By Max Sargent

ROYAL DWARF: GENETISCHE ACHTERGROND

Royal Dwarf biedt alle goede eigenschappen van Skunk, maar dan als compacte autoflowering-variëteit. We hebben haar veredeld, zodat kwekers in staat zijn snel en zonder al te veel rompslomp van deze legendarische kruising te genieten. Skunk behoort tot de eredivisie van de wereldberoemde cannabisvariëteiten. De internationale cannabisgemeenschap is verrukt van haar beresterke indica-high en therapeutische effecten.

Veredelaars verrasten de wereld eind jaren zeventig met Skunk en gebruikten daarvoor het genetisch materiaal van Afghani, Acapulco Gold en Colombian Gold. Ze veroverde de cannabiswereld stormenderhand en verwierf aanzien door diverse Cannabis Cups in de wacht te slepen. Sindsdien hebben veel veredelaars Skunk-genen als fundament gebruikt voor tal van succesvolle kruisingen. En onze Royal Dwarf behoort ook tot deze achtenswaardige familie!

Het veredelteam van RQS besteedde veel aandacht aan het combineren van goed presterende Skunk-soorten en onze beste ruderalis-genen. Na een selectief veredel- en stabiliseringsproces creëerden we met succes Royal Dwarf. Ze kwam tevoorschijn als indica-dominante variëteit, opgebouwd uit 10% sativa-, 60% indica- en 30% ruderalis-genen.

INSPIRERENDE EN HELDERHOOFDIGE EFFECTEN

Royal Dwarf maakt een THC-gehalte aan van ruwweg 13%. Ze is niet zo beresterk als haar sterke voorgangster, maar haar effecten zijn nog altijd bijzonder aangenaam. Haar indica-dominante high genereert een helderhoofdig en lucide effect, ze verbetert je gemoedstoestand en verhoogt je prestatiedrang. Je hebt helemaal geen zin meer om al blowend op de bank te hangen. In plaats daarvan wil je van alles ondernemen. Omdat ze niet zo verschrikkelijk sterk is, is het mogelijk de hele dag van haar te genieten en normaal te blijven functioneren.

Net als haar iconische voorgangster genereert Royal Dwarf ook heilzame effecten. Dankzij haar gemoedelijke high verdwijnen stress en angst als sneeuw voor de zon en raak je in een opperbeste stemming. Ze leent zich bijzonder goed voor het opwekken van de eetlust en het verlichten van chronische pijn.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
23_genetic background_1 Skunk x Ruderalis
33_Yield indoors_1 150 - 200 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 70 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Weken
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 50 - 90 cm
27_harvest period_1 9-10 weken na ontkiemen
22_Effect_1 Creatief, Motiverend

Koop Royal Dwarf

COMPLEXE EN OVERHEERLIJKE SMAKEN EN AROMA'S

Royal Dwarf verwent je met supercompacte toppen die een ware smaaksensatie veroorzaken. Haar aardse terpenen-profiel zorgt voor aparte zoete en citrusachtige smaken en geuren. Deze vind je terug in elke hijs van je bong of trekje van je joint. Verwerk de toppen in edibles voor een ware traktatie voor je smaakpapillen en een sterkere high.

ROYAL DWARF: KWEEKINFO

Royal Dwarf genereert een indrukwekkende opbrengst gezien haar kleine formaat. Binnenplanten leveren plusminus 150–200g/m² op en worden maximaal 70cm hoog. Het is mogelijk low-stess-training toe te passen om haar op 40cm te houden als je onder de radar wilt blijven. Kweek je haar buiten, reken dan op een opbrengst van 30-80g/plant. Ze wordt daarbij ongeveer 50-90cm hoog.

Royal Dwarf doorloopt haar leventje in 8-9 weken en kent een bloeiperiode van 6-7 weken. Je hoeft niet lang te wachten alvorens het mogelijk is haar toppen te proeven!

ROYAL DWARF: BIJNA DIRECT GENIETEN

Royal Dwarf zal vooral kwekers aanspreken die op hete kolen zitten. Ze is perfect als je in sneltreinvaart wilt oogsten. Weinig kweekruimte? Geen punt. Deze snelle tante is ook in een aangepast kastje of een doos te kweken. Geniet al binnen een aantal weken van haar stimulerende high en aardse terpenen!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.