De toekomst is groen en je loopbaan misschien ook wel

Royal Queen Seeds is een geweldige plek om carrière te maken. Waar anders kun je je talenten inzetten en deel uitmaken van de #1 cannabis zaadbank van Europa? Er is veel meer nodig dan meester cannabis kwekers en marihuana genetica van topklasse om een geweldige zaadbank te creëren. We hebben grote hoeveelheden hardwerkende, creatieve mensen nodig om de kweeklampen aan te houden.

Zit je vast in de hedendaagse sleur? Krijg je geen voldoening? Ben je het zat om voor de baas te werken? Misschien heb je een carrièreswitch nodig. Of misschien moet je je aansluiten bij een winnend team waar je carrière kan opbloeien. RQS heeft in zeer korte tijd een lange afstand afgelegd. We weten dat de toekomst groen is. Omdat we nieuwe medicinale en recreatieve telers blijven aantrekken, moeten we ook ons team uitbreiden.

BEN JIJ GESCHIKT VOOR ROYAL QUEEN SEEDS?

Royal Queen Seeds is op zoek naar mensen met een passie voor cannabis. Maar je moet ook ondernemend en actief zijn. In de nabije toekomst rekruteren we voor een breed scala aan functies. Natuurlijk hebben we cannabis kenners nodig met meesterlijke vaardigheden voor in de kweekruimte. Maar we hebben ook genoeg functies voor buiten de cannabis tuin.

Ben je goed met woorden? We zoeken naar schrijvers. Ben je meertalig? We blijven content creëren in meerdere talen, dus vertalers zijn ook nodig. Of misschien ben je wel heel artistiek? Goed, want we hebben ook grafisch ontwerpers nodig.

Misschien ben je op zoek naar een meer conventionele rol binnen een bijzonder bedrijf? Als dat zo is, is dat perfect. We rekruteren namelijk ook voor functies in marketing, klantenservice en winkelbediening. Royal Queen Seeds heeft alles te maken met het verbinden van telers met de beste feminized cannabis zaden. Om dit doel te behalen, is het van essentieel belang dat we de beste front- en backoffice medewerkers hebben.

Dit is jouw kans om bij te dragen aan de wereldwijde cannabis gemeenschap en te werken voor de leidende wiet zaadbank. Dus als je denkt dat jij de ideale kandidaat bent, stuur ons dan je CV via het contactformulier.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.