By Ryan Najjar

Van alle wereldberoemde strains, valt Bubba Kush misschien wel het best uit de bus. Ze zorgt ervoor dat elk rokertje karakter heeft en een flinke dreun uitdeelt. Voor sommige mensen is ze echter een beetje teveel van het goede. Onze meesterveredelaars brengen daarbij uitkomst. Vol trots laten we je weten dat je nu kunt kiezen voor een van de allerbeste nazaten van Bubba Kush. We hebben haar Bubble Kush gedoopt en ze kan niet wachten om je te behagen.

BUBBLE KUSH: GENETICA

Bubble Kush is een nazaat van de geliefde Bubba Kush, maar dan zijn we er nog niet. Welbeschouwd, wijst de naam Bubble Kush zelf al op de oorsprong van deze strain en haar beroemde ouder. Bubble Kush is om precies te zijn een kruising van OG Kush, ook al zo'n beroemde Kush-soort, en de in Indiana (VS) gekweekte en in Nederland verder veredelde Bubble Gum. Met zo'n koninklijke bloedlijn is het geen wonder dat Bubble Kush in een mum van tijd de cannabiswereld veroverde.

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Genetic background Bubble Gum x O.G. Kush
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally

Buy Bubble Kush

KWEEKINFO

Net als veel andere indica-dominante kruisingen groeit Bubble Kush het best als je de planten compact en laag houdt. Als je dat doet, profiteert je plant optimaal van de warmte die de aarde afgeeft en kan ze zeer dik worden. Wanneer ze bijna oogstklaar is, zit ze vol schitterend groene toppen en rode bloeiharen. Pak er maar eens een vergrootglas bij en bewonder de harsbolletjes op de klierharen, terwijl hun kleur verandert van helder naar melkwit, met hier en daar wat amberkleuren als de oogsttijd nadert. Reken op een bloeiperiode van 8-10 weken en als je haar goed verzorgt en de beste kweekomstandigheden biedt, kun je rekenen op ruwweg 600g/m².

Buitenkwekers moeten er echter rekening mee houden dat hun oogstgewicht kan afwijken, afhankelijk van klimaatomstandigheden. Bubble Kush gedijt goed onder droge omstandigheden, terwijl een vochtig of nat klimaat haar groei aanzienlijk belemmert. Dat komt doordat de vochtige weersomstandigheden het risico op schimmels of toprot verhogen.

SMAAK

Dankzij haar spannende voorouders is het niet zo verwonderlijk dat ze is gezegend met een uitgelezen smaakprofiel. De smaak van bubblegum is het sterkst aanwezig. Dus als je de hele dag kauwgom kauwt, is dit een goede strain voor je. Om die smaak wat extra jeu te geven, word je ook verrast door de aangename smaken van aarde en dennenhout.

EFFECTEN

Je las al eerder dat deze strain indica-dominant is (80% indica en 20% sativa). Ze zorgt ervoor dat je rustig wordt, maar eerder een beetje dagdromerig dan half slapend. Dankzij een respectabel THC-gehalte van 19% kun je rustig achterover hangen en ontspannen, zonder in de bank te verdwijnen. Bubble Kush is misschien niet bepaald een strain die je kunt gebruiken om scherp te blijven, maar je creativiteit komt wel los.

HALLELUJA VOOR BUBBLE KUSH

Als je wat lofzang over Bubble Kush wilt horen, praat dan maar eens met de mensen die haar kweken en roken! Ze is in onze webwinkel zelfs beoordeeld met een 4,5/5 op basis van 139 reviews. Lees zelf maar eens de jubelende commentaren die klanten plaatsen. Wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn.

BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Hoewel Bubble Kush zich makkelijk laat kweken als gefeminiseerde fotoperiode-variëteit, vinden sommige mensen het fijner als alles automatisch gebeurt. Door een samensmelting van Bubble Kush, OG Kush en Royal Critical Automatic is Bubble Kush Automatic werkelijk een geschenk uit de hemel.

Met 60% is ze nog altijd indica-dominant, haar effecten zijn rustgevend en haar THC-gehalte van 16% is goed te voelen. Je kunt zelfs wat euforisch worden. Net als de feminized versie trakteert deze strain rokers op een zoet smaakprofiel met een ondertoon van aarde.

Bubble Kush Automatic blijft tijdens de kweek laag en robuust en sprint in ongeveer acht weken van zaad naar oogst. Binnenplanten worden zelden hoger dan 100cm (buiten 140cm), maar genereren onder optimale omstandigheden mogelijk toch nog 400g/m². Van buitenplanten pluk je zo'n 170g/plant.

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 120 - 170F g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 7-8 weeks after sprouting
Effect Relaxing and full of flavour

Buy Bubble Kush Automatic

KORT OVERZICHT VAN BUBBLE KUSH EN BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Zowel Bubble Kush als Bubble Kush Automatic zijn perfecte strains voor een ontspannen avondje thuis. Van de eerstgenoemde zijn de effecten wat sterker en ga je dagdromen, terwijl de tweede er nog een schepje euforie bovenop doet. Beide strains verwennen je daarbij met een uitzonderlijk zoet smaakprofiel. Je kunt van beide variëteiten een aanzienlijke opbrengst verwachten, maar voor wat mildere effecten kies je voor de autoflowering variëteit. Waar je ook voor kiest, je kunt je verheugen op flink wat overheerlijke toppen als het oogstfeest aanbreekt!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.