By Adam Parsons

Dat komt omdat Jamaica zich niet voor schaamt om hun trots en liefde voor cannabis te tonen. Jamaica's relatie met cannabis is geworteld in de Rastafari-bevolking van het land die cannabis voor religieuze doeleinden gebruikt. Het draait allemaal om cannabis op Jamaica.

De prijs van cannabis op Jamaica

De prijs van cannabis op Jamaica is interessant omdat het eiland altijd al de reputatie had om ontspannen, chill en relaxt te zijn, vol velden met marihuanaplanten. Jamaicanen worden in de media en op de televisie stelselmatig afgebeeld met rastafari-kleuren en omringd door een grote wolk wietrook. Het lijkt misschien grappig om te denken dat 'het nagenoeg gratis is in Jamaica, omdat cannabis er als onkruid op de velden groeit', maar u kunt lachen wat u wilt, het betekent nog niet dat het niet waar is.

U zult gechoqueerd zijn als u weet dat sommige van de beste kwaliteiten cannabis voor minder dan $ 5 per 30 gram (1 ounce) verkocht worden. Ja, u leest het goed; $ 5 voor 30 gram. Ik zal u de tijd besparen om een rekenmachine tevoorschijn te halen en u gelijk voorrekenen dat dit neerkomt op 17 cent per gram. U kunt dus 3,5 gram (1/8 ounce) krijgen voor 60 cent.

Maar in tegenstelling tot wat u wellicht denkt is cannabis niet 100% legaal in Jamaica. Pas in juni 2014 kondigde Jamaica aan dat het cannabis zou decriminaliseren voor alle religieuze doeleinden, medisch onderzoek en gebruik, alsmede het bezit van minder dan 60 gram (2 ounce). Zelfs met deze recente wetgeving is het in Jamaica nog steeds illegaal om het te kweken. De Jamaicaanse wetshandhavers zijn evenwel niet geïnteresseerd in gewone cannabisgebruikers maar gericht op grootschalige illegale productie.
Fruit Spirit vrouwelijke wietzaden

De kwaliteit van cannabis in Jamaica

Jamaica is berucht als wereldwijde cannabis hot spot. Het verkeert daarbij in het gezelschap van andere pro-cannabisplaatsen als Amsterdam en San Francisco. Het is vanzelfsprekend dat Jamaica de thuisbasis is van enkele van de beste kwaliteiten cannabis die er te krijgen zijn. Jamaica heeft het voordeel dat het in het Caribisch gebied ligt waardoor het over bijna perfecte omstandigheden beschikt voor het kweken van generaties outdoorplanten. Zaden, apparatuur, en nog veel meer is te vinden bij Royal Queen Seeds.

Cannabissoorten uit Jamaica

Dit zijn een paar van mijn favoriete cannabissoorten uit Jamaica

- Jamaican Lambsbred (Power Flower) – Geeft een zachte en rustgevende rookervaring. Er wordt dat het de persoonlijke favoriet was van de bekende activist en muzikant Bob Marley. Authentieke in het laboratorium geteste cannabiszaden en meer zijn verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds.

- Fruit Spirit – Een beroemde Sativa voor buiten; ideaal voor een inspirerende creatieve middag, songwriting, en andere artistieke activiteiten. Authentieke in het laboratorium geteste cannabiszaden en meer zijn verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds.

- Haze Berry – Een zoete Sativa met een vleugje aardse ondertonen waarvan u versteld zult staan! Authentieke in het laboratorium geteste cannabiszaden en meer zijn verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds.

Koop Autoflowering Cannabis ZadenKoop Gefeminiseerde Cannabis ZadenKoop Medical Cannabis Zaden

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.