By Arielle Friedman

De cannabisgemeenschap op Instagram groeit en produceert allerlei interessante, provocerende en opwindende content. De onderstaande accounts hebben allemaal iets unieks. En als je ze alle zeven volgt, staat je Instagram-feed in een mum van tijd vol met interessante en hoogwaardige wietgerelateerde content!

1. JORGE CERVANTES

Jorge Cervantes is een legendarisch kweker, schrijver en spreker. Hij heeft tientallen boeken en artikelen geschreven. Waaronder de canonieke Cannabis Encyclopedie. Zijn kennis reikt zowel naar het verleden als naar de toekomst. Daarbij is hij goed thuis in de geschiedenis van kweken, maar ook in de nieuwste hedendaagse technieken. Toegewijde kwekers doen er goed aan hem op Instagram te volgen. Hier deelt hij geavanceerde tips die nergens anders te vinden zijn. Evenals nieuws over zijn activiteiten, informatie over verschillende strains, weetjes over cannabisgeschiedenis, spannende promo-acties en nog veel meer. Mis dit Instagram-account niet, zeker als je interesse ligt bij kweken.

Jorge Cervantes

2. CANNA OBSCURA

Canna Obscura is mede-oprichter van TKO Reserve, een biologische wietkweker, gevestigd in het noordwesten van Amerika. Haar Instagram is gebaseerd op fotografie. Zo vind je er close-ups van prachtige toppen met glinsterende trichomen, professionele foto's van unieke waterpijpen en kiekjes uit haar bewogen leven. Canna brengt veel tijd door tussen dieren, in grote open gebieden en in onbekende culturele centra die je nergens anders vindt. Sommige wietfoto's zijn van zo dichtbij gemaakt, dat de trichomen eruitzien als wonderlijke lantaarns. Wil je diep in de esthetiek van de wietcultuur duiken? Canna Obscura biedt een kijkje in de glinsterende en korrelige aspecten van deze fascinerende wereld.

Canna Obscura

3. DE NATIONAL JOINT LEAGUE

The National Joint League is een komisch account met de gekste creaties en sculpturen gemaakt van joints. Van Iron Man die uit elke hand "joint lasers" schiet, een rokende alien wiens joint je kunt stelen voordat hij hem zelf rookt en zelfs een compleet rookbare vogelspin. Zoek je een account met de allerbeste vindingrijkheid en diverse artiesten, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze sculpturen amuseren, boeien en inspireren. En na het bekijken van dit Instagram-account kijk je nooit meer op dezelfde manier naar jointjes!

National Joint League

4. KARL KRONIC

Ben je fan van prachtige wietfoto’s? Dan is het adembenemende aanbod van Karl Kronic iets om van te watertanden. Zijn foto's zijn echt iets om te aanschouwen. Karl legt wiet vanuit verschillende hoeken en poses vast - soms aangrijpend, altijd sensationeel. Veel foto's zijn van zogenaamde moon rocks. Dat wil zeggen: wiet gerold in olie en vervolgens in kief. Hierdoor zien ze eruit als vreemde flora en fauna van een andere planeet, totdat ze open ploffen en hun organisch uitziende binnenkant openbaren. De foto's laten ook joints met ingewikkelde ontwerpen zien. Daarnaast vind je er Thai Sticks, complexe joints gefotografeerd vanuit extreme hoeken en nog veel meer. Ben je op zoek naar foto's die je uitdagen om joints op een geheel nieuwe wijze te bekijken? Dan is dit account perfect voor je.

Karl Kronic

5. HEADY HAWAII

Houd je van coole accessoires, dan is Heady Hawaii het perfecte account voor inspiratie. Heady Hawaii heeft tubes, waterpijpen, bowls en andere accessoires gemaakt door ongelooflijk creatieve en getalenteerde glasbewerkers. Van bongs in de vorm van Marvin the Martian tot een rode schedel met kristallen ogen, Heady Hawaii creëert wiet-accessoires van ongekende schoonheid. Soms bizar, altijd fascinerend en over het algemeen indrukwekkend. De kwaliteit van de foto's, vaak vergezeld van zonsondergangen die de prachtige kleuren van de accessoires alleen maar mooier maken, is adembenemend. Ben je op zoek naar nieuwe accessoires in de vorm van kleine kunstwerkjes? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Heady Hawaii

6. CANNABIS ACADEMY

Duik je liever in de intellectuele kant van de cannabiswereld, kijk dan eens op het account van de Academy of Cannabis Science. De Academy of Cannabis Science biedt cursussen over een groot aantal cannabisgerelateerde onderwerpen aan. Deze variëren van pijnbestrijding en kweek tot de relatie tussen cannabis en huisdieren. Ook vind je er nieuws van de academie en haar cursussen. Ten slotte biedt dit account inspirerende citaten van belangrijke figuren uit de geschiedenis, een schat aan kennis en actuele statistieken. Vergroot je intellectuele betrokkenheid bij deze speciale plant en volg het Instagram-account van de Academy of Cannabis Science.

Academy of Cannabis

7. DABBING GRANNY

De naam zegt het al: dit account is de thuisbasis van een oma met een passie voor dabbing. Dabbing Granny is een inspiratiebron voor dabbers van jong en oud. Daarbij toont ze aan dat je niet jong hoeft te zijn om een dab rig te bedienen. Dabbing Granny publiceert op reguliere basis verhalen over haar avonturen in het dabben, nieuwe accessoires, maar ook over de complexiteit van het ouder worden. Dabbing Granny geeft een geheel nieuw perspectief op de cannabiswereld. Ze onthult een kant van de cultuur die we maar al te vaak over het hoofd zien. Ben je op zoek naar een account dat humor, wijsheid en uitgebreide kennis over dabbing combineert? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Dabbing Granny

EN UITERAARD OOK: ROYAL QUEEN SEEDS

Vind je bovenstaande accounts tof, maar wil je nog een beetje extra toevoegen? Bekijk dan de Instagram van Royal Queen Seeds. Deze biedt geweldig strain-advies, hydroponische ontwerpen, accessoires en nog veel meer! Ook vind je er scherpe aanbiedingen, waarmee je in staat bent je kweeksysteem op een kosteneffectieve manier te verbeteren. Ben je een echte kweekliefhebber en wil je meer weten over strains of over wiet in het algemeen? Dan is onze Instagram zeker iets voor jou.

Royal Queen Seeds

Instagram is een ideale plek om dieper in de wietcultuur te duiken. Volg bovenstaande accounts en ontvang nog meer op wiet gebaseerde aanbevelingen. Met een beetje moeite vind je eenvoudig inspiratie, gemeenschappen en kennis in de wietwereld op Instagram!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.