By RQS Editorial Team


Hoewel blowers vroeger uitsluitend van cannabis konden genieten met joints, blunts, edibles en bowls, hebben velen die traditionele opties ingeruild voor een vaporizer. En dat is niet zonder reden!

Maar welke vaporizer moet je kopen?

Wij bespreken elk type vaporizer en de voordelen ervan.

Waarom Cannabis Vapen?

Maar waarom zou je cannabis moeten vapen, in plaats van de traditionele manieren te gebruiken? Uiteindelijk komt het neer op controle, comfort en gemak.

Controle

  • Als je een vaporizer gebruikt, kun je precies bepalen hoeveel wiet je per keer binnenkrijgt.

Met een vape-pen kun je bijvoorbeeld één of twee hijsjes nemen, de pen wegleggen en klaar is kees. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je een langdurige high ervaart, zoals bij edibles, aangezien de effecten sneller afnemen.

  • Je kunt in sommige gevallen ook de temperatuur regelen waarop je wiet wordt verwarmd.

Met een goede vaporizer kun je de temperatuur instellen om alle gunstige cannabinoïden en terpenen vrij te geven en het vrijkomen van schadelijke stoffen tot een minimum te beperken.

Comfort

Elke hijs voltrekt zich soepeltjes en je hebt meer tijd om na te denken over hoeveel je nog wilt vapen.

In plaats van hoesten en andere klachten heb je meer tijd voor bezinning tijdens je high. Dit zorgt voor meer comfort en je wordt niet overdreven stoned door onnodige extra hijsjes.

Gemak

Je hoeft je geen zorgen te maken over as of filters en dat soort dingen.

Welke Vaporizer Moet Je Kopen?

Er zijn verschillende manieren waarop je onderscheid kunt maken.

Verwarmingsmethode: Conductie versus Convectie

Vaporizers werken in principe middels een van deze drie mechanismen: conductie, convectie of een combinatie van beide. Conductie en convectie hebben beide voor- en nadelen. We gaan hieronder dieper in op ieder mechanisme.

  • Conductie

Als je iemand ziet rondlopen met een draagbare vape die er niet erg chique of duur uitziet, is de kans groot dat deze via conductie opwarmt.

Hoe Werkt het?

Conductie

Bij conductie wordt de cannabis verhit via direct contact met een verwarmingselement, ook wel bekend als een coil (een voorwerp dat wordt aangedreven door elektriciteit om warmte af te geven). Dit proces zorgt ervoor dat de wiet snel opwarmt. Het leidt ook tot warmere hijsjes en mogelijk grotere wolken, wat vaak resulteert in een intensere psychotrope sensatie.

Dit proces leidt echter ook vaak tot een ongelijkmatige opwarming van je wiet of concentraat; hoe dichter bij de coil, hoe meer geroosterd het smaakt.

Die ongelijkmatige opwarming is misschien een nadeel, maar het gebruiksgemak, de relatief lage prijs en het feit dat je bij betere vape-pennen de temperatuur kunt regelen om verbranding te voorkomen, maken conductie-vapes toch een prima optie.

Vaporizer-opties

Conductie-vapes zijn er in vele maten en kleuren en zijn verkrijgbaar in diverse prijs- en kwaliteitsklassen.

Flowermate Aura

Als je een vaporizer wilt om wiettoppen, oliën en wax te vapen; de Flowermate Aura is een superdraagbare pen vaporizer die het allemaal aankan. Deze vaporizer biedt premium functies die je zelden bij andere goedkope pen vaporizers ziet. Zo heeft hij een temperatuurbereik van 40–230°C, waarbij je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kunt instellen. Hij is ook ongelooflijk compact - slechts 15cm lang - en warmt op in minder dan een minuut. Met materialen van medische kwaliteit en een digitaal display, is de Aura een betaalbare optie met een hoogwaardige look.

Flowermate Aura
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 2,8 cm + 2,8 cm + 14,7 cm
58_3 Weight 100 gr
59_4 Temperature 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
60_5 Heat Up Time 10 - 30 sec
61_6 Chamber Size 1,7 ml
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Dry herbs, Wax & Oils

Koop Flowermate Aura

Pax 3 Special RQS Edition

Aan de meer premium kant vind je de Pax 3 Special RQS Edition, een van de meest intuïtieve conductie-vaporizers op de markt. Hij warmt op in een oogwenk en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De Pax 3 Special RQS Edition beschikt ook over diverse functies die via een bijbehorende app toegankelijk zijn. Je kunt de exacte vape-temperatuur kiezen, met de lichtinstellingen verschillende kleuren gebruiken en je voorkeuren in de app opslaan!

Pax 3 Special Edition - Complete Kit
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 30 x 21 x 98 mm
58_3 Weight 93 gr
59_4 Temperature 182 - 215ºC / 360 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 15 - 20 sec
61_6 Chamber Size 0, 35 + 0,20 gr
62_7 Control type App
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Pax 3 Special Edition - Complete Kit

DaVinci IQC

De DaVinci IQC is een hightech vaporizer en powerbank in één. Hij wordt geleverd in diverse kleuren die bij elke stijl passen en past precies in je hand. Pas je ervaring verder aan dankzij precisie-verwarming: kies uit temperaturen t/m 221°C. De IQC werkt met droge wiettoppen of een pod met je favoriete concentraat. De aluminiumoxide keramische geleidingsoven bereikt de gewenste temperatuur binnen dertig seconden en kan maximaal 0,5 gram kruiden bevatten. De vaporizer is uitgerust met verwijderbare, oplaadbare batterijen en gemaakt van hoogwaardige materialen, wat hem een toffe upgrade ten opzichte van instapmodellen maakt.

DaVinci IQC
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 4,5 x 9,2 x 2.5 cm
58_3 Weight 159 gr
59_4 Temperature 32°F - 430°F / 0°C - 221°C
60_5 Heat Up Time 30 sec
61_6 Chamber Size 0,5 gr
62_7 Control type Digitaal, Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop DaVinci IQC

  • Convectie

Convectieverwarming is meestal wat duurder, maar je zult merken dat het voordelen biedt die het geld echt waard zijn.

Hoe Werkt het?

Convectie

Een convectiesysteem verwarmt cannabis - in tegenstelling tot directe verwarming bij een conductiesysteem - via lucht, die door en over de wiet heen gaat. Dit verwarmt je toppen indirect, waardoor er koelere damp ontstaat die je longen niet zo hard raakt. Bij dit verhittingsproces moet je echter ook wat langer wachten voordat je vape klaar is voor gebruik.

Het voordeel van het gebrek aan direct contact met het verwarmingselement, is dat de cannabis in een convectie-vape gelijkmatig opwarmt. Dat betekent dat het niet nodig is om de wiet te verplaatsen gedurende het vapen. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken dat er tijdens dit proces iets verbrandt.

Vaporizer-opties

Maar welke vaporizers maken dan gebruik van convectieverwarming?

Volcano Hybrid

Veel draagbare vapes maken naast een snelwerkend conductiesysteem ook gebruik van convectie. Er zijn echter enkele vapes die puur van convectie gebruikmaken. Deze starten wat langzamer op, maar van alle vaporizers op de markt, produceren deze wel de schoonste damp. De belangrijkste is de Volcano Hybrid, een van de krachtigste en betrouwbaarste desktop vapes die er zijn. Je kunt de temperatuur instellen van 40–230 ºC, stopt ‘m in het stopcontact en vult de kamer van 6,5cm³ voor een avondvullende VIP-ervaring.

Volcano Hybrid
56_1 Heat Convectie
57_2 Size 26 x 26 x 26 cm
58_3 Weight 1.600 gr
59_4 Temperature 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
60_5 Heat Up Time 3 - 5 min
61_6 Chamber Size 6,5 CM³
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Volcano Hybrid

  • Hybride

Heb je moeite met kiezen tussen conductie en convectie vaporizers? Wellicht stelt het je gerust te weten dat veel producten zowel conductie als convectie bieden.

Hoe Werkt het?

Hybride

Gelukkig gaan beide technieken vrij gemakkelijk samen en beweren velen dat ze als puzzelstukjes in elkaar passen.

Normaliter zal het conductiedeel van het systeem het proces opstarten, terwijl de convectieverwarmer helpt om de temperatuur op peil te houden. Deze combinatie zorgt voor een snelle werking en soepele, aanhoudende en rijke damp.

Vaporizer-opties

Hoewel misschien moeilijker te vinden buiten speciaalzaken, heeft Royal Queen Seeds diverse hybride vapes op voorraad.

G Pen Elite 2

Als je een vaporizer voor droge kruiden wilt die draagbaarheid combineert met een grote ovencapaciteit, bekijk dan de G Pen Elite 2. Dit handheld-model werkt met een hybride verwarmingssysteem waarop patent is aangevraagd. Je kunt maximaal 0,5g wiet in de ruime kamer stoppen en hij warmt op in slechts 30-40 seconden. De temperatuur van de G Pen Elite 2 kun je zelf aanpassen, met opties van 93 t/m 220°C.

G Pen Elite II Vaporizer
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 23 x 3.1 x 10.8 cm
58_3 Weight 120 gr
59_4 Temperature 200° – 428° F /  93º – 220º C
60_5 Heat Up Time 30 - 60 sec
61_6 Chamber Size 0,5 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop G Pen Elite II Vaporizer

AirVape XS Go

Aan de betaalbaardere kant van ons assortiment, biedt de draagbare, penachtige AirVape XS Go veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een van de vijf vooraf ingestelde temperaturen, variërend van 180 tot 215 ºC. De AirVape XS Go warmt daarbij in minder dan twintig seconden op dankzij het hybride systeem en de krachtige batterij. Het duurt ook slechts 45 minuten om hem volledig op te laden, dus je kunt sneller dan ooit beginnen.

MIGHTY

De gerenommeerde Storz & Bickel, makers van de beroemde Volcano-vapes, hebben zichzelf overtroffen met de MIGHTY handheld vape. Hij beschikt over een dubbele batterijvoeding en volledige temperatuurregeling en je kunt zowel de temperatuur als het energieniveau via een LED-display volgen. In de kamer is plaats voor 0,3 gram aan wiet of concentraat en het efficiënte verwarmingsmechanisme zorgt dat je damp zo lang mogelijk meegaat.

MIGHTY+
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 14 x 8 x 3 cm
58_3 Weight 230 gr
59_4 Temperature 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
60_5 Heat Up Time 60 sec
61_6 Chamber Size 0,3 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop MIGHTY+

Dynamische verwarming

Dynamische verwarming is een recente innovatie in de vape-wereld. De Firefly 2+ maakt specifiek gebruik van een vorm van dynamische convectie. Dat betekent dat hij opwarmt bij elke trek die je neemt. En dat supersnel!

Hoe werkt het?

Dynamische verwarming is een vorm van convectie; het verwarmt je wiet zonder dat je kruid direct contact maakt met een verwarmingselement, met behulp van luchtstroom. Wat dynamische verwarming echter anders maakt, is dat de luchtstroom bij elke trek supersnel opwarmt en weer afkoelt. In plaats van je wiet een hele sessie op te warmen, verwarmt een dynamische vaporizer het alleen wanneer dat nodig is.

Vaporizer-opties

Tot nu toe loopt de Firefly 2+ voorop op het gebied van dynamische verwarming, maar we verwachten dat er meer producten zullen verschijnen naarmate deze geavanceerde verwarmingsmethode populairder wordt.

Firefly 2+

Als we snel zeggen, bedoelen we ook echt snel. De Firefly 2+ heeft slechts drie seconden nodig om op te warmen! Het is de enige vaporizer die dynamisch verwarmt binnen een temperatuurbereik van 93–260°C. Regel de temperatuur handmatig of via de app om een volledig spectrum aan cannabinoïden en terpenen te ontgrendelen. De Firefly 2+ werkt met droge kruiden en concentraten. Het is een hightech meesterwerk, bestaande uit innovatieve, hoogwaardige materialen. De convectiekamer is gemaakt van borosilicaatglas, terwijl de interne behuizing uit kristal bestaat. Luxe, gewoon in de palm van je hand!

Firefly 2+ vaporizer
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 13 x 3,6 x 24
58_3 Weight 140 gr
59_4 Temperature 93 - 260º / 200 - 500ºF
60_5 Heat Up Time 3 sec
61_6 Chamber Size 15 gr
62_7 Control type Digital & manual
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Firefly 2+ vaporizer

Portable versus Desktop

Sommige vapes kun je overal mee naartoe nemen, maar hebben wel wat stroom- en ruimtebeperkingen. Desktop vapes daarentegen moeten in de buurt van een stroombron blijven, maar bieden wel meer kracht en een langere vape-sessie.

  • Portable

Heb je snel een trek nodig tijdens het boodschappen doen? Of wil je gewoon thuis snel van wat trekken genieten? Een draagbare vape helpt je om geurloos high te worden.

Pen Vaporizer

Behalve dat ze een vernuftig design hebben, zijn pen-vapes ook zeer betaalbaar. Maar vergis je niet; als je een premium pen zoekt, zijn er tal van mogelijkheden.

DynaVap VapCap M

Als je niet onder de indruk bent van hightech toeters en bellen en je geen zorgen wilt maken over batterijduur als je high probeert te worden, dan is de DynaVap VapCap M echt iets voor jou. In plaats van op een knop te drukken, heb je hiervoor een gasbrandertje nodig. Je steekt de wiet echter niet rechtstreeks aan, maar je verwarmt met je gasbrander een oppervlak dat een aparte kamer opwarmt. De vape laat via convectieverwarming ook hete lucht over de cannabis stromen, waarmee hij voor zachte damp zorgt.

DynaVap VapCap M
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 92 x 10 mm
58_3 Weight 20 gr
59_4 Temperature 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
60_5 Heat Up Time 10 sec
61_6 Chamber Size 0,1 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop DynaVap VapCap M

DynaVap B

Deze beginnersvriendelijke vaporizer-pen voor droge kruiden van DynaVap bewijst dat je geen kwaliteit voor simpliciteit hoeft op te offeren. De vaporizer heeft een slank, ongecompliceerd ontwerp dat is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een food grade siliconen schacht en roestvrijstalen punt. Vul de dop met je favoriete wiet en verwarm hem met een aansteker. Zo eenvoudig is het. Zodra je een klik hoort, is hij klaar voor gebruik. Gebruik de condensor om de luchtstroom en dampdichtheid aan te passen. Stop de vaporizer vervolgens weer gewoon in je zak als je klaar bent. Supersimpel!

DynaVap - The B
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 8.9 × 1,4 × 1,4 cm
58_3 Weight 13 g
59_4 Temperature 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
60_5 Heat Up Time 10 sec
61_6 Chamber Size 0,1 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop DynaVap - The B

Arizer Air Max

Als je een draagbare vaporizer wilt die ook op een rig kan worden aangesloten, maak dan kennis met de Arizer Air Max. Deze discrete vaporizer voor droge kruiden biedt het allemaal. Het is echt een kunstwerk, gemaakt van hoogwaardige materialen en met een hybride verwarmingssysteem en een aroma-adapter waarmee je hem op je dab rig kunt aansluiten. Met een opwarmtijd van 60-90 seconden, een aanpasbare temperatuur van 50 t/m 220°C, snel opladen via USB-C en een batterij die lang meegaat, biedt de Arizer Air Max volledige controle over je vape-ervaring.

Arizer Air MAX Vaporizer
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 12.8 x 3 x 3 cm
58_3 Weight 160 gr
59_4 Temperature 122° – 428° F /  50º – 220º C
60_5 Heat Up Time 60 sec
61_6 Chamber Size 0,25 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop Arizer Air MAX Vaporizer

Handheld

De term 'handheld' verwijst in deze context naar vapes die in je hand passen. Ze zijn over het algemeen wat groter dan vape-pennen, maar bieden meer kracht, een grotere capaciteit en meer functies. Je kunt ze alsnog vrijwel overal mee naartoe nemen en ze garanderen een volledige vape-ervaring wanneer je eenmaal op je bestemming bent aangekomen.

CRAFTY

Naast een volledige temperatuurregeling, zorgt de forse constructie van staal en aluminium dat de CRAFTY tegen een stootje kan en lang meegaat. Hij beschikt ook over een koelunit waar de damp doorheen gaat voordat je inademt, waardoor elke hijs zacht aanvoelt, hoe hoog je de temperatuur ook zet. Het apparaat is misschien een beetje groot, maar past wel in je binnenzak.

CRAFTY+
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 11 x 5,7 x 3,3 cm
58_3 Weight 135 gr
59_4 Temperature 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
60_5 Heat Up Time 60 sec
61_6 Chamber Size 0,25 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop CRAFTY+

G Pen Elite

De G Pen Elite is het perfecte voorbeeld van een iets groter handheld model. Deze convectie-vaporizer voor droge kruiden heeft de grootste keramische verwarmingskamer die momenteel op de markt is - er kan ruim 0,75g wiet in. Met die capaciteit en een aanpasbare temperatuur van 93 t/m 220ºC ben je al na één sessie op weg naar relaxte gelukzaligheid. Tegelijkertijd past deze vaporizer met afmetingen van 114 × 31 × 26mm perfect in de palm van je hand.

G Pen Elite Vaporizer
56_1 Heat Convectie
57_2 Size 114 × 31 × 26 mm
58_3 Weight 88 gr
59_4 Temperature 93 - 220ºC / 199 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 30 sec
61_6 Chamber Size 0,75 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop G Pen Elite Vaporizer

Arizer Solo 2

De Arizer Solo 2 is een draagbare vaporizer voor droge kruiden die kracht met mobiliteit combineert. Hij bereikt de gewenste temperatuur in minder dan dertig seconden, dankzij het gepatenteerde hybride keramische verwarmingselement op basis van geleiding en convectie. Met een intuïtieve interface met drie knoppen, een digitaal scherm en een stevige constructie ligt deze vaporizer comfortabel in de hand en is hij supergebruiksvriendelijk. Hij biedt ook een indrukwekkende batterijduur van wel drie uur! Voeg daar nog een temperatuurbereik van 50–220°C aan toe en de Arizer Solo 2 biedt alles wat je nodig hebt!

Arizer Solo 2
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 11.4 x 4.3 x 2.5 cm
58_3 Weight 210 gr
59_4 Temperature 50 - 220°C / 122°F - 428°F
60_5 Heat Up Time 20 - 30 sec
61_6 Chamber Size 15 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop Arizer Solo 2

Boundless CFC 2.0

De Boundless CFC 2.0 is een slanke, maar stevige conductie-vaporizer voor droge kruiden. Met zijn gestroomlijnde vorm past hij gemakkelijk in je broekzak, handtas of handpalm. En dankzij de getextureerde siliconen grip kun je deze vaporizer meenemen zonder bang te hoeven zijn dat je hem per ongeluk laat vallen. De duurzame batterij van de Boundless CFC 2.0 biedt ongeveer tien sessies per oplaadbeurt. Hij warmt op tot 200°C in 25 seconden en tot 230°C in slechts 45 seconden. Je kunt daarbij met de digitale interface temperaturen van 60°C t/m 230°C instellen.

Boundless CFC 2.0
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 130 × 33 × 30 mm
58_3 Weight 22.6 gr
59_4 Temperature 60 - 230ºC /140 - 446ºF
60_5 Heat Up Time 25 sec
61_6 Chamber Size 0,5 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop Boundless CFC 2.0

  • Desktop

Als je thuis wilt vapen, is een desktop vape de ideale keus.

Of je desktop vapes nu online of in winkels bekijkt, er zijn diverse mogelijkheden, waarbij je via een slang of een ballon inhaleert. Daarnaast zijn er ook hybride opties, waarmee je tussen de twee kunt schakelen, afhankelijk van de situatie.

Tube

Een tube-systeem werkt ongeveer zoals je zou verwachten. Het komt erop neer dat je een plastic slang in de vaporizer steekt, waardoor je de damp van een afstandje direct kunt inademen.

Ballon

Andere desktopapparaten werken met een ballon die wordt gevuld met damp, die je vervolgens inademt. Er komen aardig wat hijsjes uit één ballon, dus je kunt deze eenvoudig rond laten gaan in je vriendengroep en overal in huis mee naartoe nemen. Zodra de ballon leeg is, steek je hem weer in het apparaat om hem opnieuw te vullen.

Hybride

Beide manieren hebben hun voor- en nadelen, wat je keuze wellicht lastig maakt.

Volcano Hybrid

Gelukkig zijn apparaten als de Volcano Hybrid van Storz & Bickel voor beide technieken ontworpen. Schakel gewoon de betreffende onderdelen aan de bovenkant uit en je bent helemaal voorbereid.

Droge Kruiden versus Concentraten

Ten slotte kun je ook je keuze baseren op de soort cannabis die je graag wilt vapen.

  • Droge Kruiden

Het vapen van cannabis wordt vaak geassocieerd met concentraten, maar er zijn ook vaporizers op de markt die exclusief voor gemalen wiet zijn ontworpen.

Maar wat is het verschil tussen deze vaporizers en een reguliere joint? Nou, de lagere (maar nog steeds voldoende hoge) temperatuur zal de wiet volledig decarboxyleren, zonder deze te verbranden.

AirVape XS Go

Droge kruidenvapes zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Als je een eenvoudige, effectieve pen wilt: de AirVape XS Go kost slechts € 59,-.

AirVape XS GO
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 2.5 x 2.5 x 9 cm
58_3 Weight 56 gr
59_4 Temperature 180 - 215ºC / 356 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 10 - 30 sec
61_6 Chamber Size 0,25 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop AirVape XS GO

Arizer Air 2

De Arizer Air 2 is een andere uitstekende pen als je het niet erg vindt om wat meer geld uit te geven. Deze vaporizer heeft een langere levensduur en er past meer cannabis in de kamer.

CRAFTY

Van alle uitsluitend droge kruiden-vaporizers blijft Storz & Bickels CRAFTY ongeëvenaard. Het is wel een van de meer premium opties op de markt, met een prijskaartje van € 269,-. Maar met functies als een dampkoelkamer, volledige temperatuurregeling en een stalen en aluminium constructie krijg je zeker waar voor je geld.

  • Concentraten

Als je op straat mensen met een portable vape ziet, is de kans groot dat deze bedoeld is om concentraten te verwarmen.

Er zijn echter ook desktop vapes die voor concentraten zijn ontworpen. Je zult echter zien dat die vapes meestal hybride apparaten zijn, die ook met droge kruiden werken.

  • Hybride

Dankzij verwisselbare onderdelen kun je hiermee wiet, wax of olie vapen, afhankelijk van wat je tot je beschikking hebt en waar je zin in hebt.

Flowermate Aura en Boundless CF

Er zijn uitstekende draagbare hybride opties, zoals de Flowermate Aura en de Boundless CF, voor respectievelijk € 69,- en € 99,-.

Flowermate Aura
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 2,8 cm + 2,8 cm + 14,7 cm
58_3 Weight 100 gr
59_4 Temperature 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
60_5 Heat Up Time 10 - 30 sec
61_6 Chamber Size 1,7 ml
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Dry herbs, Wax & Oils

Koop Flowermate Aura

Pax 3 Special RQS Edition en DaVinci IQ2

Als je echter wat meer geld te besteden hebt, kun je voor een van de meest geliefde pennen op de markt kiezen: de Pax 3 Special RQS Edition (met een speciaal Royal Queen Seeds-ontwerp en in diverse kleuren) of de DaVinci IQ2. Beide bieden volledige controle over je vape-ervaring, zijdezachte hijsjes en een duurzaam ontwerp dat lang meegaat.

Volcano Hybrid

De Volcano Hybrid is ook een hybride vape, dus je kunt hiermee je vape-sessies aandrijven met elke vorm van wiet die je maar wilt.

DynaVap VapCap M

Als je je liever niet bezighoudt met geavanceerde technologie of batterijduur, dan is de DynaVap VapCap M de vaporizer voor jou. Verwarm hem in slechts tien seconden met een goede, ouderwetse butaangasbrander. Deze vaporizer is geschikt voor droge kruiden en concentraten (met een adapter), en weerspiegelt zowel eenvoud als veelzijdigheid.

XMAX V2 Pro Vaporizer

De XMAX V2 Pro is een andere hybride vaporizer die eenvoud op de voorgrond plaatst zonder dat je daar kwaliteit voor hoeft in te leveren. Met een buitenkant van nikkel en een keramische verwarmingskamer, is hij duurzaam en toch betaalbaar. Kies voor het verdampen van droge kruiden (capaciteit: 0,3g) of concentraten (met de meegeleverde concentraat-pod) en een van de vijf temperaturen (180 t/m 220°C). Met een verwisselbare batterij en een lange batterijduur (45-60 minuten na opladen), past deze vaporizer zich aan elke situatie aan.

XMAX V2 Pro Vaporizer
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 156.8mm x 23.8mm
58_3 Weight 290 g
59_4 Temperature 180 - 220ºC / 356 - 428ºF
60_5 Heat Up Time 15 - 20 sec
61_6 Chamber Size 0,3 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Dry herbs, Wax & Oils

Koop XMAX V2 Pro Vaporizer

Opwarmtijd / snelheid

Koopgids Vaporizers: Welke Vape Is Geschikt voor Jou?

Heb je al een beter idee van welke vaporizer het beste bij jou past? Misschien heb je wat meer tijd nodig om erover na te denken en dat is helemaal oké! Het kan een aanzienlijke investering zijn, afhankelijk van je voorkeuren, en het is de moeite waard om je huiswerk te doen, zodat je de juiste vaporizer kiest.

Welke vape je uiteindelijk ook kiest, we hopen dat deze koopgids voor vaporizers je op weg heeft geholpen!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.