Nieuwe cannabis Seedfinder - vind jouw match!

By Luke Sholl

Voor het geval dat er beginners zijn die toevallig deze blog lezen, we leggen je graag kort en bondig uit wat een blunt is. In begrijpbare stoner-taal is dit een met wiet volgepropte sigaar. Het is echt wel even wat anders dan een gewone joint. In plaats van gedraaid te zijn met het bekende lange vloei zit je rookwaar namelijk in een uitgeholde sigaar. Welkom in het smaakparadijs.

DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN VAN EEN BLUNT

Om je eigen "wietsigaar" te maken, heb je twee belangrijke ingrediënten en een paar hulpmiddeltjes nodig. Je hebt er natuurlijk wiet voor nodig die je voor het beste resultaat even in een grinder moet vermalen. Ook heb je een sigaar of een cigarillo nodig. Daarnaast kan een vlijmscherp mesje handig zijn om haar open te snijden.

Knife and Pure To Blunt

EEN KLASSIEKE BLUNT DRAAIEN IN 6 STAPPEN

  • STAP 1: SPLIJTEN

Om te beginnen, moet je de sigaar openen. Als je het in je vingers hebt, ga gerust je gang en doe het met de hand. Maar voor een precieze incisie door het midden van de sigaar, van begin tot eind, kun je het best een scherp mesje gebruiken. Pas op dat je de sigaar niet helemaal doorsnijdt. Je moet alleen door het bovenste laagje snijden.

  • STAP 2: WEG ERMEE

Verwijder de inhoud van de sigaar. Haal alle tabak die erin zit eruit om ruimte te maken voor je marihuana.

Weg Ermee
  • STAP 3: VOLPROPPEN

Prop die blunt maar vol. Je hebt minimaal 1g nodig, maar een beetje lekkere vette blunt bevat toch echt wel 2-3g. Probeer de kleverige groene vulling gelijkmatig te verspreiden. Wil je wat hasj of een ander stroperig concentraat toevoegen? Rol het extract dan mee met de toppen zodat de blunt gelijkmatig brandt. Een kern van concentraat is niet de meest efficiënte manier om van extracten te genieten. Maar het is misschien wel het lekkerst!

Volproppen
  • STAP 4: LIKKEN

Nu wordt het smerig. Je hebt een flinke klodder spuug nodig. Je ontkomt er niet aan om beide kanten van het dekblad van de sigaar flink te likken. Dat smaakt niet lekker, maar het zij zo. Bovendien word je naderhand beloont met een heerlijke, vette blunt.

  • STAP 5: DRAAIEN

De voorlaatste stap is het draaien van de blunt. Als je een joint kunt draaien, kun je dat absoluut ook met een blunt doen. Wees wel een beetje voorzichtig met het tabaksblad. Omrollen, dichtvouwen en klaar. Je kunt er als je wilt een filtertipje in doen, net als met een spliff.

Draaien
  • STAP 6: AFDICHTEN

Vergeet niet dat je blunt alleen met spuug dichtgeplakt zit. Je moet haar daarom verhitten zodat ze goed dichtzit. Ga voorzichtig met het vlammetje van een aansteker over de buitenkant van de blunt. Zorg ervoor dat de vlam heen en weer blijft bewegen. Het tabaksblad moet namelijk niet verschroeien. Na enkele minuten heb je een perfect afgewerkte klassieke blunt. Aansteken en genieten maar!

Afdichten

DE KORTERE WEG NAAR HET SMAAKPARADIJS

Je kunt natuurlijk ook gewoon een doosje bluntvloei kopen. Dit kun je zo uit de verpakking gebruiken. Bovendien is het verkrijgbaar in veel verschillende overheerlijke smaken. Je kunt het gewoontjes houden en voor sappige bosbessen gaan. Of je gaat je te buiten aan peanut butter and jelly, mocht je daar zin in hebben. Tegenwoordig is de keus waanzinnig. En het is niet alleen fantastisch om dicht te likken, bij elke hijs komt er ook nog eens een heerlijke smaak vrij.

DE KRACHT VAN BLUNTS

Blunts zijn een koninklijke dosis THC. Helaas zijn ze net als Darth Vader. Alle kleverige groene zaligheid zit namelijk in een ongezond dekblad van tabak. Blunts zijn zeker niet de gezondste manier om high te worden. Eigenlijk kun je een kunstige blunt dan ook het beste voor speciale gelegenheden of rookbijeenkomsten reserveren. Als iedereen op een feest bijvoorbeeld wat trekjes van een vette blunt neemt, kun je de welkomstdrankjes bijna wel achterwege laten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.