Fruit Spirit is een bekende mix van Cannabis Indica- en Cannabis Sativa-stammen. Het eindproduct staat bekend om zijn buitengewone high en geweldige smaak van rijpe bessen en zomerzon. De plant heeft vooral een Sativa-effect en is een favoriet van wietliefhebbers die houden van een high die ze toestaat hun werk te blijven doen. Fruit Spirit is een prima keuze voor beginnende marihuana-telers omdat de plant gemakkelijk te kweken is. Experts hebben de mogelijkheid om de voedingsniveaus te perfectioneren waarmee hogere THC-gehaltes te bereiken zijn.

Fruit Spirit is ideaal voor zowel de indoor- als de buitenkweek. De zaden kunnen ontbloemen in een kleine 8 weken nadat het lichtschema is ingesteld op 12 uur duisternis. Met een hoogte van 50 tot 60 centimeter beloont Fruit Spirit de indoor-tuinier met grote oogsten van 50 tot 60 gram per vierkante meter. Het maakt deze cannabisstam ideaal voor kwekers op zoek naar grote oogsten en goed met THC gevulde knopjes. Door zijn Sativa-oorsprong heeft de plant heeft een lichte neiging om te rekken. Als de hoogte belangrijk is passen gevorderde kwekers technieken toe om de plant vroeg te laten bloemen.

Fruit Spirit is volledig vrouwelijk, zodat er nooit mannelijke bloemen zijn die de toppen in een berg zaden kunnen veranderen. Van de stam zijn ook goed moeders te maken, en tuiniers kunnen beschikken over klonen die vanuit afgesneden stekjes binnen 2 weken volledig zijn geworteld. Omdat deze stam Sativa-dominante eigenschappen heeft, rekt hij tijdens de eerste 4 weken van ontbloemen, wat goed werkt onder groene omstandigheden. Met een zijn superzoete smaak behaalt de vrouwelijke Fruit Spirit meer dan 20% THC. De plant is ook een uitstekende optie voor buitentuinen, en is resistent tegen schimmel en meeldauw waardoor hij zeer geschikt is voor vochtige locaties.

Royal Queen Seeds levert een geweldige vrouwelijke Fruit Spirit-stam die zijn naam dankt aan een milde rookervaring en een zoete smaak van rijpe knoppen. De plant is een favoriet van rokers die houden van een cannabis die smaak, geur en een blijmakende high combineren met een knallend einde. Deze stam vindt zijn oorsprong in een vroege kruising tussen Blueberry en White Widow; wietliefhebbers vinden de eigenschappen van beide stammen terug in Fruit Spirit. De voordelen van deze kruising maken dat de planten zowel binnen als buiten snel groeien. De bijzondere stam combineert de beste eigenschappen van twee van de meest populaire marihuanastammen ter wereld.

De Blueberry-marihuanastam bestaat al sinds eind jaren 70, begin jaren 80, en werd oorspronkelijk gekweekt door een van de bekendste marihuanakwekers: DJ Short. Blueberry is een kruising van drie stammen: een hoogland Thai, een paarse Thai en een Afghaanse man. Blueberry dankt zijn naam aan zijn veelzeggende smaak en de blauwe kleur op de knopjes en bladeren. De Blueberry-marihuanastam is een winnaar van de Cannabis Cup. De plant produceert buitengewone medicinale kwaliteitnugs die bekend staan om hun euforische high waarmee het aan het eind van de dag goed ontspannen is. De Sativa-invloed van Blueberry is aanwezig in Fruit Spirit en de plant geeft, afhankelijk van de groeicondities, dezelfde blijmakende high en paarse kleur.

Perfect bijdragend aan de cerebrale en onmiddellijke effecten van Blueberry is White Widow toegevoegd aan de Fruit Spirit-mix. Dit zorgt ervoor dat de marihuanastam een ongelooflijk hoog THC-gehalte heeft. White Widow is één van de beroemdste cannabis-stammen ter wereld en won dan ook de Cannabis Cup in 1995. De plant is oorspronkelijk gekweekt door Shantibaba en er wordt gezegd dat het een kruising is tussen een Braziliaanse Sativa en een Indica die voor het eerst gespot is door een kweker tijdens een reis door India. Toen Shantibaba India bezocht, ontmoette hij een kweker die planten kweekte met het hoogste trichomen-gehalte. Hij bracht wat zaden mee naar Amsterdam. White Widow staat bekend om zijn optimale harsproductie en draagt bij aan de smaak en grote high van Fruit Spirit.

Fruit Spirit Feminized
Indoor cannabiskwekers kunnen hun Fruit Spirit-planten laten bloemen terwijl ze nog klein zijn, en ervoor zorgen dat ze klaar zijn voordat ze een hoogte van 1 meter bereiken. Op deze manier levert een plant 30 tot 40 gram marihuana. Onder een 600 watt lamp in een tent of indoor-ruimte kan 400 gram per vierkante meter geoogst worden. Fruit Spirit doet het ook prima buiten en kan dan 2 meter hoog worden. Bij het outdoor kweken van marihuana geeft Fruit Spirit een hoge opbrengst; ervaren kwekers oogsten met gemak meer dan 1 kilo per plant.

Gana-liefhebbers die deze Sativa-dominante plant al in hun tuin hebben geprobeerd geven op over de geweldige smaak en fruitige knopjes die er glazig uitzien van de trichomen. Omdat Fruit Spirit goed werkt onder zowel groeilampen als in de zon is het een uitstekende keuze die kwekers beloont met grote opbrengsten en marihuana van medicinale kwaliteit. De plant gedijt ook goed indoor met behulp van hydro-technieken. Door toevoeging van extra voedingsstoffen in de vijfde en de zesde week van het bloemen zullen de planten snel zwaarder worden.

Buy Feminized Fruit Spirit Cannabis

Fruit spirit is het allernieuwste resultaat van de eindeloze zoektocht naar nieuwe smaken die je smaakpapillen prikkelen bij elk trekje van de joint/bong. Dit marihuanaras is één van de zoetste skunksoorten die we ooit hebben aangetroffen.

BUY FRUIT SPIRIT SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.