• VOLCANO DIGIT Vaporizer
 • VOLCANO DIGIT Vaporizer

VOLCANO DIGIT Vaporizer

Pack content:

3 gratis cannabis zaden
RQS Metal Embossed Grinder
RQS Metal Rolling Tray
VOLCANO DIGIT Vaporizer is de legendarische VOLCANO Vape met een upgrade voor het digitale tijdperk. Geen enkele vape overtreft de kwaliteit van deze. Als jij verlangt naar die zoete ballonnen van milde volcano-damp, wacht dan niet langer met de aanschaf van dit exemplaar! Tijdelijk geleverd met enkele bijzondere extraatjes.
 4/5 (4) Schrijf een recensie
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Volcano Digit Vaporizer: De Vape Titaan Krijgt Een Upgrade

DE STANDAARD VAN DE BRANCHE

Hier is hij: het product dat de standaard voor vaping bepaalt. De VOLCANO DIGIT Vaporizer is de digitale upgrade van de legendarische VOLCANO van Storz & Bickel. Deze versie heeft een LED display waarmee je de door jou gewenste temperatuur kunt instellen. Tijdens het opwarmen wordt de huidige temperatuur van de vaporizer weergegeven. De Digit schakelt automatisch uit als je hem 30 minuten niet hebt gebruikt. Naast deze belangrijkste upgrades is de VOLCANO DIGIT Vaporizer hetzelfde product als de Volcano Classic. Je kunt dus rekenen op dezelfde functies, functionaliteit en kracht.

VOLCANO DIGIT is 18cm hoog en 20cm in doorsnee. De warmte-elementen zijn voornamelijk gemaakt van aluminium en staal. Het apparaat wordt geleverd met drie jaar fabrieksgarantie een een 100% tevredenheidsgarantie van Storz & Bickel. VOLCANO DIGIT geldt als apparatuur van medische kwaliteit.

HET GEBRUIK VAN DE VOLCANO

Allereerst stel je de temperatuur van je VOLCANO DIGIT in. Deze vaporizer kun je instellen tussen 40–230°C. De nauwkeurigheid is daarbij 1,5°C. Terwijl de vape opwarmt, maak jij de schaal vast aan het ventiel en de ballon. Als de vaporizer de gewenste temperatuur heeft bereikt, bevestig je de ballon en het mondstuk aan de luchtpomp. Daarna druk je op de knop met “air”. Je ballon vult zich vervolgens met eersteklas damp. Maak de ballon en het mondstuk los en neem een diepe teug. Laat het apparaat vervolgens rondgaan onder je vrienden.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar als je het eenmaal hebt gedaan, dan is vapen met VOLCANO DIGIT heel eenvoudig. Deze vaporizer heeft alles wat je nodig hebt. Hij ziet er fantastisch uit qua design. Daarnaast produceert hij op de meest efficiënte manier de beste kwaliteit damp. Het verwarmingselement is betrouwbaar en kan voor langdurige sessies worden gebruikt. Het apparaat kan op veel verschillende temperaturen worden ingesteld. Daarmee bedient hij vape-liefhebbers van allerlei kaliber. Bovendien is het design zorgvuldig gemonteerd waardoor je er jaren mee vooruit kunt.

ACCESSOIRES

VOLCANO DIGIT heeft alles wat je nodig hebt. Hij wordt geleverd met een 100-watt convectie-verwarmer, een luchtpomp, een ballon en mondstuk, een vulkamer, een clip voor de vulkamer, een ringdeksel, schermen, een druppelkussen, een schoonmaakborstel, instructies en nog veel meer. Samen met de rolling tray, grinder en zaden van Royal Queen Seed, is deze deal zeer compleet. Het is alles wat jij nodig hebt om een wiet-imperium te beginnen. Als jij de hoogste kwaliteit wilt, is deze deal absoluut voor jou.

SPECIALE AANBIEDING, BEPERKT GELDIG

Tijdelijk krijg je een metalen, gegraveerde grinder, een metalen rolling tray en 5 gratis zaden als je de VOLCANO DIGIT Vaporizer koopt bij Royal Queen Seeds. Deze aanbieding kun je niet laten liggen!

***Let op dat de VOLCANO DIGIT Vaporizer is uitgesloten van het Royal Queen Seeds Freebies-schema***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Volcano digit
  Comment : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Plus de combustion...
  Comment : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.