Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

By Luke Sumpter

Dames en heren, kwekers van alle niveaus, met de vijf krachtigste sativa soorten uit de Royal Queen Seeds collectie ben je klaar voor de start. De beste cerebrale stash onderscheidt zich niet alleen van de gemiddelde sativa met hoge THC-gehaltes. De buitengewone sativa soorten hebben namelijk een heel scala aan geliefde eigenschappen die je gegarandeerd naar een hoger niveau tillen. De dagen van de diva-sativa’s die veel onderhoud vereisen en maar weinig opleveren, zijn voorbij. De sativa cultivar van nu is een ware vorm van perfectie. En met onze vijf sterkste sativa's in je kweekruimte verkrijg je marihuana van de allerbeste kwaliteit. Houd je vast en bereid je bewustzijn voor op een spectaculair, cerebraal avontuur.

AMNESIA HAZE

Amnesia Haze is bezig met een bliksemsnelle klim naar de top sinds ze in 2004 de mainstreamscene veroverde met haar eerste High Times Best Sativa Cup. In 2012 evenaarde ze zichzelf door nog een eerste prijs binnen te halen bij de HTCC. Amnesia Haze wordt gelauwerd door critici en is geliefd bij sativa liefhebbers van over de hele wereld. Ze is een exotische cannabis cocktail van Jamaicaanse en Zuidoost-Aziatische genetica. Verwacht geen vlaag van creativiteit, maar een trippy, geestelijk avontuur. Steek ‘m aan en voel hoe je gelanceerd wordt. Na slechts een paar hijsjes van dit tropische, citroenachtige, magische rookwaar ben je al met je hoofd in de wolken.

Amnesia Haze is een grote vriendelijke reus die graag alle ruimte inneemt, of dat nu in de kweekruimte is of buitenshuis in een warm, Mediterraan klimaat. Vroeg trainen en snoeien wordt zeer aangeraden om haar sterke groei te sturen en stretching te beperken. Tijdens haar bloeicyclus van twaalf weken heeft ze behoefte aan aandacht en gezonde hoeveelheden bemesting. Daarna beloont ze je met een super oogst. Flinke, lange cola’s met oranje/rode haren en 20+% THC maken ongetwijfeld een eersteklas Amnesia Haze-vlieger van je.

Amnesia Haze

Amnesia Haze

AMNESIA HAZE

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

ROYAL MOBY

Royal Moby is onze sativa-dominante reus. De soort is de witte walvis onder de wietsoorten. Geen enkele andere sativa-dominante hybride kan haar fantastische resultaten evenaren. Met haar dikke, ijzige cola’s en monsterlijke toppen aan de zijtakken is Royal Moby onze kampioen zwaargewichten onder de head stash. De breeders van RQS hebben deze Spaanse klassieker verfijnd voor maximale potentie en productie. Kweek de soort binnenshuis of, in zuidelijke klimaten, buitenshuis. Dan zie je hoe de gigantische planten in grote potten fantastische oogsten opleveren.

Hoewel ze zowel zijdelings als verticaal flink wat ruimte inneemt, is ze heel geschikt voor beginnende kwekers. Royal Moby is vrij goed bestand tegen hoge doseringen van voedingsstoffen. Ze presteert in allerlei substraten en kweekopstellingen, van biologische kweek tot aeroponics. Na negen tot tien weken bloei heb je gegarandeerd kleverige toppen, klaar voor de oogst. Ze zijn zo compact dat ze voor indica door zouden kunnen gaan. Buitenkwekers kunnen hun ganja bomen halverwege oktober kappen. Haar mix van aardse en citroenachtige aroma’s en een zoete, fruitige smaak en 20%+ THC-gehaltes betoveren je onmiddellijk.

Royal Moby Royal Queen Seeds

Royal Moby

Royal Moby Royal Queen Seeds

Genetic background Haze x White Widow
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 65% Sativa, 35% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 300 cm
Harvest time Late October
Effect A combination of stoned + high

Buy Royal Moby

LEMON SHINING SILVER HAZE

Lemon Shining Silver Haze is een staaltje old school cerebrale cannabis met een citroen twist. Deze charmante dame is de Long Island Ice Tea onder de RQS sativa soorten. Geef je humeur een boost met een energieke cerebrale buzz en trakteer je smaakpapillen op zoete citrussmaken. Deze opbeurende sativa is een hybride met indrukwekkende voorouders: de legendarische Amnesia Haze en de heerlijke Lemon Skunk.

Bij binnenkweek verbaast Lemon Shining Silver Haze je met haar snelle, dichte topvorming in slechts acht tot tien weken van standaard 12/12 bloei. Buitenshuis, in warmere klimaten, is ze veerkrachtiger en sneller uitgebloeid dan de meeste Hazes. Half tot eind oktober is ze klaar voor de oogst. Haar opbrengst kan zeer groot zijn, vooral voor kwekers die LST hebben toegepast. Deze citroengeurige toppen die glinsteren met trichomen kunnen wel 25% THC behalen.

Lemon Shining Silver Haze Royal Queen Seeds

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high

Buy Lemon Shining Silver Haze

CHOCOLATE HAZE

Chocolate Haze is een traktatie voor je brein. De smakelijke cannabissoort is het product van een succesvolle kruising tussen OG Chocolate Thai en Cannalope Haze genetica. Chocolate Haze is een fantastische combinatie van klassiekers uit de jaren 80. Ze neemt je mee terug naar de dagen waarin high worden nog inhield dat je helemaal richting de wolken wordt gestuurd. Toppen met een muskusachtige, licht fruitige koffiegeur hebben een enorme bag appeal voor een bijna pure sativa soort. De mix van zoete chocolade en meloen smaken verleidt je om helemaal los te gaan met deze soort.

Let erop dat je de relatieve luchtvochtigheid in kweekruimte laag houdt en oogst voordat de herfstregen begint. Zo voorkom je dat schimmel deze zeldzame wiet kan verpesten. Hoge planten met grote afstanden tussen de internodes zijn te verwachten. Verzorg haar goed, met lage tot gemiddelde doseringen mest. Zorg ervoor dat ze tijdens haar bloeicyclus van negen tot tien weken genoeg licht ontvangt. Als alles goed gaat, krijg je uiteindelijk een flinke stash Chocolate Haze met tot wel 25% THC in handen.

Chocolate Haze Royal Queen Seeds

Chocolate Haze

CHOCOLATE HAZE

Genetic background OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 95% Sativa, 05% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Chocolate, Sweet, Earthy

Buy Chocolate Haze

ROYAL HIGHNESS

Royal Highness is de koningin onder de "whole plant" medicatie. De CBD-rijke cannabismarkt wordt gedomineerd door indica genetica. Royal Highness heeft klassieke sativa-kwaliteiten. Het is een strain die overdag voor extra energie en een boost kan zorgen. De CBD-rijke hybride van de toekomst is ontwikkeld door twee gerenommeerde medicinale strains, Respect en Dancehall, met elkaar te kruisen. Royal Highness levert een heldere, kalmerende high zonder lusteloosheid. Ze is daarmee het perfecte rookwaar voor medicinale gebruikers die overdag willen roken.

Prinses Leia kan niet aan deze dame tippen. Royal Highness is een badass sativakoningin die niet onderdoet voor de taaiste rebelse hybrides. Ze kan zowel medicinale als recreatieve cannabiskwekers verleiden. Haar compactheid en korte bloeicyclus van slechts acht tot negen weken maken haar een soort verkapte sativa. Maar dan met een meer indica-achtig groeipatroon. Vergis je echter niet; haar scherpe, skunky toppen geven geen drukkend gevoel van een zware psychoactieve high. Toch kunnen kwekers die een minimale hoeveelheid aandacht en liefde geven, enorme oogsten verwachten.

Royal Highness Royal Queen Seeds

Royal Highness

ROYAL HIGHNESS

Genetic background Respect 13 x Dancehall 24
Yield indoor 550 - 600 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 9 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: High
Blend 60% Sativa, 40% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 425 - 475 g/per plant (dried)
Height outdoor 80 - 110 cm
Harvest time Early October
Effect A clean and clear high without euphoria

Buy Royal Highness