SUMMER SALE: Pak 25% korting op bepaalde producten!

 • Metalen Grinder (4-delig)
 • Metalen Grinder (4-delig)
 • Metalen Grinder (4-delig)
 • Metalen Grinder (4-delig)
 • Metalen Grinder (4-delig)
 • Metalen Grinder (4-delig)

Metalen Grinder (4-delig)

Deze 4-delige grinder is gemaakt van geadoniseerd roestvrij staal, bedoeld voor langdurig gebruik. Hiermee maal je je buds tot een perfecte consistentie voor het rollen en vang je de gefilterde THC-kristallen op in de basis. Inclusief schrapertje voor het bij elkaar schrapen van deze kristallen voor direct gebruik als een krachtige traktatie. Of bewaar ze voor een psychedelisch blowout-weekend!
(12) Schrijf een recensie
Kies een kleur
 • Blauw
 • Zilver
 • Zwart
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Cannabis-molens geven degenen die de marihuana-levensstijl volgen de mogelijk om zelfs kopjes van de laagste kwaliteit te veranderen in een rookervaring van topkwaliteit. Maar niet alle molens zijn hetzelfde. Molens van een lage kwaliteit zorgen voor verlies van kostbare skuff-kristallen met veel THC, en plastic molens gaan niet lang mee zodat je snel weer een nieuwe moet kopen.

Als je nog nooit een molen hebt gekocht weet je niet wat je mist; het vermalen van je cannabis tot een fijner poeder resulteert in een zachtere gelijkmatige marihuana-ervaring. Degenen die het genoegen van het vermalen van marihuana-kopjes kennen, maar een plastic molen hebben die snel breekt, of een molen bezitten van een lage kwaliteit, zouden eens onze metalen vierdelige molens moeten proberen. Daarmee is vermalen geen vervelend proces meer waarbij kostbare skuff verloren gaat.

De kamers in onze metalen vierdelige molens hebben elk hun eigen doel; de eerste twee kamers functioneren als een meerlagig systeem om je marihuana tot fijnere beter bruikbare diktes te vermalen; de derde kamer verzamelt alle kopjes, en de laatste kamer heeft een staalplaatje waarop alle THC-gevulde skuff-kristallen verzameld worden. Dit systeem zorgt ervoor dat je marihuana wordt vermalen tot de best mogelijke kwaliteit zonder dat er THC-deeltjes verloren gaan.

Het gebruik van een goedkopere plastic molen kan een goed idee lijken, maar ze slijten snel en breken soms na enkele keren al. Een metalen molen daarentegen gaat een leven lang mee. Een metalen vierdelige molen met roestvrijstalen onderdelen zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken.

Daarnaast leveren wij ook een kleine krabber waarmee je snel alle skuff-kristallen met THC op een hoopje kunt vegen. Veel succes bij het genieten van je marihuana-lifestyle.


  Door S. S. Geplaatst op 18/Feb/2013 :

  Aanhef : muy bueno
  Commentaar : que buen tamizador y a un precio economico

  Door C. E. Geplaatst op 07/Feb/2013 :

  Aanhef : Disponibilidad
  Commentaar : Cuando tendran en stock este exelente molinillo?? Ojala sea pronto lo necesito pra obsequio. De antemano gracias


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.