Acryl Grinder (2-delig)

Een goede grinder om mee te beginnen: een deksel, een basis, een aantal tanden om mee te malen, dat is alles. Wiet verwerken zonder rompslomp en op budget. Gemaakt van acryl en beschikbaar in de kleuren rood, groen (licht en donker), blauw en kleurloos. Op de deksel staat de naam en de website van ons favoriete zadenbedrijf gedrukt.
 4.5/5 (46) Write a review
Choose a color
 • Blue
 • Groen
 • Rood
€ 2.50 tax incl. In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • More info
 • Vragen (0)
 • Recensies (46)

Nu je verder bent dan het kopen en gebruiken van cannabis in de geschudde vorm en begonnen bent met het gebruiken van wiet van hogere kwaliteit, ben je vast nieuwsgierig naar een handige manier om je favoriete product te veranderen in materiaal dat het beste te roken is.

In plaats van te zoeken naar het beste kopje in je voorraad om dit met je vingers of een nagelknippertje fijn te maken, is het veel efficiënter om je favoriete plantje te vermalen. Het kan misschien leuk zijn om plakkerige vingers te hebben na het uit elkaar pulken van een knopje, maar het is beter om de waardevolle marihuana-restanten in je pijp, bong of joint terecht te laten komen.

Iedereen die een marihuana-lifestyle leeft wil graag gebruik maken van de voordelen van deze tweedelige plastic molen die een basis, een deksel en tanden heeft voor het vermalen van de planten. Het is een perfecte beginners-molen voor marihuana-fans met een bescheiden budget.

Stel je voor dat je wat joints rolt voor een leuke avond met je vrienden. Je moet nog snel even je cannabis vermalen omdat je anders te laat komt, of je wil je pijp vullen met een nieuwe soort die je net gekocht hebt.

Je plukt wat van je favoriete plant en plaatst het in de basis van de molen, doet de deksel dicht en draait tot de cannabis perfect vermalen is.

Nadat je je marihuana hebt gemalen, zul je zien dat het veel makkelijker is om een joint te rollen die gelijkmatig en schoon brandt. Het gebruik van de molen levert je een veel betere rookervaring op. Bovendien is het met vermalen marihuana veel makkelijker om een brandend puntje te houden. Dikkere rookwolken en een zachter brandende plant zijn je beloning.

Onze molen is verkrijgbaar in blauw, rood, licht- en donkergroen en kleurloos. De deksel is versierd met de naam en de URL van Royal Queen Seeds zodat je gemakkelijk contact met ons op kunt nemen.

Ook voor ervaren leden van de cannabis-lifestyle is deze plastic molen een fantastische manier om te beginnen met het snel en efficiënt vermalen van je marihuana.

   

  By E. B. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Title : very good one
  Comment : Very good grinder, i like the spikes and the transparency and the material

  By K. C. on 01/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Best budget grinder I’ve used!
  Comment : Works very well for a budget plastic grinder. The magnet in the centre holds it together adequately and the RQS logo really sets this grinder off!

  By A. Z. on 16/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Хорошее качество
  Comment : Пользуюсь такими акриловыми гриндерами несколько лет,ниодин зуб несломался,пластик некрошется и отлично перемалывает до правильной муки.

  By R. M. on 07/Mar/2018 :
  (4)

  Title : Good old grinder
  Comment : Does it's job wears and gets stiff in a few weeks if used a lot but all plastic ones do well worth the money nice little compartment on top to store a gram or so for the road

  By L. E. on 29/Dec/2017 :
  (4)

  Title : Works perfectly!
  Comment : The grinder does his Job!

  By E. A. on 31/Jul/2017 :
  (4)

  Title : nice grinding for the buck!
  Comment : nice grinding for the buck!

  By P. V. on 22/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Grinder
  Comment : Very cool for this price.

  By V. S. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : the best
  Comment : this grinder is the best plastic grinder you will find! i am gonna order al 3 colors

  By J. M. on 17/May/2016 :
  (4)

  Title : Grindle
  Comment : Those classic grinders you just cant beat. if they didn't have magnets in they'd be perfect I reckon.

  By F. W. on 01/Apr/2016 :
  (4)

  Title : nice budget grinder for the road
  Comment : I have received this grinder as a free promo item with my last seeds order (which arrived swiftly and discretely packaged). The Grinder does a great job fluffing up the buds and provides for a good smoking experience. Of course this is just a cheap acrylic grinder, it doesn't look too great and it probably won't last forever, so while you won't want to put this on your living room table it serves it's purpose just perfectly with a small storage compartment to stash some bud and throw it in your backpack and enjoy a good smoke while out and about. 4 of 5 stars for a very functional and affordable gadget, just short of a five star rating because... well, it's just plastic...

  By J. F. on 02/Dec/2015 :
  (4)

  Title : Grinder
  Comment : Ils sont très bien pour un cadeaux ils grindent très bien


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Customers who bought this prodcuts also bought: