By Steven Voser

Tegenwoordig zijn er veel soorten wiet verkrijgbaar met allerlei smaken, van sterk en heftig tot subtiel en zuur. Ben je op zoek naar iets sterks? Dan is Sweet Skunk Automatic echt iets voor jou. Deze soort biedt stevige trekken met heerlijke zoete en kruidige ondertonen. Maar wat kun je nog meer verwachten van deze plant? Hieronder duiken we in alle eigenschappen die deze Skunk een must-buy maken.

WAT IS SWEET SKUNK AUTOMATIC?

Sweet Skunk Automatic is een krachtige, feminized autoflower, afkomstig van een kruising tussen Early Skunk, Critical en ruderalis. De eerste is een vlugge fotoperiodieke soort, boordevol originele Skunk #1-genen. Deze prijswinnende cultivar biedt ook een formidabele high voor zowel geest als lichaam. De volgende in de stamboom is Critical, een robuuste hybride die geprezen wordt om haar ongelofelijke productiepotentieel en extreme robuustheid. Wat is nou een betere manier om skunk-genen naar een hoger niveau te tillen?

Voor het realiseren van Sweet Skunk Automatic was echter ook hoogwaardige ruderalis essentieel om haar uit te rusten met autoflowering eigenschappen. Deze gerenommeerde combi van oudersoorten voorzag het resultaat van een genetisch profiel met 10% sativa, 60% indica en 30% ruderalis. Hiermee is Sweet Skunk Automatic een makkelijk te kweken plant die een royale opbrengst en zoete, skunky wiet genereert. Bovendien kunnen kwekers van alle niveaus haar kweken!

HET KWEKEN VAN SWEET SKUNK AUTOMATIC

Met Sweet Skunk Automatic krijg je het beste van twee werelden. Dit is namelijk een simpele, betrouwbare en robuuste plant die je succesvol binnen en buiten kunt kweken. Ongeacht waar je kweekt, deze soort doet er gemiddeld 8-9 weken over om te volgroeien.

Sweet Skunk Automatic komt zelden boven de 100cm uit. Daarmee is het een verstandige, onopvallende keuze voor de ruimtebewuste kweker. De oogsten zijn weliswaar niet zo omvangrijk als van sommige fotoperiodieke soorten, maar nog zeker respectabel met 400–450g/m² binnen en grofweg 110g/plant buiten. En zoals het gezegde luidt: “kwaliteit gaat boven kwantiteit”.

Sweet Skunk Automatic is een geweldige keuze voor beginners. De plant groeit namelijk zonder al te veel poespas en gedijt in verschillende kweekomgevingen en bij diverse temperaturen. Wil je graag buiten kweken? Dan trakteert ze je op een aangename kweek dankzij haar robuuste genen. Deze onderhoudsarme plant heeft sterke, maar zoete, skunky toppen die je niet kunt weerstaan.

Sweet Skunk Auto

Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Early Skunk x Critical x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 15% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Cerebral and uplifting
 

Buy Sweet Skunk Automatic

 

SWEET SKUNK AUTOMATIC: EFFECT

Na het oogsten is het tijd om te genieten van het resultaat. Met 15% THC laat deze soort je brein niet exploderen, maar is ze wel aangenaam om met vrienden te delen.

Sweet Skunk Automatic biedt een rustgevende, maar intense full-body high. Deze is geschikt voor stoners die graag in extase raken en chillen. Slechts enkele trekken zijn voldoende om euforische gevoelens te ervaren. Deze soort weet daarbij altijd te zorgen voor een goede vibe.

AROMA EN SMAAK VAN SWEET SKUNK AUTOMATIC

Zoals we vermeldden, heeft Sweet Skunk Automatic een zoet, skunky en scherp aroma. Dit komt ook zeker tot uitdrukking in de smaak. Dankzij intense, maar lekkere smaken met vleugjes fruit en specerijen biedt ze complexe, bevredigende rook waar je geen genoeg van krijgt.

CONCLUSIE OVER SWEET SKUNK AUTOMATIC

Zoals je ziet, scoort Sweet Skunk Automatic vrijwel op alle fronten. Het is een robuuste, makkelijk te telen plant, met de iconische smaak en het effect van Skunk. Zodoende biedt ze alles wat je gewend bent van een hoogwaardige hybride. Deze Skunk is niet alleen zoet; ze is ook super speciaal.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.