Wat is Bitcoin?

Terwijl de hele wereld nog druk bezig is met fysiek geld, is er een nieuwe valuta op het internet genaamd Bitcoin. Dit is een populair alternatief geworden voor andere valuta’s. Het Bitcoin-betaalproces is eenvoudig. Het is ook heel erg veilig. Met Bitcoins betalen stelt mensen in staat om echte privé-transacties te doen op het internet. Er zijn geen tussenpartijen meer nodig. Je hoeft niet eens een bank erbij te betrekken om een Bitcointransactie te doen. Afgezien van dat het een soort internetvaluta is, is een Bitcoin niet kwetsbaar voor de gebruikelijke bankpraktijken van valutamanipulatie. De stabiliteit van de munt wordt gegarandeerd door middel van heel speciale coderingsprocedures, die ervoor zorgen dat dit soort manipulaties niet kunnen gebeuren. Nu kan iedereen gebruik maken van deze gedecentraliseerde valuta. Alles wat je nodig hebt, is een computer of een soortgelijk apparaat dat toegang heeft tot het internet.

Waarom Bitcoin gebruiken in plaats van conventionele betaalmethoden?

* De unieke codeermethode, genaamd block chain, toegepast op een Bitcointransactie maakt het onmogelijk voor een derde partij om je transacties te hacken en te volgen. Dit is een goede manier om nieuwsgierige mensen, zelfs overheidsinstanties, met hun neus uit jouw zaken te houden.

* Het is niet alleen een veiligere manier om je geld over het internet te versturen, het bespaart de koper ook nog geld. Je hoeft namelijk geen kosten te betalen aan een derde partij, wat wel het geval is bij andere online betaalmethoden.

Om meer te weten te komen over Bitcointransacties kun je onderstaande video bekijken:

Hoe kun je cannabiszaadjes kopen met Bitcoins?

Royal Queen Seeds biedt haar klanten nu de mogelijkheid om producten te kopen met Bitcoins. Eerst moet je een Bitcoinportemonnee aanschaffen. Dan moet je Bitcoins in je portemonnee doen. Maak je maar niet druk, het proces is eenvoudig. Als je eenmaal een Bitcoinportemonnee en wat Bitcoins hebt, ben je klaar om producten te kopen met Bitcoins.

Wat is een Bitcoinportemonnee?

Een Bitcoinportemonnee is een soort online account voor het ontvangen, versturen en verhandelen van Bitcoins. Als iemand Bitcoins koopt, plaatsen ze deze in hun Bitcoinportemonnee. Als ze iets kopen met Bitcoins, nemen ze Bitcoins uit hun portemonnee om de transactie te voltooien.

Het instellen van een Bitcoin Wallet

1. Het instellen van een wallet voor je Bitcoin is simpel! Eerst bezoek je https://electrum.org/#download. Hiermee ga je naar de download pagina voor Electrum, een simpele, veilige en eenvoudig te gebruiken Bitcoin wallet.

2. Met dit programma ben je in staat je eigen wallet aan te maken.

3. Tijdens het setup proces, ontvang je een “Generation Seed”. Dit is een uniek wachtwoord waarmee je weer toegang krijgt tot je wallet, mocht je die ooit verliezen, of mocht er iets misgaan met je computer. Zorg ervoor dat je je Generation Seeds opschrijft en op een veilige plek bewaart. Deel dit met niemand! Dat zou hetzelfde zijn als iemand toegang geven tot je creditcard of bankrekening!

Een Bitcoinbetaling aan Royal Queen Seeds doen

Nu je een Bitcoin Wallet hebt, ben je in staat voor je bestelling te betalen met Bitcoin. Let op, je hebt wel Bitcoin in je wallet nodig om een betaling te doen. Als je geen Bitcoin hebt, kan je onderaan deze pagina de gegevens van een aantal aanbieders van Bitcoin vinden.

1. Bij het kopen van cannabis zaden van Royal Queen Seeds, kies je Bitcoin als je betalingsmethode tijdens het afrekenen.

Web%20Check%20out_7

2. Na je selectie word je naar een scherm geleid met de unieke bestelinformatie die nodig is om je betaling te voltooien.

De benodigde informatie is:

A. Het Royal Queen Seeds Bitcoinadres.
B. Het bedrag dat betaald moet worden.
C. Het bestelnummer.


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

3. Open je Bitcoin Wallet.

4. Belangrijk: Zorg ervoor dat de valuta is ingesteld op BTC, niet MBTC. Dit kan worden gewijzigd met Tools > Preferences > Appearance: Base Units: BTC.

5. Klik op de tab "Verzenden". Je moet het volgende scherm zien:

6. Kopieer het Royal Queen Seeds Bitcoin adres in het "Aan" veld. Het adres in de afbeelding hierboven is slechts een voorbeeld. Gebruik het niet!

7. Kopieer het bestelnummer in het veld "Beschrijving/bericht".

8. Kopieer het te betalen bedrag in het veld met "Bedrag".

9. Klik "Verzenden" om ons jouw betaling te sturen!

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zullen we je bestelling verwerken en deze ASAP naar jou versturen!

Hoe koop je Bitcoins

Om het gemakkelijk voor je te maken staat hieronder een lijst met andere Bitcoinverkopers:

www.bitonic.nl/ - Een Nederlandse Bitcoinverkoper
www.getcoincafe.com/ - Een internationale Bitcoinverkoper
www.localBitcoins.com/ - Een internationale Bitcoinbeurs
www.bitbargain.co.uk/ - Een Engelse Bitcoinbeurs
www.clevercoin.net/en - Een Nederlandse Bitcoinbeurs www.Bitcoinnordic.com/index_en.html - Een Scandinavische Bitcoinverkoper

Er zijn heel veel websites waar je Bitcoins kunt kopen. Zoals je kunt zien, is het veilig en relatief eenvoudig om Bitcoins te gebruiken voor financiële transacties. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.