Amnesia Haze is een marihuanastam die een geweldige rookervaring geeft dankzij het hoge THC-gehalte; hij geniet dan ook al vele jaren van een grote populariteit bij ervaren rokers. Haze ontstond in Californië tijdens de jaren 70, maar werd pas echt populair na zijn intrede in Europa. De ontwikkelingen gingen snel toen het in Holland aankwam en er verschillende hybride stammen werden ontwikkeld. Maar de opmars van Haze raakte pas echt in een stroomversnelling toen een Amerikaanse expert één van deze Hollandse hybrides combineerde met originele Haze-zaden. Dit resulterende in Amnesia Haze, een legendarische stam die nog niets aan populariteit heeft ingeboet.

Amnesia Haze-planten staan bekend om hun formaat, zowel binnen als buiten. Normaliter wordt deze plant binnen gekweekt aangezien hij een heet klimaat nodig heeft.

De bloemperiode van Amnesia Haze duurt vrij lang, zo rond de 12 weken. Dit ontmoedigt veel kwekers, maar degenen die beseffen hoe fantastisch deze stam is weten dat het de moeite loont. Amnesia Haze kan gemakkelijk worden gekweekt met behulp van scrog, normale aarde en hydro. Amnesia Haze-planten zijn vrij gevoelig, je moet de groeiomstandigheden dus altijd goed in de gaten houden, alle insecten verwijderen en zorg dragen voor een goede irrigatie. Het helpt ook om enkel zaden van hele hoge kwaliteit te gebruiken.

Een Amnesia Haze-plant levert een grote hoeveelheid topkwaliteit marihuana. Met het juiste licht en goede groeiomstandigheden levert een binnenplant 70 tot 80 gram op. Buiten kunnen ze tot wel tot 200 gram per plant opleveren. De grote oogst maakt het het lange wachten de moeite nog meer waard, en na enkele weken drogen zul je je verbazen over de kracht van Amnesia Haze. Dit is één van de stammen die je zullen bijblijven.

De high die Amnesia Haze zijn bekendheid gaf wordt gezien als een psychedelische high. Zelfs rokers die al jaren sterke marihuana roken en enigszins resistent zijn, worden vaak verrast door de potentie. Deze stam heeft een extreem hoog cannabinoid-gehalte in een mix van 80% Sativa en 20% Indica. Haze heeft een smaak en geur van fruit en bloemen, en geeft de meeste gebruikers een langdurige high van twee tot drie uur. De stam wordt, dankzij zijn kracht, vaak voor medicinale toepassingen ingezet. Bij de meeste gebruikers neemt het stress en pijn weg, terwijl ze zich ook vrolijk en euforisch voelen tijdens de high. Alhoewel Amnesia gerookt kan worden in een bong, pijp of joint, kiezen veel gebruikers voor het vaporiseren, teneinde het beste resultaat te behalen en een optimale smaak te beleven.

Amnesia Haze Feminized

Amnesia Haze heeft de felbegeerde High Times Cannabis Cup in 2004 gewonnen en kreeg het label #1 algemene stam. Dit bevestigde wat veel gebruikers al wisten; deze stam kent zijn gelijke niet. De erkenning die het kreeg door het winnen de Cannabis Cup was belangrijk, aangezien dit evenement uniek is en veel aandacht trekt van rokers en de internationale media. In 2012 won Amnesia de High Times Sative Cup, wat zijn plek als een van de meest geliefde stammen wereldwijd bevestigde.

Nu zul je vast enthousiast zijn over het kweken van je eigen Amnesia Haze. Royal Queen Seeds kan je de vrouwelijke zaden leveren die je nodig hebt, zodat je weet dat je direct succesvol van start kunt gaan. Vertrouw alleen zaden waarvan je weet dat ze goed werken en veel opleveren; zaden van Royal Queen Seeds, één van de meest succesvolle en snelstgroeiende bedrijven in cannabiszaad. Het roken van een winnaar van de Cannabis Cup is niet langer iets waarvan je enkel kunt dromen. Je kunt nu beginnen met het zelf kweken van een stam die jij en vrienden absoluut geweldig zullen vinden. Deze stam is zeer veelzijdig; hij kan gebruikt worden voor het genoegen, maar ook in medisch verband bij last van pijnen, depressies en een variëteit aan andere gezondheidsklachten. Amnesia Haze zal je hoe dan ook plezieren.


Buy Feminized Amnesia Haze Cannabis Seeds

Nadat de haze-genetica naar Nederland kwam en er verschillende hybriden gemaakt waren, combineerde een Amerikaanse expat één van deze hybriden met een mannelijke plant die afstamde van ouderwetse haze-zaden

BUY AMNESIA HAZE SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.