By Luke Sumpter

Lemon Shining Silver Haze is een favoriet onder sativa-liefhebbers. Ze blinkt daarbij uit op vrijwel elk gebied. De plant genereert een uitstekende opbrengst en een heerlijke smaak. Ze zorgt tevens voor een high die de geest geconcentreerd en alert houdt.

De kwekers van RQS streefden naar een sativa met een hoog THC-gehalte met vrijwel geen kalmerend effect. Dat was een grote uitdaging, maar ze hebben het waargemaakt. Door strategische selectie van soorten en een doordacht kweekprogramma creëerden ze een van de lekkerste en krachtigste sativa's op de markt. Als je de hele dag door wilt roken en toch functioneel wilt blijven, mag je deze soort niet missen. We nemen Lemon Shining Silver Haze eens onder de loep.

GENETICA VAN LEMON SHINING SILVER HAZE

Een voorwaarde voor een legendarische soort is goed ouderschap. Nakomelingen erven immers de sterkste eigenschappen van de cultivars die zijn gebruikt om ze te creëren. Het doel hier was om een sativa te verkrijgen die zich vol vertrouwen kan begeven onder de grootste Haze- en Skunk-genen ter wereld. Daarom was de soortkeuze van het grootste belang.

Onze kwekers kozen Lemon Skunk als eerste ouder. Deze prijswinnende soort heeft haar stempel op de cannabiswereld gedrukt met eerste prijzen op Spannabis en de Highlife Cup. Ze beschikt over 60% sativagenen  en staat bekend om haar cerebrale, creatieve en sociale high. De perfecte kandidaat voor dit project.

Vervolgens hadden onze veredelaars een cultivar nodig met een serieuze kick. De eigenschappen van Lemon Skunk waren wenselijk, maar er was iets nodig om de hoeveelheid sativagenen te vergroten. Shining Silver Haze werd geselecteerd om die klus te klaren. Deze sativa-dominante krachtpatser stamt af van een drie-eenheid van legendarische soorten - Haze, Skunk en Northern Light. Ze heeft 75% sativagenen, euforische, wazige effecten en THC-waarden van soms wel 21%.

Onze kwekers hebben deze soorten gedurende meerdere generaties gekruist en de beste exemplaren van elke generatie geselecteerd. Uiteindelijk is een stabiele cultivar ontstaan. Lemon Shining Silver Haze werd geboren. We zijn supertrots op dit sativa-monster. Ze beschikt over 75% sativagenen, hoge THC-niveaus en een euforisch effect dat de geest tot leven brengt.

EFFECTEN VAN LEMON SHINING SILVER HAZE

Als we één woord moesten kiezen om Lemon Shining Silver Haze samen te vatten, zou het "levendig" zijn. Je voelt haar opwekkende effect al een paar seconden na een teug van een joint of bong. Een energiepuls versterkt het zenuwstelsel; lichten worden helderder, muziek klinkt glorieuzer en alles smaakt beter. De geest gaat in overdrive en ze verhoogt de cognitieve prestaties. Als je creatieve inspiratie of een focusboost nodig hebt, is dit de soort voor jou. Ze is een voortreffelijke soort voor bij je espresso als je wakker wordt. Na een paar trekjes ben je zo uit bed, klaar om de dag aan te gaan.

Haar compacte toppen hebben een dikke laag glandulaire trichomen. Deze kleine structuren maken grote hoeveelheden hars aan met ongeveer 21% THC. De plant heeft ook therapeutische eigenschappen. Ze is een uitstekende kandidaat voor het verlichten van pijn, een slecht humeur en apathie.

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Lemon Shining Silver Haze

 

SMAAK EN AROMA

Haar overvloedige voorraad trichomen genereert niet alleen cannabinoïden. Tijdens de bloeifase pompen de structuren er ook aromatische terpenen uit. Hints van zoetheid en citroen staan op de voorgrond en ondertonen van fruit zijn tevens detecteerbaar.

Ze smaakt naar meer, dus probeer jezelf in te houden! Ook is ze een geweldige soort voor het maken van edibles. Haar smaakprofiel is vooral geschikt voor brownies en muffins.

KWEEKEIGENSCHAPPEN

Lemon Shining Silver Haze is vooral een plant voor kwekers die al wat ervaring hebben. Binnenplanten bereiken een hoogte van 140cm en genereren een opbrengst van ongeveer 450g/m². Ze is op zo'n 80cm te houden met behulp van trainingstechnieken, zoals LST. Buitenplanten groeien uit tot een grotere hoogte van 170cm en genereren een royale oogst van 500g/plant. Lemon Shining Silver Haze heeft een bloeitijd van maximaal 9 weken. Buitenplanten zijn rond half oktober klaar voor de oogst.

LEMON SHINING SILVER HAZE: EEN SOORT VOOR ENERGIE EN INSPIRATIE

Lemon Shining Silver Haze helpt je om je dag goed te beginnen. Een hoge concentratie THC schakelt de hersenen in en motiveert de geest. Gebruik deze soort om creatief denken en motivatie op te wekken. Ze is een geweldige strain om van te genieten tijdens dagelijkse taken en gaat ook goed samen met feesten en sociale evenementen.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.