• pH Tester
 • pH Tester
 • pH Tester

pH Tester

Je hebt het water, de verlichting en voedingsstoffen onder controle. Maar zijn je pH-waarden ook optimaal? Zo niet, dan is het voor je planten moeilijk om voedingsstoffen op te nemen. Gebruik de HI-98107 pH-tester van Hanna Instruments om de waarden in de gaten te houden.
(30) Schrijf een recensie
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 60.50

€ 60.50 (-0%)

Koop en win 61 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

De pH-waarde snel en accuraat meten

De HI-98107 pH-tester zorgt voor een snelle en accurate meting van de pH-waarde. Dit makkelijk te gebruiken apparaat is ontworpen voor niet-technische gebruikers. Het helpt daarbij zowel beginnelingen als ervaren kwekers bij het meten van de pH-waarde van het water.

Meet je de pH-waarde van het water? Dan weet je als kweker zeker dat je de balans van de grond niet verstoort bij het bewateren. Ook hydro-kwekers moeten de pH-waarde van het waterreservoir meten om gezonde planten te behouden.

Dit handzame apparaatje ligt prettig in de hand en heeft een beschermdekseltje. De pH-tester is helemaal waterdicht en zodanig ontworpen dat hij drijft. Het is dus niet erg als je hem per ongeluk in je reservoir laat vallen. Het LCD-scherm met dubbele aanduiding toont zowel de pH-waarde als de temperatuur.

Na het indrukken van de knop met “CAL” erop, vraagt de meter naar de 7,01-kalibratievloeistof. Als deze is herkend, vraagt hij naar de 4,01-vloeistof.

Als de meter is gekalibreerd, doe je hem in het water dat je wilt meten. Vervolgens kun je de pH-waarde nauwkeurig aflezen.

Na verloop van tijd wordt het stoffen deel onbetrouwbaar. Trek aan het materiaal totdat je een schoon stukje krijgt. Hiermee is de levensduur van de tester aanzienlijk te verlengen.

De pHep werkt op een lithium-ion-batterij die je maar liefst 1000 uur continu kunt gebruiken. Het apparaat werkt ook bij temperaturen tussen de 0 en 50°C.

De pH-waarde van water is een vitaal aspect bij de kweek van cannabis. Kwekers vergeten dat echter vaak. Optimale pH-waarden zorgen dat planten voedingsstoffen correct kunnen opnemen. Als het groeimedium te zuur of te alkalisch is, kunnen de wortels hun werk niet doen.

Bij planten die je in de grond kweekt, moet de pH-waarde van het water tussen de 6 en 6,8 liggen. In het geval van hydrocultuur zou dat 5,5–6,5 moeten zijn.

Video id: 484372680

  Door P. M. Geplaatst op 01/Sep/2021 :

  Aanhef : Excellent
  Commentaar : Great and simple product! Recomend

  Door P. D. Geplaatst op 11/Aug/2021 :

  Aanhef :
  Commentaar : Ottimo prodotto, consigliato!

  Door P. C. Geplaatst op 30/Jun/2021 :

  Aanhef : Top
  Commentaar : Come sempre tutto perfetto, phmetro affidabile

  Door A. R. Geplaatst op 17/Jun/2021 :

  Aanhef : Rico
  Commentaar : Perfect

  Door Y. B. Geplaatst op 29/Apr/2021 :

  Aanhef : 5stars
  Commentaar : perfect for all types of growers

  Door B. B. Geplaatst op 22/Apr/2021 :

  Aanhef : B.B.
  Commentaar : Top Produkt 👍 !!!! Funktioniert einwandfrei, ist wasserdicht kann ich nur jedem empfehlen denn die günstigsten Tester kauft man halt zweimal, einmal günstig und einmal richtig 😉

  Door E. V. Geplaatst op 18/Jan/2021 :

  Aanhef : Emanuel
  Commentaar : Top rqs... Top rapidité livraison ! Le testeur est facile à utilisé et à calibré. Hanna et une marque qui n'a rien à prouver de ses qualités. Dommage les grainé de bonus de soi plus variés. 8 auto snif.... Merci rqs

  Door R. D. Geplaatst op 07/Jan/2021 :

  Aanhef :
  Commentaar :

  Door T. F. Geplaatst op 04/Jan/2021 :

  Aanhef : Excellent choix
  Commentaar : Super satisfait il est très précis et fiable

  Door S. K. Geplaatst op 22/Dec/2020 :

  Aanhef : absolut top
  Commentaar : bin begeistert den ich habe schon einige gekauft die man direkt in die tonne schmeißen konnte aber nicht dieses leicht einzustellen und schnell den richtigen ph wert. absolut empfehlenswert

  Door A. P. Geplaatst op 21/Dec/2020 :

  Aanhef : Kolejne udane zakupy
  Commentaar : Dzięki ph testerowi uratowałem roślinę. Okazało się że podlewałem wodą o ph 7,5. Roślinka zżółkła, oklapla i juz myślałem że to koniec. Przetestowałem wodę, obniżyłem ph i roślinka wystrzeliła w kosmos. Za około 4 tyg zbiory. Ph kontroluje i reguluję za każdym razem

  Door A. M. Geplaatst op 01/Dec/2020 :

  Aanhef : Mr
  Commentaar : Je l'ai reçu aujourd'hui en même temps que le reste de ma commande. Pas encore testé, néanmoins, le pHep est arrivé dans son boitier qui était cassé. J'espère qu'il n'y aura pas de problème lors du calibrage et pour le reste de son utilisation. Je ne mets que 4 étoiles à cause du boitier de protection qui est cassé.

  Door R. B. Geplaatst op 26/Nov/2020 :

  Aanhef : Affidabile
  Commentaar : Buon strumento , ogni tanto e da ricalibrare per il resto bene . Royal quenn compagnia seria e affidabile .

  Door S. S. Geplaatst op 24/Nov/2020 :

  Aanhef : Sérgio
  Commentaar : Excellent

  Door C. C. Geplaatst op 24/Nov/2020 :

  Aanhef : Joe
  Commentaar : Fonctionne nickel, mais il n'est indiqué nulle part qu'il faudra acheter des liquides de référence PH acide et PH basique pour faire le calibrage régulièrement et PH neutre pour stocker l'outil...


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.