Trustpilot

White Widow

 5/5 (656) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Door de jaren heen zijn letterlijk duizenden marihuanarassen ontdekt, gekweekt en gerookt. Geen enkel ras is beroemder en legendarischer dan White Widow. De oorsprong van dit ras blijft tot op de dag van vandaag controversieel

Door de jaren heen zijn letterlijk duizenden marihuanarassen ontdekt, gekweekt en gerookt. Geen enkel ras is beroemder en legendarischer dan White Widow. De oorsprong van dit ras blijft tot op de dag van vandaag controversieel, hoewel we kunnen garanderen dat de originele White Widow een Nederlandse klassieker is, omdat ze voor het eerst hier in Nederland is gekweekt.

De oorspronkelijke White Widow werd gecreëerd door een puur Sativa landras uit Brazilië te laten bestuiven door een Indica Hybride uit Zuid-India. Deze Indica Hybride was volgens de legende het resultaat van jarenlang selecteren en kweken in de bergen van Kerala, om marihuanaplanten met een hoge harsinhoud te produceren.

Sinds de oorspronkelijke introductie in de jaren '90 werden White Widow-zaden overal verspreid, wat leidde tot een grote variëteit aan planten. Nu biedt elk zaadbedrijf dit legendarische ras aan. Royal Queen Seeds vormt daarop geen uitzondering en biedt deze absolute klassieker aan in de vorm van een gefeminiseerd zaad.

Onze gefeminiseerde White Widow wordt tot ongeveer 1 m indoors en kan buiten 2 m hoog worden. Ze heeft veel zon nodig, maar kan in een kouder klimaat gekweekt worden, zoals dat van Frankrijk, VK en natuurlijk Nederland. Als ze binnen gekweekt wordt zal ze 55-65 g per plant opbrengen, of 450-500 g per vierkante meter onder een lamp van 600W. Outdoors kan ze meer dan 550-600 g per plant opbrengen en is geschikt voor het Noord-Europese klimaat, hoewel ze betere resultaten geeft in warmere omgevingen.

Deze gefeminiseerde White Widow is klaar met bloeien na 9 weken en is, omdat ze weinig onderhoud vereist, de ideale plant als je voor het eerst kweekt. Dergelijke omstandigheden zijn ook geschikt voor kwekers die de voorkeur geven aan Sea of Green/Screen of Green processen.

De effecten van het roken van de gefeminiseerde White Widow zijn de kenmerken van een Sativa dominante plant, die de gebruiker een stellaire psychedelische high geeft. Rokers zouden het effect van dit marihuanaras in hun hoofd moeten voelen, met een totale cerebrale high. De smaak geeft je bij elk trekje een schoon, fris gevoel van dennenbomen, gevolgd door een subtiele citrussmaak wanneer je uitademt. Al met al werkt deze combinatie van een cerebrale head-high met een schone, frisse smaak goed en het maakt dit één van onze meest geliefde klassiekers die momenteel beschikbaar zijn.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 150 - 190 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische achtergrond: White Widow S1
 • Type: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Effect: Extreem stoned
 • Klimaat: Warm
   

  By N. B. on 23/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Goede zaden
  Comment : Zaden gekocht bij een growshop, allemaal netjes ontkiemd en het eindproduct was van goede kwaliteit, goede high en lekkere geur. Verder geen ervaring met de rqs webshop dus daar kan ik verder niks over zeggen maar ik was tevreden over de zaden.

  By K. R. on 22/Mar/2017 :
  (5)

  Title : awesome
  Comment : Really nice strain, germinated really quickly, easy to grow, decent yield for 3 month micro cabinet grow, pleasant tasty smoke, excellent high. First time i smoked this strain, i was just sitting, smile all over my face, thinking that this is what excellent high feels like.

  By F. P. on 21/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Really strong!
  Comment : The strongest one I have ever tried.

  By M. I. on 17/Mar/2017 :
  (5)

  Title : very strong
  Comment : very good quality

  By A. Z. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : Piantata l' anno scorso... ottima resa e qualità RQS seria nella spedizione e nella qualità del prodotto... consigliato

  By A. Z. on 15/Mar/2017 :
  (5)

  Title : superb
  Comment : very good strain. 5/5 popped, tasty and classic.

  By Y. E. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : en attente
  Comment : en attente de recevoir cest petites graine

  By R. A. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Very pleased
  Comment : 5 out of 5 poped , very good yeald

  By N. V. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : best strain

  By M. G. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Top experience
  Comment : Top experience witvh seeds

  By S. B. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : Nice very nice real easy to grow very bushy real nice strain will grow again real good job to royalqueenseeds

  By L. M. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : perfetta
  Comment : Un must have nella coltivazione della marijuana, gusto deciso.

  By M. D. on 06/Mar/2017 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : To say this strain is a classic is an understatement. This strain is legendary. I have first tried it in Amsterdam a few years ago, and still remember that first high to this day. One of the top 5 best strains of all time.

  By A. M. on 28/Feb/2017 :
  (4)

  Title : good weed
  Comment : this is one of my prefered smokes

  By P. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.