By Ryan Najjar

Als je een menu bekijkt en een toetje met honing een van de opties is, dan kunnen we ons voorstellen dat je daarvoor gaat. We raden je aan om dat instinct te volgen, wanneer je weer een soort kiest om te kweken. De schitterende, genuanceerde en heerlijk zoete Honey Cream is een uitstekende toevoeging aan elke kweekruimte en tuin. Ze zag het levenslicht in Spanje en is geliefd in haar thuisland, maar nu staat ze op het punt de wereld te veroveren.

HONEY CREAM: GENETISCHE ACHTERGROND

Een van de dingen die we het meest waarderen aan deze soort, is de complexiteit ervan. Honey Cream vindt haar oorsprong niet in één of twee, maar in wel drie verschillende voorouders. Wat nog mooier is, is dat deze allemaal op zichzelf een uitstekende reputatie hebben.

De eerste voorouder, BlueBlack, is een kruising van Blueberry en Black Domina, twee zwaargewichten. Het is een indica-soort, beroemd om haar zoete en pittige bessensmaak. De tweede, Maple Leaf Indica, stamt af van een Afghaans indicalandras die bekendstaat om een krachtige lichamelijke high. De laatste ouder, White Rhino, heeft Afghaanse, Braziliaanse en Zuid-Indiase roots. Mensen roemen deze soort om het feit dat ze blowers een sterke en snelle high biedt, gevolgd door een golf van euforie.


• Honey Cream is een genetische mix van BlueBlack, Maple Leaf Indica en White Rhino.

EFFECTEN VAN HONEY CREAM

Ook met een beheerste 16% THC biedt Honey Cream een stevige high. Aangezien de ouders alle drie indica’s zijn, mag je een verdovende en kalmerende ervaring van deze soort verwachten. Wanneer je wilt ontspannen na een lange dag of sneller in slaap wilt vallen dan gewoonlijk; dit is de strain die je moet hebben. Ze is echter niet alleen goed voor een stevige couch-lock. Steeds meer medicinale gebruikers zijn deze soort ook gaan gebruiken om klachten te bestrijden. Mensen met slapeloosheid, chronische pijn en zelfs gespannen spieren blijken er baat bij te hebben. Ondertussen blijven er nieuwe onderzoeken verschijnen.


• Honey Cream geeft gebruikers een stoney, slaperige high en sommigen gebruiken haar tevens om klachten te verlichten.

SMAAK EN AROMA VAN HONEY CREAM

We weten zeker dat het water je in de mond is gelopen, bij het zien van deze naam. Maak je geen zorgen, dat is bij ons ook zo. Qua smaak merk je allereerst een mix van zoete en aardachtige sensaties op. Het aroma is echter het ware succesnummer en de reden voor de naam. De kamer vult zich onmiddellijk met een allesoverheersende zoete geur, geïnfuseerd met iets wat op honing of karamel lijkt. Deze geuren gaan vergezeld van andere aroma's, maar door de zoetigheid zijn die vrij subtiel.


• Honey Cream heeft een zoete, aardachtige smaak, met aroma’s van honing en karamel, naast andere subtiele nuances.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

TEELTEIGENSCHAPPEN VAN HONEY CREAM

Als je bekend bent met de wijze waarop andere indica’s groeien, heb je alvast een beeld van hoe Honey Cream eruitziet. Ze blijft relatief klein, met een maximale hoogte van 160cm binnen en 2,5m buiten. De plant is echter niet traag met haar productie. Ze wordt overal vrij bossig, maar is vanboven werkelijk enorm, met compacte, langwerpige toppen. Wanneer alles achter de rug is, oogst je binnen tot 550g/m² en buiten 675g/plant. Dankzij recente ontwikkelingen, is de bloeitijd korter dan ooit. Ze is zelfs zo snel, dat ze al na 6-7 weken bloeien rijp is! Indien je buiten kweekt, betekent dit dat de oogsttijd rond het begin van oktober ligt. Maak echter niet teveel haast. Door haar namelijk iets langer te laten staan, bereik je hogere opbrengsten.


• Honey Cream groeit als een klassieke indica.
• Ze is 6-7 weken na aanvang van de bloeifase te oogsten.

TOT SLOT

Er is niet veel nodig om een soort te kiezen met de naam “Honey Cream”. Toch hopen we dat dit overzicht je geïnspireerd heeft. Dankzij de sterke ontspanning, een zoete smaak en een nog zoetere geur, kan het met deze soort niet misgaan. Gecombineerd met het feit dat ze sneller klaar is dan de meeste andere soorten, is Honey Cream moeilijk te verslaan.

• Met een snelle bloei, kalmerende effecten en zoete geuren en smaken is Honey Cream een ware toonaangevende soort.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.