White Widow

Door de jaren heen zijn letterlijk duizenden marihuanarassen ontdekt, gekweekt en gerookt. Geen enkel ras is beroemder en legendarischer dan White Widow. De oorsprong van dit ras blijft tot op de dag van vandaag controversieel
 5/5 (689) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping

Door de jaren heen zijn letterlijk duizenden marihuanarassen ontdekt, gekweekt en gerookt. Geen enkel ras is beroemder en legendarischer dan White Widow. De oorsprong van dit ras blijft tot op de dag van vandaag controversieel, hoewel we kunnen garanderen dat de originele White Widow een Nederlandse klassieker is, omdat ze voor het eerst hier in Nederland is gekweekt.

De oorspronkelijke White Widow werd gecreëerd door een puur Sativa landras uit Brazilië te laten bestuiven door een Indica Hybride uit Zuid-India. Deze Indica Hybride was volgens de legende het resultaat van jarenlang selecteren en kweken in de bergen van Kerala, om marihuanaplanten met een hoge harsinhoud te produceren.

Sinds de oorspronkelijke introductie in de jaren '90 werden White Widow-zaden overal verspreid, wat leidde tot een grote variëteit aan planten. Nu biedt elk zaadbedrijf dit legendarische ras aan. Royal Queen Seeds vormt daarop geen uitzondering en biedt deze absolute klassieker aan in de vorm van een gefeminiseerd zaad.

Onze gefeminiseerde White Widow wordt tot ongeveer 1 m indoors en kan buiten 2 m hoog worden. Ze heeft veel zon nodig, maar kan in een kouder klimaat gekweekt worden, zoals dat van Frankrijk, VK en natuurlijk Nederland. Als ze binnen gekweekt wordt zal ze 55-65 g per plant opbrengen, of 450-500 g per vierkante meter onder een lamp van 600W. Outdoors kan ze meer dan 550-600 g per plant opbrengen en is geschikt voor het Noord-Europese klimaat, hoewel ze betere resultaten geeft in warmere omgevingen.

Deze gefeminiseerde White Widow is klaar met bloeien na 9 weken en is, omdat ze weinig onderhoud vereist, de ideale plant als je voor het eerst kweekt. Dergelijke omstandigheden zijn ook geschikt voor kwekers die de voorkeur geven aan Sea of Green/Screen of Green processen.

De effecten van het roken van de gefeminiseerde White Widow zijn de kenmerken van een Sativa dominante plant, die de gebruiker een stellaire psychedelische high geeft. Rokers zouden het effect van dit marihuanaras in hun hoofd moeten voelen, met een totale cerebrale high. De smaak geeft je bij elk trekje een schoon, fris gevoel van dennenbomen, gevolgd door een subtiele citrussmaak wanneer je uitademt. Al met al werkt deze combinatie van een cerebrale head-high met een schone, frisse smaak goed en het maakt dit één van onze meest geliefde klassiekers die momenteel beschikbaar zijn.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische achtergrond: White Widow S1
 • Type: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Effect: Extreem stoned
 • Klimaat: Warm
   

  By A. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By X. L. on 18/May/2017 :
  (5)

  Title : fat nugs
  Comment : i'm really amazed by the big buds... thx rqs

  By J. G. on 18/May/2017 :
  (5)

  Title : Perfekter und sehr umsichtiger Versand
  Comment : Bis jetzt bin ich sehr zufrieden, Euer Service beim Versand ist mit Abstand das Beste, was mir je untergekommen ist. Ich werde mit Sicherheit noch einmal bei Euch bestellen !

  By M. R. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By C. B. on 10/May/2017 :
  (5)

  Title : perfecto
  Comment : muy buena calidad de producto.. excellent service.. !! A1 !!

  By F. D. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : F.D
  Comment : Best Strain ever!

  By A. Č. on 04/May/2017 :
  (5)

  Title : So far so good
  Comment : Germination 100%

  By S. V. on 02/May/2017 :
  (5)

  Title : Excellent choix
  Comment : Une herbe avec un goût légendaire...Très bonne production...Je recommande fortement...

  By C. F. on 27/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Happy
  Comment : Very happy i bought this strain, fast growing, no problem and goood high feeling :)

  By S. R. on 25/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Special one
  Comment : Wonderful strain, I refer

  By S. S. on 21/Apr/2017 :
  (5)

  Title : The best weed of the 5 plant that i have.
  Comment : amazing

  By M. D. on 20/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Perfekt für alle Grower
  Comment : Die Pflanze brauchte bei mir etwa 110 Tage von der Keimung bis zur Ernte und der Ertrag war ganz ordentlich. Eignet sich besonders gut für SCROG und keine Pflanze machte Probleme. Keimrate lag bei 100%. Das High ist eher kopflastig und weiß zu gefallen, für mich der Klassiker unter den Klassikern! :)

  By L. S. on 19/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Old Lady
  Comment : Wunderbare Pflanzen geworden! Keimrate liegt bei 100% Blüte Tag 44 und sie triefen nur so vor Harz, freue mich auf die Ernte und es werden sicher mehr als 120g aus 3 Pflanzen indoor. Super!

  By I. K. on 19/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Top 5 my favorite strain. Big yeald :)

  By V. V. on 18/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Brutal
  Comment : One of the beast streins.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.