Royal Queen Seeds Komt Naar Barcelona: Kom Langs!

Royal Queen Seeds opent 2 nieuwe winkels in Barcelona, namelijk in Carrer Pelai en El Raval, de iconische oude centra van de stad. Lees door voor meer informatie over beide locaties en bekijk ook onze gloednieuwe video waarin we Borja interviewen, een van onze shopmanagers. Veel plezier met kweken!

Video id: 271089558

WELKE PRODUCTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN DE RQS WINKELS?

Net als andere RQS winkels vind je in onze nieuwe winkels in Barcelona een uitgebreid aanbod met onze bestverkopende producten. Hieronder valt natuurlijk ook onze gehele lijn met cannabis zaden, maar je vindt er uiteraard ook andere producten, zoals CBD olie, kweekaccessoires (zoals speciale voedingstabletten) en een grote hoeveelheid parafernalia, zoals bongs, vaporizers, lange vloei en andere rookaccessoires.

Daarnaast kan je bij onze vriendelijke medewerkers terecht voor expert advies over hoe je het meeste uit je planten haalt en grote oogsten produceert met cannabis van topkwaliteit.

HOE VIND IK DE JUISTE SOORT?

Onze medewerkers zullen je graag helpen om je ideale soort te vinden. Of je nu meerdere oogsten achter de rug hebt of pas net begint aan je eerste project, we kunnen je helpen een soort te vinden die geweldige resultaten produceert en ook bij je huidige vaardigheden past.

Door simpele vragen te stellen, zoals hoe, waar en wanneer je van plan bent te kweken, maar ook de gebruikte apparatuur en je prioriteiten, zullen onze medewerkers jou kunnen helpen die producten te selecteren die bij je behoeften passen.

Royal Queen Seeds Komt Naar Barcelona

WAT ZIJN DE BESTVERKOPENDE CANNABIS ZADEN IN DE WINKEL?

Royal Cookies is momenteel in beide winkels in Barcelona een zeer gewilde soort. Dit is een unieke hybride die prima geschikt is voor zowel binnen als buiten. Nog beter is dat ze ontzettend lekkere, krachtige cannabis toppen produceert.

Royal Gorilla stijgt ook in populariteit, ondanks het feit dat dit een vrij nieuwe soort is. Dit is ook een zeer krachtige cannabis die zowel binnen als buiten gul produceert.

Onze sativa lijn is al net zo populair. En dan met name onze klassieke soorten zoals Amnesia Haze en Lemon Shining Haze, die beiden bekend staan om hun kracht en opwekkende effecten.

Tot slot is er ook een grote vraag naar ook onze autoflowering soorten, want deze zijn een eenvoudige optie voor kwekers van alle niveaus. Een aantal van onze meest populaire soorten zijn Northern Lights Auto en Bubble Kush Auto.

WAT IS DE BESTE RQS SOORT ALS HET GAAT OM SMAKEN EN EFFECTEN?

Deze vraag is natuurlijk erg subjectief en hangt erg af van de voorkeur van individuele gebruikers. Er zijn echter wel soorten die altijd geweldige smaken en effecten bieden, zoals Royal Cookies, die pronkt met een prettige indica high en heerlijke smaak, of Blue Mystic, een oudere soort met opmerkelijk zoete smaken.

HOE KOM IK MEER TE WETEN OVER DE RQS WINKELS?

Onze websites en social media profielen zijn geweldige middelen om meer te weten te komen over onze voorraad, nieuwe producten en het laatste nieuws over RQS en de individuele winkels. Je kan natuurlijk ook een wandelingetje maken langs Pelai, vlakbij de Rambla en Universitat en dan trekken we vanzelf je aandacht.

Royal Queen Seeds Komt Naar Barcelona

HOE HEEFT ONZE LOCATIE IN EL RAVAL INVLOED OP ONZE KLANTEN?

El Raval wordt beschouwd als een van de oude centra van Barcelona. Omdat dit gebied veel toeristen aantrekt, ontvangen we klanten uit alle hoeken van de wereld, maar we zien ook een gezonde mix van lokale bewoners die graag de shop bezoeken voor zaden en andere benodigdheden.

WAT IS ER UNIEK AAN DE CANNABIS CULTUUR IN BARCELONA?

De cannabis cultuur in Barcelona groeit razendsnel en ontvangt veel aandacht vanwege de vele cannabis clubs en zadenbanken. In tegenstelling tot andere Europese markten (zoals bijvoorbeeld Amsterdam), is deze markt nog niet enorm overspoeld door toeristen. Gezien de snelle groei van de beweging, geloven wij dat Barcelona enorme invloed zal hebben op de cannabis cultuur in Europa en de rest van de wereld.

KOM LANGS EN ZEG HALLO!

Onze nieuwe winkels in Barcelona zijn gevestigd op Carrer de Pelai 3 en Carrer del Carmen 39. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, dus kom gerust even langs om gedag te zeggen!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.