By Max Sargent

Door zijn controversiële geschiedenis met cannabis is het niet raadzaam om cannabis te gebruiken tijdens een vakantie in Maleisië. Maar voor de weinige risicozoekers is het nog steeds beschikbaar. Ik zal het hieronder hebben over de onwettigheid van cannabis in Maleisië, de prijzen waar het voor verkocht wordt, en het gebrek aan kwaliteit en variatie.

Cannabis in Maleisië

Straffen kunnen variëren van geselingen tot de doodstraf. De wetten zijn zo streng, dat voor slechts 50 gram 5 jaar gevangenisstraf gegeven kan worden. Als u betrapt wordt met 200 gram of meer wordt een door de wet verplichte doodstraf opgelegd voor handel in cannabis. Voor wie nog steeds de moed heeft: er is cannabis te vinden.

De Maleisische samenleving staat afwijzend tegenover het gebruik van cannabis. Maar er is een kleine cultuur van cannabisgebruikers te vinden in stedelijke gebieden en universiteitscampussen. Er is veel vraag van buitenlanders naar cannabis. Straatdealers zijn te vinden in stedelijke gebieden waar toeristen zich ophouden en hostels gevestigd zijn.

De Maleisische rechtshandhavers worden als corrupt beschouwd en veel van hen hebben undercoverbanen op straat. Het is niet aan te raden om zomaar iemand naar cannabis te vragen. Het beste is om vrienden te maken en met hun connecties te werken.

Als u op zoek bent naar een veiligere plek om vakantie te vieren heeft '10 cannabisvakantielocaties voor cannabisliefhebbers' een aantal alternatieven.
Cannabis in Maleisië

De prijs voor cannabis in Maleisië

Door de illegaliteit is het moeilijk om grote hoeveelheden cannabis te vinden in Maleisië. Doorgaans kunt u een klein zakje voor 10 ringgit (ongeveer US$ 3) kopen. U betaalt ongeveer 150 ringgit (ongeveer US$ 45) voor 25 gram. De prijzen voor 30 gram (1 ounce) cannabis kunnen variëren van 440 tot 840 ringgit (ongeveer US$ 130 tot 250), afhankelijk van de kwaliteit en de betreffende dealer. U kunt altijd proberen om te onderhandelen met de dealer om de prijs omlaag te krijgen.

De kwaliteit van cannabis in Maleisië

De kwaliteit van de cannabis in Maleisië kan variëren van zeer slechte schwag tot hoge kwaliteit. U kunt lage kwaliteit geperste wiet vinden maar af toe ook goede sensimilla. Er is ook hasj te krijgen maar dat kan moeilijk te vinden zijn.

Er zijn in Maleisië gevallen bekend van moedwillige vervuilde geperste wiet waar heroïne, meth en ketamine in vermengt is en die bewusteloosheid bij gebruikers veroorzaakt heeft. Zoals altijd geldt; wees voorzichtig met alles wat u in wilt nemen.

Cannabissoorten uit Maleisië

De meeste cannabis in Maleisië is schwag, vol met zaden en stengels. De meeste cannabis in Maleisië komt in geperste vorm uit Thailand. Omdat de cannabis in het land is ingevoerd is het moeilijk om te vertellen welke soorten cannabis er te vinden zijn. Degenen die hun eigen cannabis in Maleisië kweken doen dat voor persoonlijk gebruik; ze nemen hiermee enorme risico's. Meestal nemen ze niet het extra risico van de verkoop van hun producten.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.