By Max Sargent

Maar evengoed moet u wel de mogelijkheid hebben om met volle teugen te kunnen genieten van lokale hasj, het belangrijkste cannabisproduct van Egypte. Hieronder zal ik het hebben over de prijs, de kwaliteit en de soorten cannabis die in Egypte gevonden kunnen worden.

Cannabis in Egypte

Al in 2000 voor Christus kende men in Egypte de voordelen van medicinale marihuana. Er zijn boekrollen gevonden met geneeskrachtige planten en hun toepassingen, en het zal u niet verbazen; cannabis stond erbij. De tijden zijn evenwel veranderd, evenals de houding ten opzichte van cannabis, maar een ding is duidelijk; cannabis hier altijd al is geweest.

Voor de Egyptische wetgever heeft de controle van cannabis geen hoge prioriteit, alhoewel de sancties, afhankelijk van de situatie, fors kunnen zijn. Om op veilig te spelen kunt u in ieder geval beter geen grote hoeveelheden bij u dragen. Het is niet te verwachten dat de legalisering van cannabis in Egypte snel een feit zal zijn, ondanks het feit dat er, vanwege de lage prijs en beschikbaarheid, ongeveer 15 miljoen regelmatige gebruikers zijn. Cannabis wordt hier in sociaal verband gebruikt en is door de meeste inwoners geaccepteerd. Het wordt gezien als een product voor de middenklasse. In de hogere sociale klassen wordt alcohol als prestigieus gezien omdat dat hier duurder is om te maken.
White Widow Feminized Cannabis Strains
De gemakkelijkste manier om cannabis in Egypte te vinden is er gewoon om te vragen. Niet iedereen staat echter even vriendelijk tegenover cannabis. Mensen met een openbare functie zoals taxichauffeurs en obers zijn meestal blij om u te helpen met het vinden van hasj uit de directe omgeving. Voor wie niet in staat is om naar het Midden-Oosten te reizen zijn er een paar technieken voor het maken van hasj.

De prijs van cannabis in Egypte

Cannabis is vrij goedkoop in Egypte. De prijzen kunnen evenwel sterk afhankelijk zijn van uw nationaliteit. Als u niet wordt afgezet betaalt u ongeveer US$ 5 voor tien gram stuff. Omdat het bezit van alcohol hoger wordt aangeslagen dan cannabis zal men soms ook bereid zijn om te ruilen of te handelen.

De kwaliteit van cannabis in Egypte

De meeste cannabis die in Egypte geoogst wordt wordt verwerkt tot hasj. U verwacht misschien een hoge kwaliteit hasj, maar de kwaliteit is over het algemeen niet zo hoog als in Libanon. Het is belangrijk om te vermelden dat u altijd voorzichtig moet zijn bij het kopen van cannabisproducten. Inspecteer de cannabis of hasj op alles wat er niet in zou moeten zitten want er wordt nog wel eens misbruik gemaakt van toeristen.

Cannabissoorten uit Egypte

Er kunnen verschillende soorten hasj in Egypte worden gevonden, waaronder: Egyptian hash, Lebanese Blonde, White Widow, en ook Skunk, Amnesia Haze, en Shining Silver Haze.  Als u hasjolie tegenkomt, die bijna alleen in het Midden-Oosten wordt gevonden, is het vaak krachtig en het proberen waard.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.