By RQS Editorial Team


Bij Royal Queen Seeds ontwikkelen we al onze strains om de beste eigenschappen te vertonen en zowel telers als consumenten tevreden te stellen. Maar in 2023 was er één die boven alle andere uitstak: Orion F1.

Als één van de eerste F1 hybrides op de markt levert Orion F1 ongekende kracht, uniformiteit en oogsten, terwijl ze in ongeveer 10 weken naar de oogst racet. Met deze eigenschappen trok ze onmiddellijk de aandacht van onze fans en klanten. Dit heeft de populariteit van ons baanbrekende assortiment F1 hybrides nog meer gestimuleerd.

Lees verder om te ontdekken wat Orion F1 zo speciaal maakt en koop wat zaden om de beste strain van het jaar zelf te proberen.

Orion F1: een grote prestatie in de wereld van cannabis breeding

Misschien associeer je de naam Orion nog met het sterrenbeeld of de mythische Griekse jager; binnenkort echter met de F1 hybride strain van Royal Queen Seeds. Orion F1 is het resultaat van zorgvuldige inteelt en afgeleid van de ouders Amnesia , Blue Dream en Blue Mammoth Auto. Dit zorgt voor een opvallende plant in de kweekruimte en verrukkelijke krachtige toppen in de voorraadpot.

Als een van de strains met de hoogste opbrengst in ons assortiment F1 hybrides, offert Orion nooit kwaliteit op voor kwantiteit; je krijgt beide!

Trichomes

Smaak, aroma en effecten van Orion F1: frisse smaken en ontspannende euforie

Orion F1 is een echte terpenenbom, die hoge niveaus van myrceen tot expressie brengt, geaccentueerd door gemiddelde niveaus van farneseen en ocimeen. Dit trio van terpenen resulteert in een smaak die zowel zoet als verfrissend is. Je zult de fruitige, snoepachtige zoetheid zeker opmerken, maar een verfrissend vleugje dennen voorkomt dat de smaak overheersend wordt.

Wat de high betreft, draait Orion F1 helemaal om het leveren van ontspannende euforie. Dankzij uitzonderlijke THC percentages in combinatie met de eerder genoemde terpenen, wikkelt Orion F1 je in een rustgevende omhelzing. Zolang je met mate gebruikt, zul je je niet vastgenageld aan de bank voelen. In plaats daarvan ervaar je urenlang creatief geluk. Breng de avond door met wegdromen, kletsen met goede vrienden of luisteren naar je favoriete muziek. Gezien de sterkte en de stimulerende bestanddelen kun je Orion F1 misschien het beste bewaren voor in de middag en avond, hoewel de aanvankelijke euforische stroom ook in de late ochtend kan zorgen voor een boost.

Naast recreatief gebruik heeft Orion F1 de harten van holistische wietgebruikers gewonnen. De wiet levert namelijk een langdurige lichamelijke en geestelijke high op die helpt om spanning weg te nemen, zowel mentaal als fysiek. Bij gebruik in grotere hoeveelheden worden de effecten slaapverwekkend, waardoor je zachtjes in slaap kunt vallen.

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 dagen
29_THC_1 THC: Zeer veel
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stoned
110_harvest 65 - 70 dagen na ontkieming

Koop Orion F1

Orion F1 kweken: sterk en machtig

Naast de unieke smaak en heilzame effecten valt Orion F1 echt op door een indrukwekkende groei. Als krachtige autoflower bereikt de plant een maximale hoogte van slechts 65-80cm. Met deze grootte is ze zeer geschikt voor krappe binnenruimtes, balkonkweek en guerrilla-teelt. Ondanks haar kleine gestalte is deze plant overvloedig en snel. Orion F1 neemt 65-70 dagen in beslag van kieming tot oogst (met een razendsnelle bloei van 35-40 dagen), en produceert enorme opbrengsten waar je mond van openvalt.

Het beste van alles is dat alle zaden van deze strain uitgroeien tot uniforme planten die dezelfde structuur vertonen en dezelfde tijd nodig hebben om te oogsten. Hierdoor kunnen telers de productie optimaliseren en de blootstelling aan licht maximaliseren zonder hun planten te hoeven trainen. Een beetje LST kan echter helpen om nog grotere oogsten te produceren met Orion.

Dit alles betekent dat zelfs beginners in de wietteelt uitzonderlijke oogsten van krachtige en aromatische toppen kunnen behalen. Aan de andere kant kunnen ervaren telers de productie tot het uiterste opvoeren en in één teeltseizoen meerdere oogsten behalen. De keuze is aan jou met deze veelzijdige strain!

Trichomes

Orion F1: ervaringen

Vind je het moeilijk om alles wat we over Orion F1 gezegd hebben te geloven? Neem het dan maar aan van onze community van kwekers; deze strain zet de meeste conventionele soorten wiet buiten spel!

Als het om kweken gaat, zei Breadandbuds het volgende:

“Ik werd verliefd op deze strain. Ik houd van haar compactheid, haar lange toppen, haar snelheid en haar harsproductie. Ze produceert ook veel toppen. Absoluut de moeite waard om nog een F1-meesterwerk te proberen. Ik zie duidelijk Amnesia en Blue Dream [invloeden]... Supergoed genetisch werk”.

Maar dit is niet de enige teler die onder de indruk is van de opbrengst van Orion. TTAzazel zei: “Uitstekende strain. Geweldige productie. Het beste uit de F1’s dat ik tot nu toe heb gezien.” QueenOfTheKind had al net zulke lovende woorden: “Ze levert een grote oogst…”, en vertelde verder dat ze “zo plakkerig is als het maar kan en ruikt naar fruit en druiven”. Gebruiker Lilyput is het daarmee eens en beschrijft de strain zo: “Zeer lekker zacht met een zoete, fruitige en licht peperige smaak”.

Andere gebruikers, zoals E.M., merken de ongelooflijke robuustheid van Orion op en zeggen dat “Orion een enorme kracht en uniformiteit vertoont in alle planten”. Drgreen13 sluit zich daarbij aan en voegt eraan toe: “Ze groeide als een kampioen, zonder enig probleem. 9 weken van zaad tot oogst. Ik zou het zeker aanbevelen…”.

Seldom_Seen vermeldt ook dat ze veerkrachtig is en “tijdens de kweek extreme temperaturen verdraagt en nooit tekenen van stress vertoont”.

Wat haar high betreft, hadden gebruikers ook veel om enthousiast over te zijn, hoewel Y. S. waarschuwt: “Orion F1 [heeft een] extreem hoog THC percentage… het is niet voor beginnende rokers!”. Ondanks de sterkte is de high vrolijk en ontspannend. Zoals RobDiv vertelt: “Rookt superzacht – een hele fijne, HAPPY high in het hoofd. Mijn vriendin vindt deze wiet fijn omdat het geen couch lock veroorzaakt…'.

Dit is slechts een voorbeeld van de vele verhalen over Orion F1. Scroll door onze reviews voor nog meer inzicht in alles wat deze plant te bieden heeft.

Trichomes

Orion F1: geef respect aan de almachtige jager

Als we kijken naar de beste cannabis strains van 2023, zijn er maar weinig soorten die de dynamische smaak, waanzinnige kracht, enorme opbrengsten en onmiskenbare betrouwbaarheid van Orion F1 kunnen overtreffen. Bovendien is ze ongelooflijk veelzijdig en gemakkelijk te telen. Eigenlijk iedereen die interesse heeft in het kweken van een F1 strain, heeft hiermee succes. Dus stop je Orion F1 zaden in de aarde en begin 2024 met de beste strain op de markt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.