By Luke Sumpter

Cannabishamburgers behoren tot de gemakkelijkste en lekkerste gerechten die je kunt bereiden als het gaat om koken met cannabis. Onderzoek heeft aangetoond dat het eten van te veel vlees niet gezond is, dus is het een goed idee om zich te focussen op het gebruik van minder, maar wel kwaliteitsvlees. Als je liever geen vlees gebruikt, kan dit recept worden aangepast aan een veganistisch dieet door het gebruik van soja-derivaten.

KIEZEN VAN JE INGREDIËNTEN

Hamburgers zijn één van de makkelijkste recepten die je kunt maken, waardoor dit een geweldige instap is voor degenen die willen experimenteren met cannabis in de keuken. Gehakt is de basis voor elke hamburger, en het wordt aanbevolen om goed vlees te vinden - van een lokale biologische boer, of afkomstig uit een land met een strenge dier en landbouw regelgeving. Voor een sappige cannabis-toegediende hamburger, moet het gekozen vlees vrij vet zijn.

Als het gaat om de cannabis die je gaat gebruiken, wil je gedroogde toppen gebruiken. De soort die je kiest zal het type effect en potentie bepalen, dus kies iets wat je favoriet is. Persoonlijk, gebruiken wij graag ICE voor de ultieme ontspanning. Hoe dan ook, een halve gram is meestal genoeg voor een paar grote hamburgers, maar kan worden aangepast aan jouw ervaring.

INGREDIËNTEN VOOR TWEE HAMBURGERS

500g rundergehakt (of veganistisch plaatsvervanger)

1 ui, fijn gesneden

0,5 g cannabis toppen, gedecarboxyleerd vervolgens fijngemalen

1 ei, losgeklopt

Kruiderijen, zoals paprika, peper, zout en knoflook

Garnering

Hamburger broodjes

Sla, tomaat, ui, komkommer, of een andere groente die je op het broodje wilt

Specerijen

Kaas

INSTRUCTIES

Het maken van jouw hamburgers is ongecompliceerd, volg gewoon deze instructies. Je zult je handen hiervoor gebruiken, en het zal beter werken als ze nat en schoon zijn.

marijuana burger1. Decarboxyleer je cannabis in de oven, maal het fijn, en verwijder kleine takjes. De bloemen moeten zo fijn als poeder worden. Een koffiemolen kan hier goed voor zijn.

2. Meng het vlees, gesneden ui, cannabis, ei en kruiden in een kom. Meng alles samen met de hand tot een gelijkmatige consistentie is bereikt.

3. Neem je mix en druk het plat op een schoon oppervlak tot een gelijke dikte. Een beetje bloem op het oppervlak voorkomt dat het vlees erop blijft plakken. Je moet dikke, ronde hamburgers maken die klaar zijn om te bakken.

4. Til de hamburgers voorzichtig op met een flipper of een spatel, en leg ze voor een paar uur op een bord in de koelkast.

5. Vervolgens komt het bakken. De hamburgers kunnen in een pan worden gebakken of gegrild op een barbecue.

5a. Je kunt ze in een pan bakken met een beetje olijfolie. Verhit de pan tot een hoge temperatuur. Leg de hamburgers erin en draai ze na een minuut om. Dit zal het vlees af te dichten, waardoor de sappen erin blijven. Je kunt op dit moment meer zout en kruiden toevoegen. Zet het vuur lager op een gemiddelde temperatuur en bak 5-10 minuten door, afhankelijk van de kwaliteit van het vlees en hoe rauw je wilt dat het midden is - draai de hamburgers af en toe om. Als je kaas wilt, moet je deze een paar minuten voordat je klaar bent met bakken toevoegen en een beetje laten smelten.

5b. Op een barbecue, zorg ervoor dat je grill goed heet is. Je moet in staat zijn om je hand een paar seconden boven de grill te houden voordat het pijnlijk wordt. Gooi de hamburgers op de grill en draai ze na 1 minuut om, om het vlees af te dichten. Bak 5-10 minuten door, afhankelijk van de kwaliteit van het vlees en hoe rauw je wilt dat het midden is - draai de hamburgers af en toe om. Als je kaas wilt op je hamburger, voeg deze een paar minuten voordat je ze van de grill afhaalt toe.

Als je een vlees liefhebber bent en je wilt technisch worden, zal een vleesthermometer enorm helpen om de vooruitgang van je hamburgers bij te houden. Door de punt in het midden van je stuk vlees te steken, zul je de interne kooktemperatuur te weten komen. Bij 60 ° C zal je cannabis-toegediende hamburger rauw zijn, bij 70 ° C medium, en bij 80 ° C, zal hij gaar zijn. Bij meer dan 80 graden is de hamburger verbrand.

Het enige dat je nog moet doen, is de hamburger broodjes en garnituren klaar maken, wat je naar eigen smaak kunt doen. Dat is alles! Als je graag bier drinkt bij cannabis (sommigen haten het), dan zul je het de perfecte begeleiding voor je hamburger vinden. Vergeet niet dat het 45 minuten tot 2 uur kan duren voordat cannabis eetwaren effect hebben, dus wees geduldig! Geniet ervan!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.