By Luke Sumpter

Kan je relatie wel wat spanning gebruiken? Zoek je toevlucht niet in cocktails na het eten, maar geniet met je wederhelft van een joint of edibles. Naast de vele gezondheidsvoordelen die dat heeft, helpt cannabis je om je partner op verschillende niveaus meer te waarderen. We leggen het uit:

CANNABIS ZORGT VOOR BETERE SEKS

Daar beginnen we maar mee. Seks hebben als je high bent, is veel beter dan wanneer je nuchter bent. En het is miljoenen keer fijner dan als je dronken bent. Je bent beide meer ontspannen en minder geremd. Zelfs de kleinste aanraking zorgt ervoor dat je huid keer op keer tintelt van de prikkelende, erotische sensaties.

Wiet zorgt ervoor dat je op alle fronten gevoeliger bent. En het heeft nog meer effect op je erogene zones. Echt waar! Je edele delen zitten boordevol cannabinoïdereceptoren. Uit onderzoek blijkt daarbij dat je lichaam zelf endocannabinoïden afgeeft tijdens een orgasme. Als je voor de seks cannabis rookt, stimuleer je dat.

Het zorgt bovendien voor een betere doorbloeding. Dat is belangrijk voor mannen, omdat ze daardoor een betere erectie krijgen. Maar het is ook effectief voor vrouwen. Een milde tot gemiddelde high verbetert de doorbloeding van de vaginale zone. Dat zorgt voor meer gevoeligheid en opwinding. Als het aanslaat, voel je al na een aantal minuten een warmte door je heen stromen. Je komt daarbij sneller en intenser klaar. Als je het nog nooit hebt geprobeerd, dan raden we het zeker aan.

Wil je hier meer over weten? Lees dan dit artikel over het verbeteren van de seksuele intimiteit met cannabis.

MINDER STRESS BETEKENT EEN BETERE CONNECTIE EN MINDER RUZIE

Een goede relatie is soms hard werken. En dat werk, in combinatie met alledaagse problemen, veroorzaakt af en toe stress. Iedereen heeft wel eens een woordenwisseling, maar als je niet oppast, loopt het uit de hand. En als je nooit bekvecht, levert dat soms ook stress op. Als je je inhoudt, krop je je ergernissen op. Dat zorgt uiteindelijk voor problemen in je relatie.

MINDER STRESS BETEKENT EEN BETERE CONNECTIE EN MINDER RUZIE

Cannabis is een geweldig middel om te ontspannen en je emotioneel met elkaar te verbinden. Het helpt je om diepere gesprekken te voeren en aan vertrouwen te bouwen. Ook lukt het met cannabis beter om eventuele problemen te bespreken in een kalme, veilige omgeving. Als de spanningen weer eens hoog oplopen, pak je stash er dan bij en steek een joint aan. Dat kalmeert alles meteen en levert minder drama op. Bovendien geeft het jullie beide een breder perspectief.

Heb je je eigen problemen onder controle? Dan ben je pas in staat te werken aan minder belangrijke dingen, zoals honger, wereldvrede en de zin van het leven.

JE LACHT MEER EN LACHEN IS GOED VOOR JE RELATIE

Lachen is overal goed voor. Het zorgt voor een lagere bloeddruk, vermindert stress, maakt iedereen blij en brengt mensen bij elkaar. Problemen lijken minder groot na een stevige lachbui. Bovendien lukt het ons daardoor beter om dingen los te laten. In een goede relatie is geen plaats voor wrok.

Cannabis staat erom bekend mensen op te vrolijken. Dus als je zin hebt in een spontane giechelbui met je allerliefste, kies dan gewoon de juiste strain. Ga voor een lichte sativa die niet al te ‘trippy’ is. Paranoia is tenslotte niet iets om een grapje over te maken!

MET WIET HEB JE EEN GEZAMENLIJKE HOBBY

Gedeelde interesses en hobby’s waar je allebei van geniet, helpen je om je met elkaar verbonden te voelen. Roken en naar festivals gaan, is een ding, maar je eigen cannabis kweken, is nog beter. Je bespaart daarmee ook geld dat je kunt besteden aan andere zaken om je liefde te tonen. Misschien een weekendje Amsterdam?

Het kweken van wiet is makkelijk en kun je het hele jaar doen als je een binnenkweekruimte realiseert. Als je het kweken eenmaal onder de knie hebt, biedt de overvloedige voorraad oneindig veel mogelijkheden om je interesse uit te breiden. Je maakt er bijvoorbeeld edibles, extracten, topicals of andere dingen mee. Bovendien deel je in de trots van het samen zorgen voor de meest interessante plant ter wereld; van zaailing tot aan de oogst.

Wil je graag proberen om cannabis te kweken? Lees dan eerst dit overzicht van de 5 beste strains voor betere seks.

CANNABIS ZORGT VOOR LEUKERE MAALTIJDEN

De meeste stellen eten dagelijks ten minste een maaltijd samen. Of je nu uiteten gaat of thuis eet, met cannabis smaakt en ruikt het altijd beter. Je houdt er soms ook de munchies aan over, maar oké. Houd je een beetje in, tenzij het motto van je partner ‘hoe groter, hoe beter’ is.

De juiste strain geeft je wellicht ook de motivatie en energie om na een dag hard werken een gebalanceerde maaltijd te maken. Daardoor geef je niet toe aan de verleiding een zak vette snacks te halen. Zo zorg je voor balans en dat je niet teveel eet. Bovendien heb je iets om samen van te genieten.

CANNABIS ZORGT VOOR LEUKERE MAALTIJDEN

MAAR MIJN PARTNER GEBRUIKT GEEN CANNABIS!

Er rust steeds minder een taboe op het gebruik van cannabis nu het op steeds meer plekken legaal is. Bovendien realiseert het grote publiek zich meer en meer welke gezondheidsvoordelen de plant heeft. Nieuwe gebruikers die geen tabak roken, kiezen meestal voor een consumptiemethode zonder verbranding. Een vaporizer of edibles zijn bijvoorbeeld soms een betere keus dan het rollen van een joint of lurken aan een bong. Totdat je lichaam is gewend aan de effecten van THC, zou je moeten kiezen voor een milde strain. Daardoor houdt je partner de controle. Door een onprettige high kan je geliefde namelijk weleens van gedachten veranderen, mocht hij/zij openstaan voor het idee samen wiet te gebruiken. Soms is het zelfs beter te beginnen met een strain die veel CBD bevat en slechts 5–10% THC. Daardoor krijgt je partner een mild, licht gevoel dat ontspannen en dromerig is. Je loopt daarbij praktisch geen risico op paranoia.

Kun je wel wat advies gebruiken over hoe je dit onderwerp aansnijdt? Lees dan dit artikel over hoe je met je partner praat over cannabisgebruik. Breek het ijs voorzichtig en gebruik een van de genoemde tips. Ben je echt nerveus? Neem dan gerust wat wiet voordat je het gesprek aangaat.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.