Conductivity Tester

Controleer jij de EC van het water in je hydroteelt? Zo niet, dan wordt het tijd om daarmee te beginnen! Te veel zouten van meststoffen kunnen de voedingsopname belemmeren en verwelking veroorzaken. Gebruik de DiST 4 Pocket conductiviteitsmeter voor een accurate meting. Wordt geleverd met vier kalibratievloeistoffen.
€ 61.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

DiST 4 Pocket EC-tester: Eenvoudig, accuraat, betrouwbaar

De HI-98304 DiST 4 Pocket conductiviteitsmeter maakt het gemakkelijk om de elektrische geleidbaarheid (EC) van je water te testen. Dit apparaat meet snel en nauwkeurig, terwijl jij bezig bent in de kweekruimte.

Met de DiST 4 meten kwekers met één druk op de knop het natriumgehalte van hydroponische oplossingen. Dit toestel meet binnen een bereik van 0–20.00mS/cm. Het Led-display met dubbele aanduiding toont naast elkaar de onmiddellijke resultaten van de EC (µS/cm of mS/cm) en temperatuur (˚C).

De tester heeft een amperometrische grafietelektrode die bestand is tegen roest. Het materiaal oxideert niet na herhaaldelijke blootstelling aan water. Daarmee biedt de meter een hoge herhalingsnauwkeurigheid.

Dit apparaat is eenvoudig in gebruik en heeft slechts twee hoofdknoppen. Eentje is om de meter aan en uit te schakelen en de andere is voor de kalibratiemodus. In het batterijcompartiment zit een derde knopje om de temperatuureenheid en automatische uitschakeltijd te wijzigen.

De DiST 4 is uitgerust met automatische temperatuurcompensatie en een meetstabiliteitsindicator om altijd accurate metingen te garanderen. De tester kan vrijwel alle omstandigheden aan en meet tussen de 0 en 50°C. De lithium-ion-accu van 3V garandeert 250 uur continu gebruik.

Het meten van de EC is essentieel voor hydrotelers. De DiST 4 identificeert de saliniteit van een oplossing door de lading van natriumionen te bepalen. Hydroponische planten vereisen specifieke gehaltes voedingszouten in verschillende fases van de kweekcyclus.

Tijdens de vegetatieve fase vereisen planten een EC van 1,2–1,6 voor goede voedingsopname. Is het gehalte te hoog? Voeg dan meer water toe aan de oplossing om de zouten te verdunnen. Tijdens de bloeifase kunnen planten sterkere voedingsoplossingen aan van 1,8 EC.

De DiST 4 Pocket conductiviteitsmeter wordt geleverd met vier kalibratievloeistoffen.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.