🇺🇸 USA, We are coming soon ⏤ 🌱 Be the first to know

By Ryan Najjar

White Widow voert de lijst van populaire marihuana-soorten aan. White Widow heeft al sinds jaar en dag een legendarische status in de wereld van het wiet. Deze premium-stam werd oorspronkelijk gekweekt in Nederland, al weten veel mensen dit niet. Het is de eerste keuze van bijna alle coffeeshops in Amsterdam. White Widow is gecreëerd uit 60% Braziliaanse Sativa en 40% hybride Indica uit India. Maar zoals bij de meeste wiet wordt er ook hier gediscussieerd omtrent de vraag wie de stam nu echt gekweekt heeft.

Hoe voelt het?

Royal Queen Seeds levert zaden voor een premium White Widow-stam. White Widow laat vaak een grote indruk achter door zijn krachtige werking en witte trichomen. De stam wordt White Widow genoemd omdat het bezaaid is met witte trichoom-kristallen die voor een sneeuwachtig effect en een sterke high zorgen. De overdaad aan kristallen op White Widow maakt dat het eruit ziet als suikerklontjes. Gebruikers beschrijven White Widow vaak als een ontzettend ontspannende cannabis die een sterk hongergevoel veroorzaakt. Van deze stam wordt je niet lui, het Sativa-deel zorgt vaak ook voor een beter humeur. Veel experts menen dat dit de sterkste marihuana-stam ter wereld is.

De strain van succes

De introductie van White Widow zorgde voor een hype op het gebied van witte marihuana-stammen. Sommige stammen van White Widow hebben THC-niveaus van rond de 20%. White Widow was voor het eerst te koop aan het begin van de jaren 90, en in 1994 ging hij de wereld over. De stam won in 1995 de High Times Cannabis Cup. Daarmee was zijn succes  in de commerciële sector verzekerd. White Widow is ook gebruikt om nieuwe stammen te maken.  Veel mensen houden van White Widow omdat hij goed groeit in koelere klimaten, zolang er maar genoeg zonlicht is. White Widow heeft een pijnboom- of citrusgeur bij het branden.

De Beste Kwaliteit

Omdat White Widow zo hoog gewaardeerd wordt is het een van de duurste stammen. White Widow's beste oogsttijd ligt rond het begin van december. De stam doet het binnen goed en wordt meestal niet hoger dan 1 meter. Hij gedijt het beste in handen van kwekers en liefhebbers met enige ervaring. De bloemperiode van White Widow bedraagt ongeveer 2 maanden. De stam kan tot 450 gram per vierkante meter opleveren. Soms zijn er zoveel witte THC-kristallen op de plant te vinden dat het knopje bijna niet zichtbaar is. Over zijn kwaliteit kan geen enkele twijfel bestaan: White Widow krijgt een 10.

White Widow heeft een dikke stevige knop waarop veelal oranje gekleurde haartjes vol trichomen zitten. Ondanks zijn stevigheid heeft White Widow gelukkig een soepele pittige smaak. De geur van deze topkwaliteit wiet wordt door velen erg gewaardeerd. Zelfs de meest ervaren rokers zeggen dat de effecten van White Widow de hele dag merkbaar zijn. De high wordt beschreven als een psychedelische vibe die 3 tot 9 uur duurt. Kwekers wereldwijd werken constant aan nieuwe variaties van deze bijzondere stam.

White Widow Gefeminiseerd Cannabis zaden

Medicinaal gebruik

Behalve voor recreatief gebruik is White Widow ook een populaire stam in de medicinale marihuana-industrie. Een testgroep van meer dan 1200 personen waardeerden White Widow met een 8.6 op een schaal van 10. Zeker waar het gaat om het verminderen van stress staat White Widow op eenzame hoogte. Deze stam wordt ook gebruikt om pijn, angst, depressie en slapeloosheid weg te nemen. Patiënten genieten ook van de euforie en de ontspannende effecten van deze potente stam, in tegenstelling tot andere topkwaliteit knopjes die soms een gevoel van paranoia of verminderd oriëntatievermogen geven. Veel liefhebbers menen dat White Widow de best verkrijgbare kruising op de markt is.

Er gaan verschillende verhalen rond over de oorsprong van deze cannabis-stam, maar er bestaat geen twijfel over het feit dat het een van de beste stammen ooit is. De smaak en geur van deze stam zijn compleet anders dan alle andere stammen op de markt. Psychedelisch is het woord dat continu gebruikt wordt om de effecten van White Widow te beschrijven. Grote artiesten gebruiken deze stam als ze de kans krijgen. De beste manier om gebruik te maken van het hoge THC-gehalte is door middel van een vaporizer. Het effect van het deze cannabis slaat aan bij zowel ervaren als beginnende rokers. Zelfs de meest doorgewinterde rokers zeggen dat zij erg onder de indruk zijn van de effecten van het vaporiseren van deze cannabis-stam.

 White Widow Gefeminiseerd Cannabis zaden

Door de jaren heen zijn letterlijk duizenden marihuanarassen ontdekt, gekweekt en gerookt. Geen enkel ras is beroemder en legendarischer dan White Widow. De oorsprong van dit ras blijft tot op de dag van vandaag controversieel.

KOOP WHITE WIDOW ZADEN

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.