By Steven Voser

Niets is zo funest als je vervelen, vind je ook niet? Er is niets zo erg als staren naar de klok terwijl je de uren voorbij ziet kruipen. Gelukkig hebben wij heel veel strains die je een opkikker geven. Ze helpen je om weer actief te worden. Hieronder een overzicht van onze 6 favoriete strains die verveling tegengaan en plezier verschaffen!

1. Green Gelato

Dit is een vette kruising die haar gelijke niet kent. Green Gelato is een overheerlijke Cookies hybride met sterke effecten. Ze zorgt voor een perfecte balans tussen fysieke ontspanning en een cerebrale stimulans. De plant is enigszins indica-dominant en zorgt zowel binnen als buiten voor een geweldige opbrengst.

De toppen van Green Gelato zijn stevig en zitten boordevol trichomen. Ze kan maar liefst 25% THC opleveren en geeft een milde, zoete rook. Je kunt er op elk moment van genieten. Ze zorgt er zeker voor dat je verveling verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Green Gelato

Green Gelato
Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
500 - 700 gr/m²
80 - 120 cm
8 - 10 weken
THC: 27%
Sativa 45% Indica 55%
800 gr/plant
150 - 200 cm
Begin Oktober
Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Green Gelato

2. Kali Dog

Kali Dog is onze variant op de klassieke Chemdawg strain die is gekweekt in de VS. We hebben deze soort met behulp van de beste Amerikaanse genetica ontwikkeld. Dat levert een veelzijdige en makkelijk te kweken plant op die een krachtige stone geeft.

De genetica van Kali Dog is in de afgelopen 20 jaar geperfectioneerd. Het eindproduct is technisch gezien een sativa-dominante strain. Maar ze heeft ook veel gunstige indica eigenschappen. Kali Dog is een compacte strain. Ze produceert stevige, aromatische toppen. Daarbij zorgt ze voor een sterke, ontspannende stone. Perfect om aan het eind van de dag mee tot rust te komen.

Kali Dog

Kali Dog
Chemdog x Sour Diesel
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 weken
THC: 18%
Sativa 55% Indica 45%
500 - 550 gr/plant
175 - 210 cm
Eind oktober
Helder, Stimulerend

Koop Kali Dog

3. Sour Diesel

Ook Sour Diesel is een beroemde Cali strain. We zijn er daarom trots op dat we haar in het assortiment hebben. Dit is een krachtige kruising die is gekweekt met de beste genetica uit de VS. Ze bevat veel THC-rijke cannabinoïden en kan zowel binnen als buiten worden geteeld.

Sour Diesel zorgt voor een sterke, stimulerende euforie die we wel vaker tegenkomen bij sativa strains. Dankzij haar hoge concentratie THC word je door onze Sour Diesel in een paar minuten weggeblazen. Je kunt rekenen op een grote cerebrale stimulans. En dat is perfect om sociaal te blijven of productief te worden. Maar ze geeft ook energie voor saaie werkzaamheden of klusjes.

Sour Diesel

Sour Diesel
Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
10 - 11 Weken
THC: 19%
Sativa 70% Indica 30%
550 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Eind oktober
Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Sour Diesel

4. Royal Jack Automatic

Jack Herer is een superberoemde strain die is vernoemd naar een net zo beroemde liefhebber van cannabis. Ter ere van Jack hebben wij onze eigen versie gecreëerd van de wereldwijd geliefde Jack Herer. Onze Royal Jack Automatic zorgt voor een sterke, stimulerende cerebrale euforie. Daardoor worden zelfs de allersaaiste dagen plezierig en aangenaam.

Royal Jack Automatic is gekweekt met Haze, Northern Lights, Skunk en Ruderalis genetica. Het eindresultaat is een krachtige strain met overduidelijke sativa kenmerken. Ze zorgt voor die klassieke cerebrale euforie die je van een Jack Herer kunt verwachten. Bovendien is haar rook zeer smakelijk en mild.

Royal Jack Auto

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 weken
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Creatief, Motiverend

Koop Royal Jack Auto

5. Euphoria

Soms zit de essentie van een strain in haar naam. En dat geldt zeker voor Euphoria, een van onze meest stimulerende cultivars. Het is een kruising tussen Royal Medic en Shark Shock. Euphoria heeft dan ook prijswinnende genen die grotendeels verantwoordelijk zijn voor haar populariteit.

Euphoria is een indica-dominante strain. Ze groeit uit tot een kleine, bossige plant die zich ook staande houdt in koele, gematigde klimaten. Haar effecten zijn sterk en stimulerend. Toch is Euphoria goed gebalanceerd en perfect om op elk moment van de dag van te genieten.

Euphoria

Euphoria
Great White Shark x CBD dominant plant
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 weken
THC: 9%
Sativa 20% Indica 80%
450 - 500 gr/plant
120 - 150 cm
Begin Oktober
Fysiek Ontspannend, Gebalanceerd, Rustgevend

Koop Euphoria

6. Pineapple Kush

Pineapple Kush is een kruising tussen twee grootheden onder de cannabissoorten: OG Kush en Pineapple Express. Het is niet de krachtigste strain uit ons assortiment. Maar ze zorgt wel voor een prettige balans tussen fysieke ontspanning en een mentale stimulans.

Een van de grootste pluspunten van deze strain is haar unieke aroma en smaak. Pineapple Kush is zoet en tropisch, maar ook een beetje muntachtig. Ze is buitengewoon mild en geeft binnen een paar minuten een prettige, gebalanceerde high.

Pineapple Kush

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180
Eind September
Rustgevend, Vrolijk

Koop Pineapple Kush

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.