By Luke Sholl

Cannabis in Ecuador

Het is illegaal om in Ecuador cannabis te kweken en distribueren voor geld, maar de regels zijn relaxter voor persoonlijke consumptie. U kunt door de straten van veel gemeenschappen lopen en de aanwezigheid van wiet overal om u heen ruiken. Het is een weerspiegeling van de ontspannen houding van de gezagsdragers waar het gaat om het gebruik van marihuana.

Zolang u niet meer dan twee joints bij u hebt en niet de indruk wekt dat u een dealer bent, kunt u in alle rust roken in de meeste zones van het land. Er zijn welvarende gemeenschappen waar hoofdzakelijk achter gesloten deuren wordt gerookt, maar in andere delen gaat het er open aan toe en worden rokers geaccepteerd.

Als u wordt benaderd door de politie omdat u rookt of in het bezit bent van cannabis, kunnen wat steekpenningen goed van pas komen. De meeste gebruikers mogen na een waarschuwing weer gaan, want veel agenten zijn uit op geld als ze een gebruiker benaderen.

U heb meer kans om politieagenten tegen het lijf te lopen in de binnenstad vanwege pogingen om dat gebied te revitaliseren. Ga naar plaatsen waar concerten worden gegeven of gebieden met tekenen van een open marihuanagebruik en scoor daar met een veel kleiner risico op ontdekking wat wiet.

Super Skunk Cannabis De prijs van cannabis in Ecuador

Omdat de politie in Ecuador niet actief op zoek is naar marihuanarokers, hoeft u geen verhoogde prijzen te betalen voor lage kwaliteit schwag. De prijs die u betaalt voor cannabis in Ecuador zal fluctueren met de kwaliteit. 30 gram (1 ounce) product is al te koop voor slechts $ 10, terwijl producten van een hogere kwaliteit $ 200 - $ 300 per 30 gram zullen kosten.

Peruaanse skunk is overvloedig aanwezig in Ecuador en de verkoopprijs bevindt zich aan de onderkant van de genoemde prijsklassen. Daarom is het erg populair. U kunt de dikste joint van uw leven opsteken en genieten van elke hit omdat deze wiet in Ecuador zo goedkoop is en ook nog van redelijke kwaliteit.

De kwaliteit van cannabis in Ecuador

Omdat de import in Ecuador uit Peru, Colombia en nog andere bronnen komt kan de kwaliteit variëren. Er zijn ook lokale bronnen vinden omdat de handhaving van cannabiswetten zo relaxed is. U kunt de hand leggen op topkwaliteit die tegen hoge prijzen wordt verkocht of het doen met de goedkope schwag zodat u meer kunt doen met uw geld. Het is het beste om uw soorten te kennen zodat u kunt bepalen of u een goede deal hebt gemaakt voor de geleverde kwaliteit.

Cannabissoorten uit Ecuador

Als u iets nieuws wilt proberen of een favoriet hebt die u op wilt sporen, zullen de in Ecuador beschikbare variëteiten aan uw wensen voldoen. Sommige van de cannabissoorten die u vaak tegen zult komen zijn onder andere:

Chocolate Haze
Somango XL
White Widow
Skunk XL

U kunt in Ecuador ook de hydrocultuur-marihuana uit Colombia proberen.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.