By Adam Parsons

Cannabis in Albanië

Er is al decennia lang cannabis in Albanië. Griekse jongeren vervoerden aanvankelijk de handelswaar van en naar hun bestemmingen, maar tegenwoordig gebruiken Albanese smokkelaars boten en andere vaartuigen om hun producten te vervoeren. De hedendaagse cannabishandel wordt, zo denkt men, vooral geleid door leden van de Italiaanse maffia. Of de koopwaar nu wordt ingevoerd of in eigen land geproduceerd, de Albanese wetten verbieden alle productie en bezit van de plant. Albanië intensiveert de uitvoering van deze wetten omdat de regering aan de Europese Unie wil laten zien dat het land een geschikt lid van de Unie kan zijn.

De handhaving van het verbod op marihuana ontbreekt evenwel nog, en de meeste Albanezen vinden het roken van cannabis niet erg zolang het maar in relatieve beslotenheid gebeurd. Cannabis staat heden ten dage bekend als de meest gebruikte stof in Albanië. Om deze reden is marihuana nog steeds op elke straathoek in het land te vinden.

De prijs van Cannabis in Albanië

De meeste cannabiskenners vinden de prijzen in Albanië niet hoog. De prijs is afhankelijk van de soort en de bron van de handelswaar. U kunt zaden, volgroeide planten of enkel een achtste deel van uw favoriete wietsoort vinden.
Special Queen Cannabis Strains
Het belangrijkste wat u moet onthouden omtrent de aanschaf van cannabis in Albanië is dat u ervoor dient te zorgen dat u uw verkoper kunt vertrouwen. Veel verkopers geven klanten minder dan waar ze voor betalen of komen niet terug met de beloofde wiet. Omdat de cannabisindustrie in Albanië ondergronds is en dus niet gereguleerd, is het essentieel om verkopers te vinden die hun klanten goed behandelen.

De kwaliteit van cannabis in Albanië

De kwaliteit van de cannabis in dit land varieert over het algemeen van gemiddeld tot hoog. Hoe beter de wiet, hoe meer u betaalt. De gemiddelde prijs die u in Albanië voor hoge kwaliteit marihuana betaalt varieert van verkoper tot verkoper. Albanië is fantastisch gelegen in het zuidelijke deel van Europa, wat betekent zodat kopers toegang hebben tot de buds uit Noord-Europa en eersteklas hasj uit het Midden-Oosten. De cannabiskwaliteit is niet slecht, en aangezien de wet zelden wordt nageleefd, zijn er tal van verkopers om uit te kiezen.

Cannabissoorten uit Albanië

Er worden tal van verschillende cannabissoorten in Albanië geproduceerd, met name in de zuidelijke gebieden. Er zijn tonnen marihuana beschikbaar, en of u nu een Indica, Sativa of hybride nodig hebt, zijn er altijd verkopers die u kunnen helpen. Er zijn ook mogelijkheden om uw cannabis online te kopen als u uit bent op een zeer bevredigende klantervaring. Weest alleen voorzichtig en volg de Albanese wetten als de overheid toekijkt.

 

UPDATED BLOG: VUUR IN DE BERGEN: ALBANIË'S STRIJD TEGEN CANNABIS

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.