By Luke Sumpter

Ben je bladluis echt helemaal beu? Zit je met je handen in je haar vanwege rouwvliegjes, witte vlieg en bladmineerders? Je hoeft deze wietminnende beestjes niet langer te verdragen! Door de juiste soorten te selecteren, kun je de kans op plagen aanzienlijk verminderen. Ontdek hier de soorten wiet met de hoogste weerstand tegen plagen.


1. Special Queen 1

Special Queen 1

Haar naam zegt het al: dit is een vorstelijke strain! De compacte toppen van Special Queen 1 fleuren je kweekruimte of tuin op met prachtige paarse en gele kleuren. Ondanks dat ze met haar knappe uiterlijk veel nuttige insecten aantrekt, heeft ze een verrassend hoge weerstand tegen verschillende plagen. Zakt de moed je weer eens in de schoenen als je voor de zoveelste keer je wietplanten ziet bezwijken onder de druk van ongedierte? Plant dan eens wietzaadjes van Special Queen 1 om je kans op succes te maximaliseren.

Onze vaardige breeders creëerden deze strain door Power Bud en Skunk te kruisen. Deze ouders hebben van zichzelf ook een goede verdediging tegen hongerige insecten. Als je haar binnen kweekt, waar je hoe dan ook minder last van ongedierte hebt, bereikt deze strain een hoogte van 140cm. Na een bloei van 8 tot 9 weken loopt de opbrengst op tot wel 550g/m². Buiten kan ze wel 270cm hoog worden en daar produceert ze 500 tot 550g/plant.

Deze bijzondere strain heeft een THC-gehalte van 18% en een groot arsenaal aan aardse en fruitige terpenen. Special Queen 1 genereert een langdurige en fysiek ontspannende stone, die vooral in de avond heerlijk is.

Special Queen 1
23_genetic background_1 Power Bud x Skunk
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 200 - 270 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Special Queen 1

2. Hyperion F1

Hyperion F1

Sommige traditionele soorten zijn tot de tanden bewapend in de strijd tegen ongedierte, maar geen enkele trotseert grazende insecten zoals F1 hybride soorten dat doen. Van al deze geweldige soorten is Hyperion F1 toch wel het meest bestand tegen ongedierte. De breeders van Royal Queen Seeds gebruikten de genen van Amnesia, Lemon en de Spaanse autoflower Sin Tra Bajo Auto om deze waanzinnige strain te maken.

Omdat Hyperion F1 voortkomt uit inteeltlijnen (IBL's), zit ze boordevol hybride kracht. Dit betekent niet alleen dat de planten zich uniform ontwikkelen, maar ze zijn genetisch ook superieur voor wat betreft het afweren van ongedierte. Ze produceert ook meer cannabinoïden en terpenen dan de gemiddelde strain. En juist deze secundaire metabolieten zorgen ervoor dat insecten hun tandjes niet in de plant zetten.

Omdat de resistentie van Hyperion F1 zo hoog is, kun je een moeiteloze kweek verwachten. Deze snelle autoflower haast zich in slechts 80 dagen van zaad tot oogst. Haar toppen zitten boordevol THC en heerlijke terpenen zoals myrceen en farneseen. Zet je schrap voor een stimulerende en motiverende high, die je dagelijkse taken een stuk leuker maakt.

Hyperion F1
23_genetic background_1 Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
25_flowering time_1 50 - 55 days
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Motiverend, Slaperig, Vrolijk
110_harvest 80 - 85 dagen na ontkieming

Koop Hyperion F1

3. Medusa F1

Medusa F1

Heb je afgelopen zomer veel problemen met ongedierte gehad? Voordat je besluit de handdoek in de ring te gooien en voortaan binnen te kweken, moet je weten dat je meer macht hebt dan je denkt. Omzeil dit probleem door soorten wiet te kiezen met een hoge weerstand tegen plagen! Zet daarom Medusa F1 in je tuin! Na het kiemen van deze imposante strain kun je binnen 72 dagen een lonende opbrengst verwachten. Ze stamt af van zuivere ouderlijnen die verwant zijn aan de productieve indica Sugar Magnolia en de snelle hybride American Beauty.

De dichte toppen van Medusa F1 zijn bedekt met een dikke laag trichomen die overuren maken om hars te ontwikkelen met veel fytochemicaliën. Deze stroperige substantie bedekt de buitenkant van de toppen. Het bevat vluchtige moleculen die ongedierte dwingen hun maaltijd elders te halen. Als je vooral bezorgd bent over insecten, kun je de natuurlijke weerstand van Medusa F1 versterken door combinatieplanten in de buurt neer te zetten. Denk aan basilicum, dille en komkommerkruid. Deze soorten trekken roofinsecten aan waardoor plagen snel in aantal afnemen.

Afgezien van de indrukwekkende weerstand tegen ongedierte, maakt Medusa F1 ook na de oogst indruk. Ze bevat veel THC, myrceen en farneseen waarmee ze een heerlijke, fysieke stone opwekt. Een echte aanrader!

Medusa F1
23_genetic background_1 Sugar Magnolia x American Beauty
25_flowering time_1 40 - 45 dagen
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Creatief, Fysiek Ontspannend, Gebalanceerd, Slaperig
110_harvest 70 - 75 dagen na ontkieming

Koop Medusa F1

4. Milky Way F1

Milky Way F1

Milky Way F1 heeft een ongekende weerstand tegen plagen, ongeacht waar je deze wietplant kweekt. Zet haar in je kweektent, kas, polytunnel of in een tuinbed. Dankzij haar hybride kracht en rijke arsenaal aan defensieve chemische verbindingen, kunnen bladluizen, spintmijten en rouwvliegjes een stuk minder schade aanrichten.

Milky Way F1 dankt deze kwaliteiten aan inteeltlijnen, gerelateerd aan Blue Mammoth, Blue Dream en Sin Tra Bajo Auto. Milky Way F1 is een snel groeiende F1 hybride die gemiddeld hoog wordt. In slechts 74 dagen na het kiemen, kun je een heel behoorlijke oogst verwachten.

Als een comfortabele, fysieke impact helemaal jouw ding is, dan valt Milky Way F1 prima in de smaak. Haar toppen produceren een schat aan metabolieten, waaronder THC, CBG, myrceen, pineen, caryofylleen en limoneen. Deze chemicaliën smaken niet alleen zoet en fruitig, maar trakteren ook op een diep ontspannende, lichamelijke stone waarmee je stevig in het hier en nu blijft.

Milky Way F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
25_flowering time_1 42 - 45 dagen
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Creatief, Euforisch, Fysiek Ontspannend
110_harvest 70 - 75 dagen na ontkieming

Koop Milky Way F1

5. White Widow

White Widow

Voor telers in hete droge regionen, natuurlijk, jullie hebben een overvloed aan zonlicht, maar de wind kan de planten doen uitdrogen. Gecombineerd met hoge temperaturen, kan het een hele klus zijn om je planten goed te verzorgen. Nog erger, insecten kunnen echt een probleem zijn in de lange hete zomers, zelfs binnenshuis. Je hebt echt wel iets bijzonders nodig als je cannabis wilt oogsten onder deze condities. Je hebt White Widow nodig.

White Widow
23_genetic background_1 White Widow S1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 190 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Krachtig, Stoned

Koop White Widow

De meeste van onze cannabissoorten zijn niet voor de poes, maar deze 5 bovenstaande zijn in het bijzonder stevig. Alle 5 staan ze hoog aangeschreven en doen ze precies wat je van ze verwacht. Oogst grotere opbrengsten zonder een hoop gedoe. Voeg wat van deze bonen toe aan je groei-show alsjeblieft!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.