By Luke Sumpter


Elke dag sta je als stoner op met de wetenschap dat er weer een nieuw rookaccessoire op de markt is gekomen. Maar misschien heb je alleen maar behoefte aan een joint en een aansteker. En heb je geen zin om je druk te maken over batterijen, capsules, schoonmaken en opladen.

In deze blog willen we je op andere gedachten brengen en laten zien welke draagbare vaporizers je leven een stuk makkelijker maken (eigenlijk net zo makkelijk als een joint). Bovendien is vapen gezonder dan het aansteken van toppen.

TYPESIZEWEIGHT
PAX 3 Special Edition Conduction 3 x 2,1 x 9,8 cm 93 gr
AirVape XS GO Hybrid: Conduction & Convection 2,5 x 2,5 x 10 cm 56 gr
Flowermate Aura Conduction 2,8 x 2,8 x 14,7 cm 100 gr
TEMPERATUREHEAT UPFILLING CHAMBER
PAX 3 Special Edition 182 - 215ºC
360 - 420ºF
15 - 20 seconds 0, 35 + 0,20 gr 
AirVape XS GO 180 - 215ºC
355 - 420ºF
20 seconds 0,25 gr
Flowermate Aura 40 - 230ºC
104 - 219ºF
10 - 30 seconds 1,21 gr
PROGRAMATIONCONCENTRATES & OTHERS
PAX 3 Special Edition Digital Dry herbs and concentrates (Wax & Oils)
AirVape XS GO Manual Dry herbs
Flowermate Aura Digital Dry herbs and concentrates (Wax & Oils)

De Beste Draagbare Vaporizers van het Moment

Als je voor het eerst kennismaakt met de wereld van vaping, kan het enorme aanbod van apparaten nogal overweldigend zijn. Het kan dan lastig zijn de vaporizer te vinden die je nodig hebt en ook nog eens in je zak past. In vape shops vind je vaak een enorm aanbod.

Als je dit artikel leest, dan vermoeden we dat je op zoek bent naar een licht, draagbaar apparaat dat makkelijk in gebruik is. Dus we gaan geen desktop vaporizers of ingewikkelde apparaten bespreken. Wat we wel doen, is specifieke eigenschappen behandelen die je helpen om zo makkelijk en smakelijk mogelijk van je toppen (of concentraten) te genieten.

Hoe Kies Je de Beste Vaporizer voor Onderweg?

Allereerst raden we je aan om de gadgets die al in je bezit zijn eens goed te bekijken om een idee te krijgen van wat je nog mist. Zoek je convectie- of juist conductie-verhitting? Rook je liever droge kruiden of heb je een voorkeur voor concentraten? Misschien heb je wel een apparaat nodig waarin je je stash kunt bewaren of eentje met kant-en-klare pods, omdat je je huidige vape onderweg niet kunt vullen.

Als je hier rekening mee houdt, vind je zo het juiste model dat bij jouw wensen aansluit. De meeste vape shops hebben bovendien filters om je keuze zo makkelijk mogelijk te maken! Ook wij hebben die methode gebruikt en de drie beste draagbare vapes van het moment gevonden, plus een vierde bonus vaporizer ter afsluiting. Laten we ze gaan bekijken!

Meerdere Temperatuurinstellingen voor Al Je Behoeften

Het eerste dat volgens ons belangrijk is, zijn de temperatuurinstellingen. Sommigen denken dat je een grote desktop vape met een groot led-scherm nodig hebt voor de beste prestaties. Wij denken daar anders over.

  • Pax 3 Special Edition — Eindeloze Temperatuurinstellingen

De Pax 3 Special Edition kan meer dan 75 instellingen onthouden, zodat je met slechts één druk op de knop je favoriete temperatuur kunt instellen. Bovendien geeft de app suggesties voor de beste temperatuur om van elke stof in je plantmateriaal te genieten. Bonus? Je kunt de Party Mode gebruiken, waardoor de temperatuur iets lager wordt, maar je kruiden niet verbranden tijdens langere vape-sessies. En als je vape-party een echt feest wordt, verandert de Pax 3 in een glowstick! Dat heeft niets met vapen te maken, maar is wel cool. Met het gebosseleerde RQS-logo laat je bovendien meteen zien wat je favoriete zadenbank is!

Pax 3 Special Edition - Complete Kit
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 30 x 21 x 98 mm
58_3 Weight 93 gr
59_4 Temperature 182 - 215ºC / 360 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 15 - 20 sec
61_6 Chamber Size 0, 35 + 0,20 gr
62_7 Control type App
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop Pax 3 Special Edition - Complete Kit

  • AirVape XS GO — Vijf Simpele Instellingen

Misschien vind je 75 instellingen wat te veel en heb je genoeg aan vijf. Dan is de AirVape XS GO een zeer geschikte keuze. Deze vape is de goedkoopste van het stel (qua prijs, niet qua kwaliteit) en extreem licht en draagbaar. Vergelijkbaar met de Pax 3 kun je deze vaporizer in minder dan twintig seconden opwarmen, zodat je kunt gaan vapen zodra je uit de trein stapt.

AirVape XS GO
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 2.5 x 2.5 x 9 cm
58_3 Weight 56 gr
59_4 Temperature 180 - 215ºC / 356 - 420ºF
60_5 Heat Up Time 10 - 30 sec
61_6 Chamber Size 0,25 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop AirVape XS GO

  • Flowermate Aura — Het Beste van Twee Werelden

Ergens tussen de vorige twee in, bevindt zich de Flowermate Aura. Deze vape pen draagt het kwaliteitskeurmerk van de Flowermate-familie en past met gemak in je broekzak. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en op het scherm kun je de exacte temperatuur kiezen (binnen een range van 40–230°C), op één cijfer nauwkeurig. Lees op onze blog meer over ideale temperatuurinstellingen voor verschillende stofjes.

Flowermate Aura
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 2,8 cm + 2,8 cm + 14,7 cm
58_3 Weight 100 gr
59_4 Temperature 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
60_5 Heat Up Time 10 - 30 sec
61_6 Chamber Size 1,7 ml
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Dry herbs, Wax & Oils

Koop Flowermate Aura

Droge Kruiden, Concentraten of Beide?

Misschien wel het belangrijkste wat betreft je keuze voor een vaporizer is de manier waarop je wiet gebruikt.

  • Alleen Droge Kruiden— AirVape XS GO

Als je alleen maar droge kruiden wilt vapen, dan is de AirVape XS GO een prima optie. Dit apparaat, ideaal voor losse bladeren, ligt dankzij het ergonomische ontwerp bovendien lekker in de hand. De combinatie van conductie en convectie zorgt voor gelijkmatige verhitting. Elke trek smaakt rijk en mild en als de batterij leeg is, laad je die in minder dan 45 minuten weer op!

  • Kruiden en Concentraten — Pax 3 Special Edition en de Flowermate Aura

Gebruik je graag zowel toppen als concentraten, zoals wax en olie, kies dan voor de Pax 3 of Flowermate Aura. De Pax 3 heeft een speciale opening voor concentraten en de Aura werkt met pods voor e-liquid/wax (en pods voor gedroogde kruiden). Deze vapes kun je dus aanpassen aan jouw stemming of behoefte.

Wat Is Je Budget?

Tot slot, en zeker niet het minst belangrijk, is de prijs van het apparaat. Het gaat om je zuur verdiende centen en een vape is voor elke gebruiker een belangrijke aankoop. Niets kan natuurlijk op tegen de prijs van vloeitjes, maar er zijn al draagbare vaporizers voor minder dan € 70,- die de ervaring naar een hoger niveau tillen.

  • Betaalbaarder— AirVape XS GO en de Flowermate Aura

De AirVape XS GO kost slechts € 59,- en als je daar tien euro’s bijlegt, heb je met de eersteklas Flowermate Aura de keuze tussen droge kruiden en concentraten.

  • Premium Optie — Pax 3 Special Edition

Als je wat meer geld kunt besteden, de Pax 3 heb je voor € 249,-. Er zijn echter ook vapes die maar liefst € 600,- kosten en gezien de kwaliteit van de Pax 3 Special Edition heb je hiermee echt waar voor je geld. Soms is een ervaring gewoon niet in geld uit te drukken!

Vapen met Alleen een Aansteker? Dat kan!

Maar laten we wel wezen; al deze vapes hebben iets wat nogal irritant en beperkend is; een batterij! Alle de hierboven genoemde vaporizers moet je af en toe opladen. Hoewel de kwaliteit van de batterij, de technologie en de oplaadtijd prima zijn, kun je niet vapen als je het opladen of de laadkabel vergeet.

  • Maak Kennis met de DynaVap VapCap M

Gezien het bovenstaande, is de DynaVap VapCap M ideaal. Deze vape pen bevat helemaal geen digitale technologie. Met conductie- en convectieverwarming, zorgt dit apparaat voor perfecte verhitting van je droge kruiden. Je hebt alleen maar een aansteker nodig! De positie van de vlam bepaalt hoe heet je kruiden worden en dankzij het verbeterde luchtkanaal krijg je elke keer krachtige trekken.

DynaVap VapCap M
56_1 Heat Conductie & Convectie
57_2 Size 92 x 10 mm
58_3 Weight 20 gr
59_4 Temperature 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
60_5 Heat Up Time 10 sec
61_6 Chamber Size 0,1 gr
62_7 Control type Handmatig
63_8 Used With Droge kruiden & concentraten

Koop DynaVap VapCap M

Onderweg Vapen — Welke Draagbare Vaporizer Is Ideaal voor Jou?

De hierboven genoemde apparaten zijn volgens ons de beste draagbare vaporizers van het moment, maar uiteindelijk moet jij natuurlijk de keuze maken! We hopen dat dit artikel je vragen heeft beantwoord en dat je nu meer zicht hebt gekregen op de opties. Veel vape-plezier!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.