By Miguel Ordoñez

Misschien zie jij jezelf als een ervaren roker, maar heb je ook de accessoires om dat te bewijzen? In dit artikel verdiepen we ons in de top 6 accessoires voor wiet roken.

DE 6 BESTE ROOKACCESSOIRES VOOR WIET

Als we het over rookaccessoires hebben, dan bedoelen we van alles. Van instrument-onderdelen tot parafernalia en van loungewear tot aanstekers. Met al deze accessoires til je jouw rook- of vape-ervaring naar een nog hoger niveau van comfort en gemak.

1. RQS STASH POT

Je bent net thuis na een zware dag op het werk en je hebt iets nodig om te ontspannen. Tijd dus om je voorraad wiet erbij te pakken. Velen van ons zijn hun dagen als stoner begonnen met wiet in een oud blik of leeg jampotje. We weten nu echter dat dat niet altijd de beste manier is om je cannabis te bewaren. Maak daarom kennis met de RQS Stash Pot.

Deze hoogwaardige, luchtdichte pot heeft niet alleen een kindveilig schroefdeksel. Hij heeft namelijk ook een externe hoes en extern deksel, zodat je je voorraad wiet langer kunt bewaren dan in ouderwetse bakjes. En natuurlijk staat het RQS-logo op de voorkant. Deze pot houdt verdachte geurtjes binnen en is dan ook perfect voor clandestiene rooksessies onderweg.

Deze gestroomlijnde zwarte stash pot is verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 110–450g. Zowel voor kleine als grote verbruikers is er dus wat wils.

RQS STASH JAR

2. RQS POLLINATOR GRINDER MET MOLEN

Met de voorraadpot in de hand, moet je nu een manier vinden om de toppen te vermalen tot het ideale formaat om te roken. Het malen hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn. Met onze Pollinator Grinder Met Molen wil je nooit meer terug naar plastic grinders met één kamer.

Dit is een vierdelige grinder voor de ervaren stoner. Met een doorzichtige bovenkant, kun je zien hoe je toppen vermalen. Een fijn gazen element (onder de maalkamer) laat daarbij alleen de meest kostbare stukjes door. Een kiefkamer aan de onderkant zorgt ervoor dat er niets verloren gaat van de waardevolle trichomen.

De Pollinator Grinder heeft een simpel en stijlvol design. Het apparaat is zwart en aan de zijkant staat het Royal Queen Seeds-logo in witte letters. Deze grinder is slechts 62mm hoog en voelt zich prima thuis op je koffietafel.

RQS POLLINATOR GRINDER WITH MILL

3. RQS MAGNETISCHE BAMBOE ROLLING TRAY

Nu heb je de toppen dus vermalen, maar nog iets nodig om je joint te rollen. Doe dit alsjeblieft niet op je bovenbeen of op je rommelige bureau. Houd de boel overzichtelijk met de RQS Bamboe Rolling Tray.

De tray is ontworpen met de praktische stoner in gedachten. Hij bevat namelijk diverse inkepingen, zodat al je benodigdheden erin passen. De tray zit daarbij aan elkaar met magneten. Hiermee zet je hem makkelijk in elkaar en heb je snel een handig oppervlak om op te rollen. Als je al je benodigdheden hebt gesorteerd en deze tray voor het eerst gebruikt, vraag je je af hoe je er ooit zonder hebt gekund.

Als je klaar bent met rollen, maak je weer makkelijk een compact pakketje van de tray. Klaar voor gebruik voor een volgende keer. Het Royal Queen Seeds-logo staat daarbij op drie afzonderlijke plekken. Daarmee is dit hoogwaardige product duidelijk gemarkeerd!

RQS MAGNETIC BAMBOO ROLLING TRAY

4. VAPCAP M VAPORIZER 2019

Wil je geen joint of spliff rollen, maar je wiet vapen? Dan is het belangrijk welke vaporizer je kiest. Wil je je geen zorgen hoeven maken over de batterijduur tijdens een lange sessie? Dan is de VapCap M perfect. In een branche boordevol elektronische en smart technologie, doet deze vaporizer het helemaal anders.

Daarmee willen we niet zeggen dat de VapCap M een basis of niet-intuïtief apparaat is, integendeel! Deze vaporizer van zakformaat is geavanceerd en simpel in gebruik. Hiermee kun je naar hartenlust vapen! Het enige wat je nodig hebt, is een eenvoudige butaanaansteker en je kunt aan de slag. Geen batterijen en zeker geen gedoe. Ideaal voor gebruik binnen en buiten huis. Vergeet echter niet om ook je RQS Stash Pot mee te nemen. Dat is namelijk de perfecte aanvulling op deze discrete vaper.

Het laatste model uit 2019 heeft een gestroomlijnd, praktisch design met een geüpgradede extractiekamer. Daardoor kun je het apparaat makkelijker vullen en is de luchtstroom beter. Dit is een vaporizer die zowel fantastisch is voor beginners als voor meer ervaren stoners.

VAPCAP M VAPORIZER 2019

5. RQS CLIPPER AANSTEKER

Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Dat je op zoek moet naar iets om je joint of pijp mee aan te steken. Soms gebruiken we uit noodzaak een goedkope aansteker met een zwak vlammetje. Dat maakt de algehele vibe echter toch iets minder. Leg die plastic aansteker dus weg, gooi de lucifers in de prullenbak en pak er iets bij wat de moeite waard is.

De Clipper Aansteker van Royal Queen Seeds ziet er vertrouwd uit en is functioneel. Bovendien heeft hij een oogverblindend design. Aan de zijkant vind je daarbij het RQS-logo. Daarmee vertegenwoordig je je favoriete zadenwinkel overal waar je naartoe gaat!

Dit is een beproefde en bewezen aansteker. Opnieuw het wiel uitvinden is niet nodig. Iedereen wordt blij van het hoogwaardige design en gebruiksgemak ervan. Ga nooit van huis zonder deze aansteker!

RQS CLIPPER LIGHTER

6. RQS JOGGINGBROEK

Of je nu thuis aan het lanterfanten bent, 's ochtends gaat hardlopen of je thuis gekweekte planten gaat verzorgen; met de RQS Joggingbroek heb je een comfortabel kledingstuk dat geschikt is voor elk moment. Stel je eens voor: lekker luieren op de bank, terwijl je geniet van de rijke rook van je favoriete soort

Met het RQS-logo en de naam Royal Queen Seeds op de broekpijp, is deze broek eigentijds met een stijlvol design. Er zitten daarbij twee zakken in met rits en een derde zak aan de achterkant. Alles wordt netjes bij elkaar gehouden middels een koord dat je aan de voorkant kunt vastknopen.

De broek is verkrijgbaar in zwart en diverse maten, van S tot en met XL. Deze joggingbroek is dan ook geschikt voor diverse stoners, welke maat je ook hebt. Perfect om in te ontspannen tijdens een welverdiende rook- of vapesessie.

RQS JOG PANTS

WAT IS JOUW FAVORIETE ROOKACCESSOIRE?

Dat zijn ze allemaal, onze 6 beste accessoires voor wiet roken. Staat jouw favoriet ertussen? Zo niet, laat dan een reactie achter en vertel ons welk rookaccessoire volgens jou niet mag ontbreken!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.