• Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze
 • Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze is een alom geprezen marihuanasoort die sativa-dominant is. Ze is populair om haar karakteristieke geur, sterke effect en goede opbrengst. Deze soort wordt dan ook zeker een van je favorieten.
 4.5/5 (286) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Net als veel andere citroenachtige soorten, heeft deze soort een sterke citrusgeur die velen beschrijven als zuur en skunky, maar ook fris en zoet. Anderen vergelijken de smaak en geur met een citroenachtig snoepje. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de relatief hoge concentraties limoneen. De smaak lijkt op de geur, wat zorgt voor een heerlijke rook- of vape-ervaring.

Effect

Omdat de soort sativa-dominant is, heeft ze alle opwekkende effecten die typisch zijn voor sativa-soorten. Zo veroorzaakt ze een high die vaak psychedelisch is. Ze zorgt ook voor meer energie, creativiteit en motivatie, wat praktisch is als je nog veel te doen hebt. Mensen beschrijven de high vaak als optimistisch, euforisch, alert en welzijnsverbeterend. Het effect houdt meestal twee tot drie uur aan en maakt dan plaats voor een ontspannende, maar energieke body high. Vanwege de sterke stimulerende effecten, adviseren we om haar niet direct voor het slapengaan te gebruiken.

Opbrengst en kweek

Lemon Shining Silver Haze bloeit over het algemeen acht tot negen weken. Dit is afhankelijk van hoe je haar kweekt en verzorgt. Buiten kun je de toppen vaak zo half oktober oogsten. De opbrengst ligt binnen meestal in de buurt van 425-475 gram per meter of 150 gram per plant. Wanneer je de soort buiten kweekt, produceert ze over het algemeen 450 tot 500 gram per plant. Ze is echter, naar verluidt, in staat om 1000 gram per plant op te leveren als je haar optimaal verzorgt. Binnenshuis wordt ze tussen de 80 en 140cm hoog; buiten is dit 130-170cm.

De toppen van de plant zijn vaak groot en langwerpig. Ze hebben een mooie kleur van limoengroen met goudgeel, die het citroenachtige van de soort lijkt te benadrukken. Net zoals bij de meeste sativa's zijn de toppen los en pluizig. Ze zijn bedekt met vele rode haren en trichomen met veel THC die de zintuigen verleiden.

Genen en kracht

Lemon Shining Silver Haze is een kruising van Lemon Skunk en Amnesia Haze. Beide sativa's hebben een prominente citroensmaak en een eigen aroma. Lemon Shining Silver Haze heeft een relatief hoog gehalte THC van ongeveer 25 procent. Het percentage CBD is daarbij zo'n 0,88 procent. De soort is zelfs zo krachtig dat ze in 2008 de High Times Cannabis Cup heeft gewonnen. Mede hierdoor is haar populariteit enorm toegenomen.

Als je op zoek bent naar een soort die grote opbrengsten oplevert en een aangenaam effect en prettige smaak heeft, zoek dan niet verder. Koop vandaag nog jouw zaden van Lemon Shining Silver Haze.

 • Soort Strain: Gefeminiseerde
 • THC: 21%
 • CBD: Laag
 • Opbrengst Binnen: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 130 - 170 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Half Oktober
 • Genetische achtergrond: Lemon Skunk x Shining Silver Haze
 • Type: Sativa 75% Indica 25%
 • Effect: Stoned + high
 • Klimaat: Mild
 • Aroma: Citroenzuur, Zoet

  Door A. M. on 03/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Cresce bene
  Commentaar : Provata ad Amsterdam due anni fa mi sono promesso che l'avrei voluta coltivare un giorno. Seme germogliato in poco tempo, dopo due mesi ha raggiunto 1.20 cm di altezza, sono in attesa della fioritura.

  Door A. P. on 03/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Great Service
  Commentaar : The delivery time and the order was totally awesome-. thx

  Door B. R. on 02/Jul/2020 :
  (5)

  Titel : Lemon Shining Silver Haze
  Commentaar : Fast shipping. A+

  Door C. D. on 30/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Strong plant
  Commentaar : This is my first growing this strain. It germinated excellently and produced great foliage during vegetative stage. It also takes takes really well to topping with consistant growth.

  Door M. E. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Limon🍋
  Commentaar : Muy buena planta,si se planta a mediados de Marzo en esterior preparaos para una buena cosecha y con un preventivo anti plagas 1 vez por semana sera mas que suficiente y un truquito si quereis engordar las ramas lateras ponerle luz lateral LED de 250w.

  Door G. N. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Fast
  Commentaar : Fast delivery

  Door E. S. on 29/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Lemon shining Silver Haze
  Commentaar : Ottima

  Door M. D. on 26/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Peng Lemon Haze
  Commentaar : All germinated still only babies but look good and I know they will be fem because there from royal queen seeds

  Door H. P. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Fav.Strain
  Commentaar : Nice Phenos, feinster Ertrag

  Door M. D. on 25/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Excellent product / excellent service
  Commentaar : 100% germination 100% females so far True professionals

  Door P. B. on 19/Jun/2020 :
  (4)

  Titel : Ottima
  Commentaar : Anche d'estate

  Door A. G. on 15/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Lemon
  Commentaar : come al solito germinazione al 100% , veloce in 3 giorni,, ottimi semi di altissima qualità ,, piante forti con crescita rapida .

  Door X. C. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : Super
  Commentaar : super graines

  Door M. L. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Titel : livraison au top!
  Commentaar : Très belle plante au bout de 3 semaines!

  Door L. K. on 01/Jun/2020 :
  (2)

  Titel : Good Straun, bad germination rate
  Commentaar : I've had good experiences in the past with this strain, so i bought it again. But out of my 5 seeds (under perfect conditions) only one germinated.


  Je kunt geen review plaatsen, omdat je niet ingelogd bent als klant Inloggen/aanmelden

  Inloggen/aanmelden
Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.