By Steven Voser

Evengoed is marihuana illegaal, wees dus heel voorzichtig op uw reizen. De politie is streng; als ze u met wiet aantreffen gaat u naar de gevangenis, ongeacht hoeveel u hebt. Maar kennis is macht, en bij dezen vindt u nuttige informatie over de soorten, de kwaliteit en de prijzen van wiet in Dominica.

Cannabis in Dominica

De cannabis in Dominica staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Dit komt door het groede klimaat wat het kweken en oogsten gemakkelijk maakt. Aangezien in Dominica wiet in massa wordt geproduceert mag u verwachten dat u bij uw bezoek zult genieten van geweldige kwaliteiten wiet. Wat u altijd dient te onthouden is dat u heel voorzichtig moet zijn. Het is beter voorkomen dan genezen in een land waar de kleinste hoeveelheid u voor een zeer lange tijd in de gevangenis kan doen belanden. Met de politie valt niet te spotten, maar het gerucht gaat dat ze ook een beetje corrupt zijn. Als u zich in de problemen hebt gewerkt kunt u proberen om de politieagent discreet een flinke hoeveelheid geld aan te bieden. Sommige agenten zullen u laten gaan of u op zijn minst relaxt behandelen.

Diesel Automatic Cannabis

De prijs van cannabis in Dominica

Alhoewel er niet zomaar prijzen te geven zijn voor wiet in dit land, kunt u zich laten leiden door ruwe schattingen. Voor lage kwaliteit cannabis ligt de prijs gemiddeld op ongeveer $ 50,00 per 30 gram (1 ounce). Voor een gemiddelde kwaliteit bent u ongeveer $ 150,00 per 30 gram kwijt. En 30 gram wiet van hoge kwaliteit kan u $ 500,00 kosten. Bij een levering is het beter om de tussenpersoon uit te schakelen en direct met de verkoper te werken. Hoe meer mensen betrokken zijn bij de deal hoe gevaarlijker het wordt. Dit verhoogt uw kansen op problemen.

De kwaliteit van cannabis in Dominica

De kwaliteit van de wiet in Dominica is over het algemeen zeer hoog. Afhankelijk van wie u het krijgt geven de meeste soorten wiet een 'smooth buzz' die tot een 'full body high' leidt. Het is beter om wiet van een bekende in Dominica te kopen omdat er verkopers zijn die proberen te knoeien met de handelswaar om zo hogere winsten te behalen. Als u de indruk maakt onervaren te zijn zullen ze u geen goede stuff verkopen. Daarom is het belangrijk om te weten wat te vragen en te dealen met mensen die u kent. Op stap gaan met een local helpt ook bij het opbouwen van uw geloofwaardigheid.

Cannabissoorten uit Dominica

Er zijn veel verschillende soorten wiet om van te genieten. Enkele van de lokale favorieten zijn Jurassic Haze, Train Wreck en Sour Diesel; soorten die allemaal een zeer sterke geur en smaak hebben. Als u wat rondvraagt zult u ontdekken dat een deel van de eilandbewoners soorten prefereert die een fruitige geur en smaak hebben, zoals Pineapple Kush, Lemon Shining Silver Haze, en de nationaal bekende Blueberry. Als u in een avontuurlijke bui bent kunt u Carli Hash Plant en Green Crack proberen, soorten die beide erg sterk zijn zodat u ze met de nodige voorzichtigheid dient te gebruiken!

Ongeacht waar uw reizen u naartoe leiden is het altijd goed om te weten dat u hier zult genieten van prima wiet. Dat is de belofte die Dominica u doet, maar zoals altijd dient u voorzichtig te zijn. U kunt zich mengen onder de lokale bevolking om u van tips te laten voorzien over de beste manieren om goede stuff te scoren, en genieten van hoogwaardige wiet!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.