzuigventilatoren te plaatsen. Zet het potje niet in je kweekruimte, want dat kan de geur en smaak van je wiet aantasten!

3x Cookies Gelato

Deze nakomeling van GSC en Gelato #33 is ideaal voor binnen. De plant wordt slechts 90-130cm, maar produceert gedurende 8-9 bloeiweken een fatsoenlijke oogst van wel 600g/m².

Sta je te popelen om binnen te kweken? Bestel vandaag nog je Indoor Cannabis Kweekset en stroomlijn je kweekproject met deze uitgebreide collectie zaden en kweekbenodigdheden.

Wat zit er in de Indoor Cannabis Kweekset van RQS?

• 3x indoor wietzaadjes
• 1x Easy Start zaadkiemkit
• 3x RQS Kweekpot Geotextiel met een inhoud van 11 liter
• 1x ScrOG-net
• 1x LST Plantenclips (25 stuks)
• 1x Geurneutralisator

  Nobody has posted a review yet


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.