• RQS Pollinator Grinder With Window
 • RQS Pollinator Grinder With Window

RQS Pollinator Grinder With Window

4-Delige Pollinator grinder met raam en fijnmazige zeef om de meest waardevolle kristallen uit je kruiden te zeven. Geanodiseerd oppervlak beletterd met "Royalqueenseeds.com" aan de zijkant. Een klein borsteltje voor het schoonmaken is inbegrepen.   Diameter: 40mm - Hoogte 39mm
 5/5 (7) Schrijf een recensie
Kies een color
 • Rood
 • Zilver
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (7)

RQS Bestuivermolen met Raam

Het voorbereiden van cannabis is een belangrijk deel van de marihuana-lifestyle. Een van de kenmerken van goede cannabis is de aanwezigheid van kleine kristalachtige structuren in de knopjes. Dit zijn trichomen, de hars-producerende klieren. Onder een vergrootglas lijken trichomen op paddenstoelen met een bolvormige kop op een ronde stam. Ze zijn helder, melkwit of bruin gekleurd en vormen het 'koude' deel van 'koude nugs'. De wetenschap leert ons dat het meest potente deel van de cannabis-plant op de kruising van het bolletje en de stam van de trichoom zit.

De trichomen maken de bladeren en knopjes van de plant prettig te consumeren, maar er verdwijnen er veel in de omgang en het voorbereiden van het mengsel; ze breken af, vallen en raken verloren. Wat als je deze krachtige trichomen die in de ruimte rondzweven eens kon vangen? Je kan dan een voorraad aanleggen tot er genoeg is om te gebruiken. Hasj wordt in principe op deze manier gemaakt. In zijn meest simpele vorm is hasj een samengeperste hoeveelheid trichomen.

Als je hasj wilt maken voor speciale gasten, kun je het beste een bestuiver van Royal Queen Seeds kopen. De naam heeft overigens niks te maken met het bestuiven van bloemen. De bestuiver is een heel precies gefabriceerde aluminium cilinder met een diameter van 40 millimeter, hard geanodiseerd in rood of zilver, met het opschrift 'RoyalQueenSeeds.com' aan de zijkant. Hij is verdeeld in vier op elkaar passende stukken, die samen 39 millimeter hoog zijn. Het deksel heeft tanden die precies in de tandjes van het tweede deel passen. De knopjes worden geplaatst in de kamer die door deze delen wordt gevormd, en als het deksel draait worden de knopjes vermalen tot poeder. Door een schermpje in het deksel kun je het proces bekijken. Gaten in de onderkant van de kamer laten het materiaal naar beneden vallen, in het derde deel, waar een heel fijn scherm zit.

Hier vindt een stukje magie plaats. Het scherm is zo fijn dat het poeder er niet doorheen valt, maar de microscopische trichomen kunnen wel naar de onderste kamer vallen. De trichomen kunnen worden gebruikt voor het meest pure effect. Elke keer dat je je pijp vult, kun je wat trichomen verzamelen als onderdeel van je cannabis-lifestyle.


  By Y. K. on 31/Oct/2016 :
  (5)

  Title : Cute and Compact
  Comment : Real nice and portable grinder. Small and easy in use and cute..

  By B. T. on 01/Aug/2016 :
  (4)

  Title : Hallo RQS Team
  Comment : Bitte bringen Sie wieder welche in ihr Sortiment.. alle Metal Grinder sind ausverkauft

  By K. G. on 22/Dec/2014 :
  (5)

  Title : Nice look
  Comment : The Grinder looks very good omg. NICE

  By A. L. on 16/Oct/2014 :
  (5)

  Title : perfect item
  Comment : needed for everyone

  By R. P. on 30/May/2014 :
  (5)

  Title : Grinder qui fait son travail
  Comment : Ce grinder est excellent, idéal pour les weeds qui ont beaucoup de pollen grâce à son récupérateur de pollen. Je l'ai depuis maintenant plus de 7 mois et il m'a toujours été fidèle, je recommande ce produit à tous :)

  By R. N. on 04/Apr/2014 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Best grinders for experienced grinding

  By J. W. on 18/Feb/2014 :
  (5)

  Title : Grinder is good.
  Comment : Really light grinder, grinds very well. good for rolling joints. i would rate it 10 out of 10 :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.