By Luke Sholl

WAT IS DE CANNABIS STRAIN FINDER?

Het vinden van de ideale soort kan tegenwoordig een behoorlijke uitdaging zijn. Met zoveel geweldige wiet soorten, medicinale marihuana soorten, autoflowering variaties, en nieuwe hybrids die constant ontwikkeld worden, kan het moeilijk zijn om cannabis zaden te selecteren.

Elk zadenbedrijf is aan het strijden om jouw aandacht en je hard verdiende centjes. Maar alleen Royal Queen Seeds voorziet in de tools om de telers te helpen. De RQS catalogus staat niet alleen boordevol hoge kwaliteit gefeminiseerde zaden, de RQS blog staat ook vol met handige cannabis info. Nu is de website nog meer kweker-vriendelijk met de Strain Filter.

Strain Filter is een uitgebreide maar makkelijk te gebruiken zoekhulp die we nog misten op het internet. Het vinden van de juiste soort zaden is nu ineens een stuk makkelijker geworden voor de gewone kwekers.

Strain Filter instructions

HOE WERKT HET?

De volgende keer als je aan het surfen bent op de RSQ website voor cannabis zaden, klik dan op de Strain Filter knop. Allereerst, wat voor soort kweker ben jij? Binnenshuis of buitenshuis, klik aan wat voor jou van toepassing is. Daaronder kun je wat specifieker worden over wat voor genetica je precies wil in jouw volgende cannabis gewas.

Selecteer eigenschappen in 7 belangrijke categorieën. Opbrengst, Hoogte, Bloei (tijd), THC, CBD, Type (subsoorten Sativa / Indica / Hybrid) en Omgeving staan er allemaal bij. Klik voor elke categorie het vakje aan uit de reeks opties die past bij jouw smaak en groeistijl.

Als laatst maak je het overzicht compleet door jouw top prioriteiten aan te geven in de Sort By sectie, en dan klik je op Apply om het zoeken te starten. De resultaten zijn specifiek op jouw groeiwensen aangepast. Kies de RQS soort die het meest overeenkomt met jouw wensen. Nu is het tijd om even aan jezelf te denken - het is immers zo, de top is uiteindelijk jouw medicinale of recreatieve kruid. Start jouw volgende groei vol vertrouwen in jouw cannabis-zaadkeuze door de Strain Finder.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR DE TELERS?

Door Strain Finder te gebruiken kun je het meest belangrijke deel van welke cannabis groei dan ook precies zo krijgen zoals je het wilt - de genetica. Wat voor ervaring je ook hebt in het groeien van planten, de RQS Strain Finder is de snelste manier om de cannabis zaden te vinden die precies bij jou passen.

Als je op zoek bent naar een iets obscuurdere soort of iets nieuws wat alles in zich heeft wat jij nodig hebt, dan is Strain Finder de zoekmachine die je nodig hebt. Heb je geen tijd om alle recensies en overzichten van cannabis soorten door te lezen en heb je snel duidelijke info nodig? Dan is de Strain Finder jouw onbetaalbare digitale assistent.

De zoekresultaten zullen niet meer zijn dan de meest accurate uitkomsten op basis van jouw checklist. Maak binnen een paar minuten een goed onderbouwde keuze voor jouw volgende marijuana gewas met Strain Finder. Jij verdient de allerbeste cannabis. Met Strain Finder kun je niet de fout in gaan.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.