By Max Sargent

In deze blogpost krijgt u een overzicht van de wetten in Honduras in verband met cannabis en andere zaken die u moet weten voordat u cannabis koopt. Daaronder de prijs van marihuana in dit land en de verkrijgbare soorten en kwaliteit van de marihuana.

Is Cannabis legaal in Honduras?

Het roken van marihuana wordt gedoogd in Honduras, maar volgens de wetten van het land is het illegaal. Degenen met duidelijke gezondheidsproblemen komen ermee weg door te claimen dat ze gebruiken om medische redenen. Evenwel is het gebruik van cannabis voor medische doeleinden niet legaal. In sommige gevallen worden er milde boetes opgelegd voor het gebruik van wiet. Roken in het openbaar is evenwel nooit een goed idee.

Wie betrapt wordt met marihuana loopt de kans om een dag of wat door te moeten brengen in de gevangenis. De straf hangt echter grotendeels af van de verantwoordelijke agent. Reizigers hebben gerapporteerd dat corruptie een bekend verschijnsel is bij de politie en steekpenningen kunnen helpen om de situatie waar u zich in bevindt op te lossen. Sommige reizigers zijn weggekomen door erop te wijzen dat zij vreemdelingen zijn en had geen idee hadden dat cannabis illegaal was.

De prijs van cannabis in Honduras

De prijs van marihuana is extreem laag in Honduras. Een pond wiet kost u ongeveer 1.200 lempiras. Dit komt neer op minder dan $ 100. De prijs van een ounce (ongeveer 30 gram) zal variëren van 100 tot 300 lempiras wat minder is dan $ 20. Eén gram cannabis kost nog geen $1.
ICE Gefeminiseerde cannabis soorten

De kwaliteit van cannabis in Honduras

Goede kwaliteit cannabis is niet gemakkelijk op straat in Honduras te vinden. Het zal nodig zijn om de juiste mensen te leren kennen en de juiste connecties te hebben. Sommige toeristen raden aan naar een concert te gaan of een hippiebar voor het kopen van cannabis. Scan de menigte voor een vriendelijk ogende gelijkgestemde ziel en vraag naar zijn of haar contacten. Bij het gebruik van deze tactiek is het belangrijk om mensen met een 'gebruikersblik' te benaderen. Wees voorzichtig bij het kiezen van de personen die u benadert!

Ervaren reizigers wijzen er ook op dat het vinden van een betere kwaliteit wiet gemakkelijker is in de kuststeden dan in de hoofdstad. Ceiba en Tela zijn goede bestemmingen voor degenen die cannabis willen roken tijdens hun verblijf in Honduras.

Cannabissoorten in Honduras

Er zijn verschillende soorten wiet te vinden in Honduras. De populairste cannabis is Shwag. Het is niet bijzonder goed maar zal volstaan. Met de juiste contacten moet u in staat zijn om Red Point cannabis, Afghani, ICERoyal Dwarf or Amnesia Haze. te vinden. Deze soorten zijn evenwel zeldzaam.

Al met al is Honduras is een prachtig land om te bezoeken en een bestemming waar zeer goedkope cannabis verkregen kan worden. Dit zou reden genoeg moeten zijn om een road trip naar dit land te plannen en te ontdekken wat het te bieden heeft!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.