HONEY CREAM INDICA IS EEN GOED MEDICIJN

De toast van Spanje, het vrouwelijke zaad van de Honey Cream, is volgens experts een rustige en productieve cannabis-stam. Deze klassieke marihuana-stam uit Spanje is inmiddels wereldwijd populair. Het is een pure Indica-hybride van Maple Leaf Indica, White Rhino en BlueBlack. De Maple Leaf is een geweldige Indica-stam met grote knopjes en dikke bladeren bedekt met trichoom-kristallen. Maple Leaf komt uit de Hindu Kush van Afganistan. De plant smaakt zoet met een sinaasappel-twist. Veel mensen zeggen dat het een afrodisiacum is; ontspannend met een rustige lichaamsbuzz. De White Rhino-kruising is een mix van White Widow en een Noord-Amerikaanse Indica zonder naam. De knopjes staan bosjesachtig op de stevige stam. Net als Maple Leaf komt White Widow uit Afghanistan en Noord-Amerika, maar het groeit ook in Brazilië en India. White Wodow geeft een medicinale boost. Gebruikers roemen de rustgevende effecten van de plant die veel pijntjes wegneemt. De BlueBlack gemixt met de Honey Cream Indica hybride is een skunk-wiet met een hint van fruitige blaadjes en druiven, voor een Indica-gebaseerde euforische anti-stress hybride-bloem. Honey Cream is een fijne mix van enkele van de meest klassieke Indica's en geeft een zoete aard-high. Gebruik het after-dinner voor een blije en productieve medicinale high. Veel mensen zien het als erg ontspannend; een oplossing voor fysieke klachten en een boost voor mentale activiteiten.

Honey Cream combineert het beste van het beste. De smaak is complex, sterk en zoet. De naam komt voort uit zijn rijke karamelgeur. De Royal Queen zaden creëerden een klassieke, gemakkelijk te telen en onderhouden Indica-dominante plant die plat is en dus dicht bij de grond groeit voor een grotere oogst en een hogere potentie. De plant ziet er bosjesachtig uit en heeft een zwaar bladerdek. De knopjes van de plant glinsteren van de trichomen en het THC-dragende hars staat op de stam. De plant groeit, in de klassieke Indica-stijl, als korte bosjesachtige plant met klieren met heel veel hars. Met 600 watt verlichting heeft het een indoor-groeiseizoen van twee maanden nodig voordat er geoogst kan worden. De plant produceert gemiddeld rond de 500 gram potente bloem. Kwekers wachten soms iets langer. Het buiten kweken van Honey Cream biedt extra voordelen. De stam geeft dezelfde opbrengst maar kan eerder in de herfst geoogst worden. Honey Cream bereikt een hoogte tussen de 100 en 140 centimeter en heeft een hoog THC-gehalte. Het is beschikbaar in zaadpakjes van één, drie of vijf vrouwelijk zaden.

De reviews van deze stam zijn overweldigend, en hij krijgt een A-graad van Medical Marijuana Strains Dot Com. De kiemgehaltes zijn foutloos, zegt men. De toppen zijn zeer plakkerig en kwekers wereldwijd roemen de aromatische geur en smaak. Volgens een laatste onderzoek is de verhouding 90% Indica en 10% Sativa. Reviewers beschrijven de smaak als een mix van zoet en kruidig met een hint van skunk en mest, soepel met een romige vanille-hasj. De effecten zijn snel en krachtig, of zoals één reviewer zegt: “zit stil en blijf”. Honey Cream is ideaal voor de avond; gebruikers melden goede resultaten bij het kijken naar de TV, seks, en het luisteren naar muziek. Het is sterk en werkt na een paar hits heel snel. Mensen met PTSS behalen goede resultaten met Honey Cream omdat het stress vermindert, eetlust bevordert en pijn wegneemt.

Honey Cream Feminized Cannabis seeds

Veel mensen roken Honey Cream of nemen het in, maar slimme gebruikers vaporiseren het voor het beste resultaat. Het werkt zelfs beter wanneer het gevaporiseerd wordt. Vaporiseren is de beste manier om alle THC binnen te krijgen en overbodig en giftig plantmateriaal uit de longen te houden. Bovendien zijn vaporizers in prijs gedaald. De temperaturen in de vaporizer kunnen oplopen van 180 tot 240 graden Celcius, wat de beste resultaten levert. Bij het vaporiseren worden de giftige materialen geëlimineerd zodat de psycho-actieve THC-ingrediënten de longen schoon en krachtig kunnen bereiken. Laboratoriumonderzoek van Californië NORML en de Multidisciplinary Association for Psychological Studies, MAPS, hebben aangetoond dat dampen de beste effecten met cannabinoids geven terwijl het rookgif verwijderd wordt. Cannabisrook bevat namelijk stoffen die slecht zijn voor longen en luchtwegen, en door verbranding komen die kankerverwekkende stoffen, zoals polynuclear aromatic hydrokoolstof, vrij. De koude schone dampen van het verbranden van de psycho-active stoffen zijn prettiger voor de smaakpapillen en leveren de beste medicinale en psychologische effecten.

Vaporiseren is de beste en nieuwste manier om een optimaal effect te bereiken en maximaal van de smaak te kunnen genieten, samen met het direct innemen van Honey Cream Indica in eten, drinken en snoep. Roken werkt ook als je dat wilt. Het eindeffect is een krachtige gebalanceerde lange en diepe high met een snoepsmaak. De geur is die van een goede wierook of geurkaars. De reis met Honey Cream begint met vrouwelijke zaden van Royal Queen Seeds. De Honey Cream bestaat al 15 jaar en staat bekend om zijn superkwaliteit THC van 17 tot 20%. De plant laat zich perfect binnen kweken maar doet het ook goed in buitenomgevingen. De stam kan tot wel 1 kilo aan gedroogde knopjes opleveren in een kort binnenseizoen van 8 tot 9 weken. Honey Cream is de Indica mengstam van de toekomst; hij is nu beschikbaar bij Royal Queen Seeds. De toppen zijn donker en plakkerig en leveren een medicinale topkwaliteit. En natuurlijk heeft het die duidelijke karamelsmaak waar iedereen van houdt.

Honey Cream Fast Flowering Cannabis

De smaak van Honey Cream is zoet en enigszins aardachtig en hij ruikt zelfs nog zoeter, bijna karamelachtig. Hoewel deze zoete, dikke karamelgeur het meest prominent naar voren treedt, kunnen er dankzij het complexe genenpakket verschillende smaken en geuren van de plant afkomen.

BUY HONEY CREAM SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.